reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Nie brałam jeszcze żadnych leków typu clo i bromek. Czytałam o tych skutkach ubocznych. Mam nadzieję że nie będę musiała tego g... brać, ale jak mi castagnus nie pomoże to dla fasolki będę robić wszystko a pierwszym krokiem są niestety właśnie te leki. Mi gin powiedział że jak do końca roku nie zaciąże to mnie wysyła do kliniki leczenia bezpłodności i zajmą się tym już na maksa. Na razie nie chcę jeszcze o tym myślęć. Wolę wierzyć że się uda naturalnie :)A powiedzcie mi Kochane czy badanie nasienia to można zrobić w każdym laboratorium czy nie?? No i jak to wygląda?? Czy próbkę można heheh oddać w domu i zawieść do laboratorium??
a z jakiego miasta jestes??
Na pewno nie warto robic badan w laboratorium U Frydy bo tam robią kiepsko, a tylko kase trzepią. Najlepiej to zrobic w specjalnym laboratorium w klinice, ale u mnie nie wszystkie laboratoria je robią.

reklama
Pjaka zalozenie konta na allegro nie jest platne ale mozesz kupic takze testy w aptece internetowej takze za grosze.. musialabym poszukac..
jesli chodzi o ziola.. gdzies w mecie jest pewnie ile czego trzeba w zielarskim wszystko jest pakowane po 50gram

u mnie ziola nie zaklocaja owu..
jesli chodzi o to czy pitne.. pierwszy tydzien okropnosc pilam oslodzone co nie powinno sie pic.. a potem przywyklam..

;-)
Pjaka zalozenie konta na allegro nie jest platne ale mozesz kupic takze testy w aptece internetowej takze za grosze.. musialabym poszukac..
jesli chodzi o ziola.. gdzies w mecie jest pewnie ile czego trzeba w zielarskim wszystko jest pakowane po 50gram

u mnie ziola nie zaklocaja owu..
jesli chodzi o to czy pitne.. pierwszy tydzien okropnosc pilam oslodzone co nie powinno sie pic.. a potem przywyklam..

Dam rade jestem twarda wszystko dla FASOLKI :-D
Konto na allegro własnie sobie zakładam kurde juz najwyższy czas ;-)No własnie patrzyłam na testy w internetowej to są drogie :-( ale kupie te co miałam ostatnio a jak cos to juz przez allego bede zamawiała. Ale podtrzymałas mnie na duchu tymi ziołkami bo juz mam tych leków serdecznie dosc - 10 kg w 5 miesięcy to masakra nie mieszcze sie w ubrania. :wściekła/y:Jeżeli masz sprawdzonego dostawcę z allegro co do testów to daj proszę namiar :) moze byc nawet na pw Ja kochane zmykam bo zaraz gości mam buziole papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dzięki bardzo ;-) a Nektarynko a faktycznie zaobserwowałas w kazdym cyklu owulkę stosując te ziółka? Kurcze czytałam o każdym z osobna o ziółkach, ale w ani jednym nie pisze, ze ma to takie działanie:-)może one wszystkie razem tak działają? A jak długo je stosujesz??Czy do naparu daje się jedną łyżeczkę, czy łyżkę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka,

Mowicie o ziolkach i tak mi sie przypomnialo, nie wiem czy wam mowilam, ze kupilam M L-Carnitine (nie byly najtansze) ale po jakims czasie zaczely sie kruszyc i rozpadac. Poszlam do sklepu w ktorym je kupilam, babka nie wiedziala co sie dzieje wiec wyslala je do laboratorium. W sobote dostalam od ich list z przeprosinami, wyjasniem, ze tabletki sa powlekane i bardzo latwo zbieraja wilgoc co powduje ich "rozpad". Dolaczyli do listu kupon na £20 :-D

Dzięki bardzo ;-) a Nektarynko a faktycznie zaobserwowałas w kazdym cyklu owulkę stosując te ziółka? Kurcze czytałam o każdym z osobna o ziółkach, ale w ani jednym nie pisze, ze ma to takie działanie:-)może one wszystkie razem tak działają? A jak długo je stosujesz??Czy do naparu daje się jedną łyżeczkę, czy łyżkę?
ja zaobserwowalam w kazdym cyklu.. jesli chodzi o czytanie co powoduja ziolka osobno to kazde jest na co innego.. ale jesli zastosujesz je razem daja tak a kombinacje ja je stosuje 4 pelne i teraz piaty cykl tylko ze u nas tez problem w armii..
Hejka,

Mowicie o ziolkach i tak mi sie przypomnialo, nie wiem czy wam mowilam, ze kupilam M L-Carnitine (nie byly najtansze) ale po jakims czasie zaczely sie kruszyc i rozpadac. Poszlam do sklepu w ktorym je kupilam, babka nie wiedziala co sie dzieje wiec wyslala je do laboratorium. W sobote dostalam od ich list z przeprosinami, wyjasniem, ze tabletki sa powlekane i bardzo latwo zbieraja wilgoc co powduje ich "rozpad". Dolaczyli do listu kupon na £20 :-D
Olesia no to super ze tak sie zachowali.. ja tez pamietam ze z czyms mnie anglicy pozytywnie zaskoczyli ale teraz nie moge sobie przypomniec..

Aaaaaa i najwazniejsze..
Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi

reklama
Marzenixx - STO LAT
a122.gif
a200.gif

Kroptusiu - Ogromne gratulacje !!!
g060.gif
a194.gif

Buziak dla wszystkich kobitek :-D

Do góry