reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:szok::szok::szok: zrob tego testa by zaspokoic moja ciekawosc.. a wczesniej pytalam ile dni mialas krwawienia i jakiego..

Krwawienie miałam troche dziwne moze dlatego, ze miałam tego pęchola wielkiego prawie 33 mm który pękł w 29 dc a potem po dwóch dniach dostałam @. I miałam tak, ze pierwszy dzien miałam w miarę intensywną @ potem tylko plamienia w ciągu dnia i troche mocniej w ciągu wieczoru.Ale trwała stosunkowo krótko bo 4 dnia juz prawie nic nie miałam. :szok: a ta mam 7 dni :-) No, ale przeciez byłam jeszcze na usg a objawow ciążowych nie mam. Jak zawsze dziewczyny mówią, że kosmicznie piersi bolą i takie tam :-) a ja nie mam objawów ( no oprócz tego, ze mi niedobrze raz było- ale ja mam takie objay tez przed owulką) wiec nie sądzę , aby coś się tam wykluło.

wiem ze to moze troszke glupie.. nie chce Cie nakrecac ani nic z tych rzeczy ale zrob testa..

Nie nakręcasz mnie ;-)ale dla Twojego spokoju zrobie ten tescik :-) mam akurat w domciu wiec jutro go machne, albo w poniedziałek bo nie chce zbytnio przy M robic, zeby sie nie podpalał;-)OK ja zmykam będę późnym wieczorkiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i zaraz znikam ledwo sie ruszam tak mnie jajniki bola a wziełam się z M za mały remoncik i jeszcze jutro goście no to obiadek i ciacho trza zrobic a chętnie posiedziała bym przy kompie a tu trzeba zapierdziulać :-:)-:)-(i ciągle ziewam masakra KOPRUSIa sie nie odzywa no to pewnie coś dużego się szykuje:-):-):-)Zazdroszcze ale pozytywnie oczywiścia:-):-):-)I trzymam MOCNO KCIUKI wyskoczy ani nie poczyjesz:-):-)

jejku jakie tu pustki.. masakra..
a u Ktoptusi faktycznie cos duzego sie szykuje bo odtatnio miał Kacperek 3500 lub 3600 wiec jeszcze podrosł napewno..

reklama
Do góry