reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

teraz się zarumieniłam - bo nie zawsze wiem - czasami przypomina mi się coś po jakimś czasie i juz do tego nie wracam - ale Wam bardzo kibicuję i pamiętam jak rozmawiałyście o długości protokołów:tak:

reklama
Ania

A u Ciebie owu sie zbliza dlugimi krokami widze :-) Walcz kobito...a raczej niech te pilkarze twojego M walcza, coby jeden w koncu trafil gola

ja zaobserwowalam w kazdym cyklu.. jesli chodzi o czytanie co powoduja ziolka osobno to kazde jest na co innego.. ale jesli zastosujesz je razem daja tak a kombinacje ja je stosuje 4 pelne i teraz piaty cykl tylko ze u nas tez problem w armii..

U nas tez problem z armią, ale najważniejsze, zeby u mnie była owulka a z reesztą sobie poradzimy mam nadzieje ;-)

KROPTUSIA GRATULACJE!!!!!

klinika ? dlaczego ?

Bo mam dosyć czekania i "nicnierobienia" - ja mam chorą tarczycę a M cukrzycę - więc każdy lekarz każe czekać, bo może być utrudnione zajście w ciążę w naszym przypadku - i ja to rozumiem i się nawet zgadzam, ale czekamy 2 lata więc chyba już wystarczy:tak:
w klinice nas przebadają - a tak to nawet nasienia M nie badaliśmy bo każą czekac i się starać i nie myśleć itp.:wściekła/y:

Ania

zniecierpliwienie jak najbardziej rozumiem - sama tak mam. kazdy cykl to wiecznosc. ten brak mozliwosci dzialania dla nas (naturalnie) to cierpienie...

trzymam kciuki ze uda wam sie bez kliniki - ale masz racje. jesli sie nie uda - trza przebadac i zobaczyc dokladnie czy nie ma czegos innego co wam utrudnia. wtedy mozecie sie zastanowic co dalej

Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi

:-D:-D

reklama
Ania

zniecierpliwienie jak najbardziej rozumiem - sama tak mam. kazdy cykl to wiecznosc. ten brak mozliwosci dzialania dla nas (naturalnie) to cierpienie...

trzymam kciuki ze uda wam sie bez kliniki - ale masz racje. jesli sie nie uda - trza przebadac i zobaczyc dokladnie czy nie ma czegos innego co wam utrudnia. wtedy mozecie sie zastanowic co dalej

no właśnie - po drugie - w klinice są konsultacje endokrynologiczne i lekarze mam nadzieję uwzględniają wszystkie hormony:tak: mam dobrego endokrynologa ale On specjalizuje się w chorobach tarczycy a inne hormony to chyba lepiej w klinice mi zinterpretują:tak:

Do góry