reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Aaaaaa i najwazniejsze..
Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi

Gratulacje dla dzielnej Mamuski i buziaczki dla Kacperka strasznie sie ciesze!!!!!​

reklama
Kroptusiu! Serdeczne gratulacje Kochana!
Jej, wspaniała wiadomość:-D

Marzenko, dla Ciebie wszystkiego, co najwspanialsze z okazji rocznicy :-D

Ja dzisiaj z krzaków... Mam kiepski nastrój, pokłóciłam się z M i w ogóle jakoś mi tak dzisiaj jest...
Ale buziaczki dla Was mam :********** :-):-)

Ja troche dzemkowałam i troszkie przeszedł ból głowy,ale nie do konca,jeszcze cos tam pobolewa.Kroptusia gratuluje cudownego synka wszystkiego dobrego dla Was i wracaj do nas szybko o pełni sił:tak:

Kroptusiu wieeeelkie gratulacje !!! wracaj kochana szybko do pełni sił!!!!!!!!!!
tez dolaczam do gratulacji!!!!!!!!!!

A my bylismy z Szymkiem u lekarza i nie bylismy pierwszym przypadkiem dzisiaj... na razie mamy zbijac goraczke i obserwowac gardlo bo to moze byc poczatek anginy rowniez. Na razie maluch prawie caly czas spi i nic nie chce jesc ale nie wymiotuje ani nie ma biegunki... Mam nadzieeje, ze to tak jak ostatnio - trzy dni i po chorobie...

Witam reszte dziewczynek...

tez dolaczam do gratulacji!!!!!!!!!!

A my bylismy z Szymkiem u lekarza i nie bylismy pierwszym przypadkiem dzisiaj... na razie mamy zbijac goraczke i obserwowac gardlo bo to moze byc poczatek anginy rowniez. Na razie maluch prawie caly czas spi i nic nie chce jesc ale nie wymiotuje ani nie ma biegunki... Mam nadzieeje, ze to tak jak ostatnio - trzy dni i po chorobie...

Witam reszte dziewczynek...

Witam.Mam nadzieje ze twojemu synkowi szybko minie:tak:

A ja tak dzis z doskoku, bo staram sie usilnie zbajezyc moje CV. A nie jest to latwe w obcym jezyku :-(

Z innej beczki, cos mnie dzis ciagnie jajnik :baffled: a jestem 2 przed @

Madzia a ty jak, glowa przestala bolec???

reklama
Do góry