reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:szok::szok::szok: zrob tego testa by zaspokoic moja ciekawosc.. a wczesniej pytalam ile dni mialas krwawienia i jakiego..

Krwawienie miałam troche dziwne moze dlatego, ze miałam tego pęchola wielkiego prawie 33 mm który pękł w 29 dc a potem po dwóch dniach dostałam @. I miałam tak, ze pierwszy dzien miałam w miarę intensywną @ potem tylko plamienia w ciągu dnia i troche mocniej w ciągu wieczoru.Ale trwała stosunkowo krótko bo 4 dnia juz prawie nic nie miałam. :szok: a ta mam 7 dni :-) No, ale przeciez byłam jeszcze na usg a objawow ciążowych nie mam. Jak zawsze dziewczyny mówią, że kosmicznie piersi bolą i takie tam :-) a ja nie mam objawów ( no oprócz tego, ze mi niedobrze raz było- ale ja mam takie objay tez przed owulką) wiec nie sądzę , aby coś się tam wykluło.

wiem ze to moze troszke glupie.. nie chce Cie nakrecac ani nic z tych rzeczy ale zrob testa..

Nie nakręcasz mnie ;-)ale dla Twojego spokoju zrobie ten tescik :-) mam akurat w domciu wiec jutro go machne, albo w poniedziałek bo nie chce zbytnio przy M robic, zeby sie nie podpalał;-)OK ja zmykam będę późnym wieczorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i zaraz znikam ledwo sie ruszam tak mnie jajniki bola a wziełam się z M za mały remoncik i jeszcze jutro goście no to obiadek i ciacho trza zrobic a chętnie posiedziała bym przy kompie a tu trzeba zapierdziulać :-:)-:)-(i ciągle ziewam masakra KOPRUSIa sie nie odzywa no to pewnie coś dużego się szykuje:-):-):-)Zazdroszcze ale pozytywnie oczywiścia:-):-):-)I trzymam MOCNO KCIUKI wyskoczy ani nie poczyjesz:-):-)

jejku jakie tu pustki.. masakra..
a u Ktoptusi faktycznie cos duzego sie szykuje bo odtatnio miał Kacperek 3500 lub 3600 wiec jeszcze podrosł napewno..

reklama
Do góry