reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dobry ;-)

dzieki ;-) moj M. nie robil jeszcze badan .... mi sie wydaje ze raczej nie bedzie z armia problemow ;-) ale chce najpier skonsultowac z gignka wszelkie badania mam nadzieje jakos w polowie cyklu sie umowic na wizyte a to bedzie nowa lekarka wiec zobaczymy co mi powie mogla by mi luteinke dać :sorry2:
Evciu myśly tez mysleli, ze armia bedzie OK a tu niespodzianka. Im wczesniej tym lepiej bo moze u Ciebie nie ma problemu, a po drugiej stronie jest. A po co chciałabyc lutke? Masz jakieś problemy?

reklama
Siema:rofl2:

Alez pustki :-) Co tu sie dzieje?

Madzia - jestem pewna, ze wyniki wyjda dobre (tak, czy inaczej trzymamy kciuki)

Pajka - no to teraz pij i dzialaj. Czekam na efekty :-D:-):-D

Oj chyba nam watek umiera :sorry2:

Pozdro dla wszystkich

Dziewczynki witam
wiecie co zgłupiałam...wczoraj byłam u gina i powiedzial ze u mnie wszystko oki i ze moge wznowic staranka ... zrobil mi usg..zbadał , zrobil wymaz...
i dzis mam plamienia...a miałam dzis miec przytulanka bo owulacja tuz za rogiem i juz niewiem co jest grane czy jest ok, czy nie ok bo plamie znowu :(

Dziewczynki witam
wiecie co zgłupiałam...wczoraj byłam u gina i powiedzial ze u mnie wszystko oki i ze moge wznowic staranka ... zrobil mi usg..zbadał , zrobil wymaz...
i dzis mam plamienia...a miałam dzis miec przytulanka bo owulacja tuz za rogiem i juz niewiem co jest grane czy jest ok, czy nie ok bo plamie znowu :(

Plamienia są normalne. Ja miałam też pobierany wymaz i plamiłam 2 dni, więc spokojnie to wszystko jest normalne:-)

czesc dziewczynki ale tutaj pusto dzisaj chcialam wam tylko napisac i ja ze znikam z tego watku niestety nie bede juz walczyc o malenstwo dzis moj maz oswiadczyl mi ze odchodzi powoid nie chce zebym zostala matka jego dziecka ma mnie glebojko gdzies i tyle a tyle sie na czekalam a on poprostu nie chce miec dziecka ze mna wszystko bylo okej i nagle takie slowa no nic kochane nie mam sily dluzej pisac starajcie sie dalej i obyscie za niedlugo byly szczesliwe z dzidzia pod serduszkami:(

czesc dziewczynki ale tutaj pusto dzisaj chcialam wam tylko napisac i ja ze znikam z tego watku niestety nie bede juz walczyc o malenstwo dzis moj maz oswiadczyl mi ze odchodzi powoid nie chce zebym zostala matka jego dziecka ma mnie glebojko gdzies i tyle a tyle sie na czekalam a on poprostu nie chce miec dziecka ze mna wszystko bylo okej i nagle takie slowa no nic kochane nie mam sily dluzej pisac starajcie sie dalej i obyscie za niedlugo byly szczesliwe z dzidzia pod serduszkami:(

Oj tak mi przykro niewiem co pisac:-(,badz silna i napewno bedzie nam Ciebie brakowało i smutno bedzie Nam bez ciebie:-(Kto zrozumie chłopów zachowuja sie nienormalnie,wkurza mnie takie zachowanie nie odpowiedzialnego dziciaka:wściekła/y:

reklama
Witam.Dawno tu nie zagladalm,nawet nie wiem czy na tym watku bylam ale wydaje mi sie ,ze tak bo tu sa starajace sie..mam pytanko czy mowi Wam cos nazwa tabletek Zinkorotat?I czy wogole prawda jest,ze cynk dobrze wplywa na ruchliwosc plemnikow???

Do góry