reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzien dobry!

jak Wam mija niedziela?

ja zwijam sie z bolu, mam @ i wspieram sie termoforem, no-spa i relaksyjaca muzyka....

Widze, ze bylo o piecach, depilacji i sprawach biezacych.
Z piecami-AndziuS-moi rodzice maja gazowe ogrzewanie, ale zostawili tez starndardowy piec na wegiel....i pala w nim np. czasem pudelka, kartony, gazety....na codzien jednak zalaczaja gaz-wychodzi drozej niz weglem, ale jest spokoj i wygoda, nie trzeba kupowac wegla, zrzucac do kotlowni, wynosic popiolu...jest czysto i schludnie, a do kotlowni sie chodzi w kapciach:-)...kiedys palili weglem i wtedy byla masakra!
Ale na piecach z podajnikami sie nie znam...polecam wiec o.gazowe:-)

Co do depilacji-(Elfiku-witaj!!!!)...ja bylam kilka razy na depilacji cieplym woskiem u kosmetyczki, mialam tez robiony brazylijski...niestety nie moge ogladnac tego filmiku jaki podeslalas bo mi sie nie otwiera wiec nie wiem czy tak samo to wygladalo, ale u mnie bylo ok.... Mam tez w domu depilator-browna-i kupuje tez wosk do depilacji na cieplo-jest duzo skuteczniejszy niz zimne plastry...ale w Polsce nie moglam go nigdzie dostac....wiec w kraju jak bylam bylam zdana na golarke i depilator.
Jesli nigdy nie bylas na depilacji-calego ciala-u kosmetyczki - to polecam Ci to bardzo-bedziesz naprawde zadowolona. Profesjonalna kosmetyczka daje wtedy jednorazowe majtki i tylko po kolei odkrywasz depilowany kawalek....a efekt koncowy jest wart kilku bolesnych chwil.

Lolitko-ciesze sie, ze tak zalatwiliscie sprawe...mam nadzieje, ze wynik na powtorce wyjdzie dobry i zaczniecie procedure juz we wrzesniu!

MARZENIXX-milosci, radosci, pasji wzajemnej i samych radosnych chwil we 2...aniebawem juz we 3 i wiecej!!!!!! Cudownej rocznicy!!!!
jakie macie plany na ten dzien???

Mam wiesci od KaroliDe, wczoraj wziela slub o 16stej, we wtorek leci do Egiptu...po powrocie wskoczy do nas na stale:-))))

Buziaki dla wszystkich!!!

hej hej kropeczko, dobrze Cie widziec :)) dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz na temat depilacje, moze faktycznie warto sie skusic na wizyte u kosmetyczki :))

nie mam pojecia...na razie czekam na ponowienie wszystkich przeswietlen i rezonansu tutaj...bylam we wtorek na konsultacji u tut.specjalisty, ....z tym kolanem nie jest za dobrze, wiec jak na razie to jest priorytetem...niestety....
Bede wdzieczna losowi jak do konca roku uda sie to wyjasnic i dostaniemy zielone swiatleko w 2010:-)
na szczescie moj maz bierze ciagle te witaminy, poprawily mu sie wyniki...wiec licze, ze nam sie uda naturalnie...jak bedzie juz wolno:-)

oj to trzymam kciuki abyscie juz jak najszybciej mogli wrocic do staranek, widze po mnie, ze czas jednak szybko leci, juz zdazylam zajsc, poronic i znow moge sie starac...

wlasnie dzisiaj byłamna kontorli u ginekologa, powiedzial ze juz wszystko u mnie dobrze wygląda...ze moge sie juz starac od tego cyklu, widzialam nawet pecherzyk ok 16 mmm czyli pewnie lada dzien bedzie owulacja...

na wszelki wypadek zrobil mi wymaz z szyjki i musze zaniesc do laboratorium...
przepisal mi tez metronidazol i gdybym w tym cyklu nie zaszla jto zaraz po @ ja i maz mamy zrobic sobie 3 dniowa kuracje przeciw bakteryjna, to pewnie przez te plamienia po stosunku, które mialam...
no i powiedzial ze jak w tym cyklu nie zajde mam znow wrócic do clo...

reklama
A ja tak wieczornie sie witam:-)Miałam dzisiaj ciezki dzien non stopa cos do załatwienia,a o 19tej tesciowa miała pokaz poscieli.Na 3dni od jutra mam siostrzenice,bedzie wesoło i jutro mam badania ciekawe jak wyjda.

Dobry ;-)
Słońce nie martw się bedzie dobrze :tak: musi być trzymam kciukole za ten cykl. A Twoj M się badał w ogóle??
dzieki ;-) moj M. nie robil jeszcze badan .... mi sie wydaje ze raczej nie bedzie z armia problemow ;-) ale chce najpier skonsultowac z gignka wszelkie badania mam nadzieje jakos w polowie cyklu sie umowic na wizyte a to bedzie nowa lekarka wiec zobaczymy co mi powie mogla by mi luteinke dać :sorry2:

CZeść Laseczki.
Dzisiaj ostatni mój dzień z Wami:-:)-(
Witam się i ja:-)
Zajączku - super wieści o Hani - pozdrów Ją gorąco:tak:
ale szybciutko wyjeżdżasz:no: - ja to sobie nie wyobrażam BB bez Ciebie i Twojego kota:-( i już tęsknię:tak:
Dziękuję Aniu bardzo, jest mi bardzo miło ale tym bardziej smutno:-:)-:)-(
Dobry ;-)
dzieki ;-) moj M. nie robil jeszcze badan .... mi sie wydaje ze raczej nie bedzie z armia problemow ;-) ale chce najpier skonsultowac z gignka wszelkie badania mam nadzieje jakos w polowie cyklu sie umowic na wizyte a to bedzie nowa lekarka wiec zobaczymy co mi powie mogla by mi luteinke dać :sorry2:
Evuniu, dobrze by było żeby zrobił.... Im wcześniej tym lepiej:-)

Dzien dobry!

Madzia-trzymam kciuki za badanka!

Evie-jesli chodzi o badanie meza to nie musisz isc do zadnego lekarza, badania sa standardowe i labolatorium powiedza wam dokladniej co i jak-lepiej zrobic wersje z morfologia nasienia. Pozostale parametry wszedzie robia tego samego typu, badaja objetosc, ilosc zolnierzykow, ich ruchliwosc, zywotnosc, czas uplynnienia, kolor nasienia, ph, budowe zolnierzykow. Do tego nie potrzebujesz zadnych skierowan.
I wg mnienie ma sensu brac luteiny dopoki nie zbadacie chlopa, bo po co masz sie truc jak nie wiesz na czym stoisz...?

Zajaczku-ja nie wierze...ja nie chce...ja sie sprzeciwiam.......ale mi zle i smuuutno.....:-(
Kiedy wyjezdzasz? gdzie dokladnie bedziesz? jak wpadniesz na jakas kafejke internetowa to skrobnij choc pozdrowienia do nas.....napisz jak Ci tam.....kiedy wracasz....:-(

Olesia-wysle Ci wiad. na mejla, ok-odnosnie cv:-)

Cześć Kropeczko:)
Jak sie czujesz Słoneczko??? przeszło ci to przeziębienie czy nie?? Jak nóżka??
Nie smutaj się, mnie tez jest baaaaaardzo smutno:(:( Jak tylko będę mogła to naskrobie do Was ale wy tez do mnie piszcie, najlepiej na maila....

reklama
Do góry