reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

dziękuję kochana za pomoc a co byś mi doradziła bo ja sie biję z myślami bo niby mam nadzieje ze sie udało a z drugiej strony dlaczego miało sie udać skoro przez prawie rok się nie udawało i czy dać sie na qyle zwariować i odstawic te specyfiki czy nie myśleć o ciąży i życ jak do tej pory
ale namieszałam :-D:-D

a do jakiego lekarza sie Twój M wybiera??
M idzie do urologa..
jesli chodzi o te masci to sama nie wiem.. nie chce zle doradzic.. ja chyba jednak bym odlozyla ale juz slyszalam ze dopoki sie fasolka nie zagniezdzi to jest bezpieczna..

Wikulaa miłej zabawy ;-)

Nektarynko powiedz mi czy Twoim zdaniem ten moj wykres jest normalny?? Bo jak patrze na Wasze to mi sie nie wydaje;-)
tak jest on dziwny wrecz kazalam ci zrobic test ciazowy no ale w koncy chodzisz do ginki wiec ona powinna byla cos widziec w razie w..
dziewczynki czy mozliwe ze po luteinie wystapila u mnie wysypka?? wiecie coś na temat skutków ubocznych jakie daje luteina???
ja nie mialam nic takiego albo nie pamietam.. ale znalazlam to

Możliwe skutki uboczne: W pojedynczych przypadkach opisywano senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, stany depresyjne, ból i zawroty głowy. Może wystąpić lub nasilić się występująca wcześniej depresja. Rzadko mogą wystąpić nieprawidłowe krwawienia z narządu rodnego, brak miesiączki, zaczerwienienie skóry, trądzik, reakcje nadwrażliwości. Progesteron może powodować zwiększenie lub zmniejszenie masy ciała.

reklama
Bernadko - ja brałam kiedyś duphaston a nie luteinę więc nie pomogę - chociaż dziwne mi sie wydaje byś akurat po niej doatała wysypki:szok:

dziewczynki - ja będę wieczorkiem bo jadę do babci zaraz
to musi byc po niej bo nic innego nie biore a ni nic nowego nie zjadłam

baw sie dobrze u babuni
M idzie do urologa..
jesli chodzi o te masci to sama nie wiem.. nie chce zle doradzic.. ja chyba jednak bym odlozyla ale juz slyszalam ze dopoki sie fasolka nie zagniezdzi to jest bezpieczna..

ja nie mialam nic takiego albo nie pamietam.. ale znalazlam to

Możliwe skutki uboczne: W pojedynczych przypadkach opisywano senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, stany depresyjne, ból i zawroty głowy. Może wystąpić lub nasilić się występująca wcześniej depresja. Rzadko mogą wystąpić nieprawidłowe krwawienia z narządu rodnego, brak miesiączki, zaczerwienienie skóry, trądzik, reakcje nadwrażliwości. Progesteron może powodować zwiększenie lub zmniejszenie masy ciała.
dziękuję Nektarynko może i przejdzie jak wypiję wapno bo chyba mogę co??
3mam kciuki za wizytę męza u urologa mam nadzieje ze wszystko jest dobrze

