reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Zajączku będziemy tęsknić:-(
Kiedy wyjeżdżasz?
Jak wrócisz wrzucę zdjęcia mega brzuchola. Waga stoi w miejscu, ale brzuch rośnie!
Co wiesz jeszcze o Hance? Jak się czuje? Ile mamy czekać na jakieś info?
Zabieg miała w zeszłym tygodniu. Więc poczekamy trochę:) I rzeczywiście próbuje nie myśleć i nie nakręcac się więc nie przychodzi na BB.
Wyjeżdżam w środę lub czwartek.
Zabierz mnie ze soba plosie
pakuj się:-D:-D:-D:-D będziesz nam pierogi robić:-D
a dobrze...już jestem bliziutko...
Będę trzymać kciuki i czekać na info, mam nadzieję że mi dziewczyny będą kablowac co się dzieje u Was:-)
Po pierwsze :) dziekuje, dom stoi, po drugie super ze jedziecie azem i yzcze ci wielkiego pozytywnego testa ciazowego po powrocie, po trzecie - naprawde nie mozesz sobie kupic interneta przenosnego???????????????? HALO XXI wiek mamy! My z Ida bedziemy tesknic a jak wrocisz to nie wiem czy juz osobno nie bedziemy :D
To jak u mnie - mam na plusie 1kg w 7 miesiacu! Brzuch ogromy - waga stoi
uffff...bo już się bałam że jakiś domeczek z kartonu będziesz sobie musiała zmontować:)
Ja tam na neta nie bardzo będę miec czas. Zresztą oprócz neta to jeszcze lapka bym musiała mieć:-:)-(
dziewczynki jak wygląda różyczka??
????:-):-):-) coś ty wymyśliła?? Bernadko, śmigaj do lekarza!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie dziewczynki :tak: Przylaczam sie do Was z zupka i zabieram za nadrabianie :-D Moze w miedzyczasie ktoras zrobi mi krotkie podsumowanie ostatnich trzech dni? :-D

Cześć Olapolap:) Jak się czujesz??
Ja nie bardzo dam radę,bo nie było mnie przez weekend ale news dnia a nawet tygodnia
KROPTUSIA URODZIŁA ZDROWEGO CHŁOPCZYKA:):):)

Zabieg miała w zeszłym tygodniu. Więc poczekamy trochę:) I rzeczywiście próbuje nie myśleć i nie nakręcac się więc nie przychodzi na BB.
Wyjeżdżam w środę lub czwartek.

pakuj się:-D:-D:-D:-D będziesz nam pierogi robić:-D
1 Tak myslałam,że nie chce sie niepotrzebnie nakręcac
2 To juz tak szybciutko jedziesz :-( bede płakac i tesknić :tak:
3 Kurczakos, moja Paulina we wtorek 1 września idzie pierwszy raz do przedszkola to musze z nia byc :tak: to dokopsam sie do Was w późniejszym terminie albo bedę pierogi kurierem przesyłac-zgadzasz sie? ;-)

1 Tak myslałam,że nie chce sie niepotrzebnie nakręcac
2 To juz tak szybciutko jedziesz :-( bede płakac i tesknić :tak:
3 Kurczakos, moja Paulina we wtorek 1 września idzie pierwszy raz do przedszkola to musze z nia byc :tak: to dokopsam sie do Was w późniejszym terminie albo bedę pierogi kurierem przesyłac-zgadzasz sie? ;-)
No jaha:D:D:D pierożki..... a moge mieć wymagania??/ najlepiej ruskie:-D:-D:-D:-D i przyjeżdżaj razem z nimi;-)
Hej Ola.
Sylwia urodzila wczoraj o 7.20 rano Po 30 godzinach miała cc bo były jakies komplikacje
OMG, :szok::szok: to tego nie wiedziałam....Boziu....

reklama
Zajączku, Kochanie, będziemy tęsknić za Tobą :tak::tak::tak:

Madziu, to dla córeczki wielki dzień :-) My zaczynamy w środę. Od rana będę witać nowe maluszki w naszym przedszkolu :-)

Do góry