Nektarynka
Fanka BB :)
M idzie do urologa..dziękuję kochana za pomoc a co byś mi doradziła bo ja sie biję z myślami bo niby mam nadzieje ze sie udało a z drugiej strony dlaczego miało sie udać skoro przez prawie rok się nie udawało i czy dać sie na qyle zwariować i odstawic te specyfiki czy nie myśleć o ciąży i życ jak do tej pory
ale namieszałam
a do jakiego lekarza sie Twój M wybiera??
jesli chodzi o te masci to sama nie wiem.. nie chce zle doradzic.. ja chyba jednak bym odlozyla ale juz slyszalam ze dopoki sie fasolka nie zagniezdzi to jest bezpieczna..
tak jest on dziwny wrecz kazalam ci zrobic test ciazowy no ale w koncy chodzisz do ginki wiec ona powinna byla cos widziec w razie w..Wikulaa miłej zabawy ;-)
Nektarynko powiedz mi czy Twoim zdaniem ten moj wykres jest normalny?? Bo jak patrze na Wasze to mi sie nie wydaje;-)
ja nie mialam nic takiego albo nie pamietam.. ale znalazlam todziewczynki czy mozliwe ze po luteinie wystapila u mnie wysypka?? wiecie coś na temat skutków ubocznych jakie daje luteina???
Możliwe skutki uboczne: W pojedynczych przypadkach opisywano senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, stany depresyjne, ból i zawroty głowy. Może wystąpić lub nasilić się występująca wcześniej depresja. Rzadko mogą wystąpić nieprawidłowe krwawienia z narządu rodnego, brak miesiączki, zaczerwienienie skóry, trądzik, reakcje nadwrażliwości. Progesteron może powodować zwiększenie lub zmniejszenie masy ciała.