Oluś :-)
urodziny

Witam,
Nie wiem co u Was bo zwykle zwijam sie w rulon i kwicze w lozku, ale moze dzis nadrobie....Standardowo spalam od 2-3 i po spaniu, ale spoko to "dopiero" taka 4-5 nocka, co tam godzina snu w 9mc przy jednym juz dziecku "wystarczy"....A tak na powaznie zwijam sie kolejny dzien i kolejna noc i chyba jakis efekt jest bo o 3.00 odszedl mi czop sluzowy wiec cos sie zaczyna czyzby dziac ??:tak:;-);-)o skurczach nie pisze bo sa od paru dni tyle ze nieregularne za to dzis od 4.00 daja w kosc....czekam wiec na rozwoj akcji...chyba do 2 tyg urodze co :-p:-p...
...Poczytam co u Was poki brzuch daje nie tak mocno w kosc....
o ho no synek zaczyna sie pchac na swiat! :-D trzymam kciki za odrobine wieciej snu :-)
Hei moje dziewczynki:-)
Wiem ze nalezy mi sie maly opieprz,wiec dawajcie:-(
Nie bylo mnie dlugo,jakos nie mialam weny do pisania,kiepska forma wiec tylko leze i leze.
11 tydzien sie zaczal,moze bedzie lepiej mam naaadzieje!!!
Postaram sie bywac czesciej...OBIECUJE:-)
no takie lanie ci sie nalezy ze szkoda gadac! ;-)
Loree - tak podjęłam taką, że podciągniemy gaz a zobaczymy, co będzie tańsze:tak:
i dobrze!!! a macie moze mozliwosc podlaczenia gazu w osobny obieg tzn musielibyscie miec wolny komin ??? chociaz chyba szkoda zabawy lepiej juz przejsc na jedno! ;-)
Witam sie laseczki, ja tak z doskoku, zebyscie omnie nie zpaomniały:)
Eve
- weź się do nauki przed obroną, i nie ucz się o owulacjach tylko o kanalizacjach:wściekła/y:
ale czemu ty na mnie krzyczysz ............. :-( jak ja nie lubie jak mnie ktos do nauku goni ehhh... ;-)

a ja chyba ide w kime! :baffled:

Miłej gosciny Ci zycze;-)

to musi byc po niej bo nic innego nie biore a ni nic nowego nie zjadłam

baw sie dobrze u babuni

dzieki Dziewczyny:tak:
Bernadko - ja bym wapno wypiła nawet w ciąży - ale to na mój nos;-) a czy można to lepiej niech Nektarynka się wypowie:sorry2:

i dobrze!!! a macie moze mozliwosc podlaczenia gazu w osobny obieg tzn musielibyscie miec wolny komin ??? chociaz chyba szkoda zabawy lepiej juz przejsc na jedno! ;-)
[/B]

Chyba nie wyjdę do tej babci;-)
Ewa - komin od pieca węglowego jest w kotłowni, natomiast będziemy mieć jeszcze 2 nowe kominy po rozbudowie - do kominka i wentylacji z łazienki na górze a drugi wentylacyjny do kuchni i łazienki na dole, więc zawsze mozna gdzieś go wpiąć:tak:

teraz juz idę

dziewczynki czy mozliwe ze po luteinie wystapila u mnie wysypka?? wiecie coś na temat skutków ubocznych jakie daje luteina???

Wies co ja biore dość długo lutke, ale nic takiego po niej nie miałam:no:

Nektarynko chyba bardziej boje zrobic ten test niz żeby przyszła @. A ginka no cóż jest troche dziwna i raczej sama jej nie ufam :-) jak byłam ostatnio u niej na usg to nie widziała macicy bo miałam pełny pęcherz :-Dgłupol ze mnie

wapno jak najbardziej..
dzieki Dziewczyny:tak:
Bernadko - ja bym wapno wypiła nawet w ciąży - ale to na mój nos;-) a czy można to lepiej niech Nektarynka się wypowie:sorry2:
:szok::szok::szok:eeej no az taka mądra to ja nie jestem:)
Wies co ja biore dość długo lutke, ale nic takiego po niej nie miałam:no:

Nektarynko chyba bardziej boje zrobic ten test niz żeby przyszła @. A ginka no cóż jest troche dziwna i raczej sama jej nie ufam :-) jak byłam ostatnio u niej na usg to nie widziała macicy bo miałam pełny pęcherz :-Dgłupol ze mnie
:szok::szok::szok: zrob tego testa by zaspokoic moja ciekawosc.. a wczesniej pytalam ile dni mialas krwawienia i jakiego..

odnosnie lekarki to ja sie nie wypowiem.. normalnie szok w tramkach

reklama
Witajcie Kochane :)Chciałam się przywitać i Was uściskać mocno!Jestem w trakcie urlopu i pomiędzy wyjazdami. Niestety także w trakcie tej wrednej @. Czekam jednak aż sie skończy i ostro zabieramn się do pracy nad fasolką :)Wiecie co, biorę też CASTAGNUS - już drugi cykl teraz będzie. Naczytałam się o nim troszę i postanowiłam wypróbować zanim zacznę się faszerować poważnymi lekami.Pozdrawiam Was serdecznie Kochane :) Buziolki :***

Do góry