reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się i ja:-)

poczytałam i co do testów to dziewczyny maja rację - Zbinio - musi być kreska testowa taka sama lub ciut jaśniejsza:tak:

Zajączku - super wieści o Hani - pozdrów Ją gorąco:tak:
ale szybciutko wyjeżdżasz:no: - ja to sobie nie wyobrażam BB bez Ciebie i Twojego kota:-( i już tęsknię:tak:

Badaicka - wielki dzień czeka Twoją córcię:tak: ale wierzę, że dacie radę:-)

Aha jeszcze sie chcialam odniesc do tego co pisalyscie o pracy w przedszkolu :-D Mnie sie marzy taka praca, ale niestety moje wyksztalcenie poszlo w zupelnie inna strone :-( Jak myslicie, jest w ogole jakas szansa na taka prace bez odpowiedniego wyksztalcenia? :-(
Moja mama pracuje w przedszkolu, mówi aby się dostać do takiej pracy to tzrba mieć średnie pedagogiczne lub studia pedagogiczne;-)

Hej a ja jak zwykle z pytankiem jak to możliwe żeby przez ponad tydzień test owulacyjny wychodził pozytywnie a temp mierzę i dziś tylko 36.6 a może to te testy jakieś pokićkane (LH test):baffled::baffled::baffled:
Ja używałam tych testów przez 3 miesiące i powiem Ci, ze u mnie wskazywały tylko pozytywną ( dwie identyczne kolorystycznie kreski to pozytyw) w jeden dzień, a tak dzien przed i po miałam bladą krechę drugą, albo w ogóle.

Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem :no:
mozecie puscic kciuki! :no: nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?

Słońce nie martw się bedzie dobrze :tak: musi być trzymam kciukole za ten cykl. A Twoj M się badał w ogóle??

I ja juz praktycznie sie zegnam ;-) dzisiaj mam seans filnowy "Kac Vegas" i " 27 sukienek" :-D także jest zabawinie. Buziaczki dla wszystkich i do jutra;-)

reklama
Witam się pięknie :-)

Zbinio jak Ci owulacyjne wychodzą pozytywne to może spróbuj ciążowego a nóż też wyjdzie pozytywny :-D
Tak na poważnie to albo naprawdę jesteś w ciąży albo niestety masz coś nie tak z hormonami. Mi zawsze kilka dni przed i po owulce (której rzekomo i tak nie ma :confused:) wychodzą testy z jedną kreską, a na owulkę wychodzi pozytyw :tak:

Fajne wieści o Hance. Trzymamy kciukasy :tak:

Do góry