reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja z mecza wrocila, orzechy podjadam i was czytam. ale jakos malo stron nawalilyscie

Kaprycha - kiedy zaczynasz dokladnie ? Bede jechac na dlugim jednak protokole.
Martynka - co u Ciebie ?

Ostatnia edycja:
Ania

Nie, nie wymaga absolutnie. Ja po prostu lubie mecze na zywo wiec laze co tydzien....jak moge to i czesciej. A ze wsio za darmo to tymbardziej super:)

Lolitko - a dlaczego jednak długi protokół? Lekarze nie dali się przekonac na krótszy, czy Ty dałaś się namówić na długi - bo chciałaś chyba taki "środkowy":sorry2:

Dobry, niedzielny wieczór,

Marzenix - najlepszego!!!! Jak Wam idzie świętowanie rocznicy?

Kroptusiu - gratulacje!!!! Jaki wielkie chłopak! Serdeczne gratulacje raz jeszcze:-D:-):-D

Gosia - mam nadzieję, że synek zaraz wyzdrowieje, my mamy za sobą rota (koszmar), anginę (w sumie ok - nie bolało ją gardlo za bardzo, sprawdzałam łyżeczką, w razie czego widać nalot na migdałkach)

Buziaki wszystkim

Ania

Ja zmienilam zdanie. Tak sobie zaczelam kalkulowac, ze i tak obnizam sporo swoje szanse przy transferze tylko jednego zarodka. A generalnie jest tak ze im dluzszy protokol tym wieksze szanse na wiecej jajeczek. No i lekarz ma wieksze mozliwosci regulowanie stymulacji gdy jest ona dluga. Wiec jak mam miec transfer jedngo tylko to chcialabym zeby lekarz mial wiekszy wybor - coby tego najlepszego mi podac. Jak masz np tylko 3 jajeczka - to wowczas generalnie wyboru nie ma, albo jest mocno ograniczony. Jakosc zrodka ma kluczowe znaczenie na powodzenie

Fakt faktem ze wiecej hormnow w siebie wpychasz no i z deka wieksze ryzyko przestymulowania....to byl minus ktorego nie chcialam.

Ten lekarz mi powiedzial ze zaczeli stosowac dlugi protokol jako standard u wszystkich i osiagneli najlepszy rezultat w zeszlym roku wsrod szpitali (tego nie wiedzialam bo na stronie jest wynik ogolny za kilkanascie lat i nie byl taki korzystny). Zapytal mnie zy jestem z dlugim OK bo on zawsze sie do mnie dopasuje... No ale jak se pokalkulowalam to powyzsze plus jeszcze mi mowi ze maja dobre wyniki na dlugim - to sie przekonalam do zmiany ze srodkoego na dlugi. Czas pokaze czy dobra decyzja to byla

reklama
Do góry