Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
ja jeszcze jestem optymistka niewiarygodna,az sama sie sobie dziwie ,bo licze na to,ze przy pierwszym cyklu sie uda i torbieli nie bedzie...oczywiscie bede sprawdzac temp. i pewnie dopiero po owu zaczne brac luteine...i tez nie wiem,co o tym myslec,bo przeciez powinnam brac ta lutke do momentu sprawdzenia czy nie jestem w ciazy,tak?bo jesli sie uda,a ja po 10 dniach odstawie luteine,to moze zle sie to skonczyc...a co do clo,to ja mam brac tylko 1/2 tabl.Powiem Ci, ze ja najierw brałam przed bo sie okazywało, ze przy clo mialam owulke 16 dc a bralam lutke od 14 dc dopoki jedna lekarka mi powiedziala, ze absolutnie mam nie brac przed owulką bo fakt nie hmuje jej , ale ją upośledza. I potem wzielam juz jak miałam potwierdzoną monitoringiem. A teraz gdy jestem 10 kg do przodu przy braniu clo i luteiny zdecydowałam się na ziółka. Spróbuję jak podziałają to super jak nie wrócę do leków. Ale cos mi mówi, ze warto ;-) A to Twój pierwszy cykl z clo??
Ja przy nim nabawiłam się torbieli i teraz troche sie boje, bo mimo, ze brałam tylko 1 tabl. to moje jajniki bardzo na niego reagowały i w każdym cyklu był strach, aż w końcu w 3 była toriel:-(
Elo :-)elo kobitki
jak przeczytalam poczatek,to sie wq...lam,ale dobrze,ze sie wyklociliscie!!czasami nie da sie inaczej!no to za 3 tyg. rozpoczniecie walke!!trzymam za Was kciuki!!!...
Po tygodniu przychodzi list ze szpitala do mnie w ktorej uprzejmie mnie informuja ze pierwsza konsultacja z lekarzem jest wyznaczona na... 20 PAZDZIERNIKA
Andziu ten wirus u nas nazywa sie HBV,a choroba ktora wywoluje czyli zapalenie watroby to WZW typu B,tak jak napisalas