Dobrze że teraz to sie stało a nie jak była by już w ciąży !!!a nawet gorzej co niektórzy,mysla ze my kobiety to puste lale które nie maja uczuc...
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dobrze że teraz to sie stało a nie jak była by już w ciąży !!!
no własnie,bo oni tak potrafia zrobic,szkoda mi jej,ale moze trafi na lepszego i bedzie szczęsliwa!!!
Na pewno trafi jest jeszcze młodziutkano własnie,bo oni tak potrafia zrobic,szkoda mi jej,ale moze trafi na lepszego i bedzie szczęsliwa!!!
madzia84
A jak sie Madziu czujesz?
A ja dobrze sie czuje tylko bym wolała mniec te wymioty,bo czasem mnie tak mdli ze nie idzie wytrzymac.Za tydzien w pon ide do lekarza i zobaczymy jak z dzidzią
a który to tydzień?A ja dobrze sie czuje tylko bym wolała mniec te wymioty,bo czasem mnie tak mdli ze nie idzie wytrzymac.Za tydzien w pon ide do lekarza i zobaczymy jak z dzidzią
madzia84
a który to tydzień?
W czwartek zacznie sie juz 11tydz
Dzidzia pewnie zdrowa i rośnie jak na drożdżach ale Ci zazdroszczę pozytywnie oczywiście:-)A ja dobrze sie czuje tylko bym wolała mniec te wymioty,bo czasem mnie tak mdli ze nie idzie wytrzymac.Za tydzien w pon ide do lekarza i zobaczymy jak z dzidzią
madzia84
Dzidzia pewnie zdrowa i rośnie jak na drożdżach ale Ci zazdroszczę pozytywnie oczywiście:-)
Wiesz czasem sie o nia boje bo bym chciała zebym juz czuła jej ruchy wtedy bym wiedziała ze jest wszystko dobrze
reklama
Ja byłam na pierwszym USG w 9 tyg i super dzidzie było widać i serduszko głosno bije zajefajne uczucie ja sie popłakałam jak je usłyszałam.W czwartek zacznie sie juz 11tydz
Podziel się: