reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Cie:-)To masz fajnie ja musze siedziec sama w domu:dry:

Oj nie wiem czy tak fajnie:-) musze ogarnąć mieszkanie a mi sie nie chce:wściekła/y:
No, ale chyba wybrałam sobie lekarza z kliniki niepłodności Provita :-) zdecydowałam się na dr Tomanka, a jak ten nie będzie ptzyjmowął to dr Cholewy. Miejmy nadzieję, że o to pomoze;-)Czy któraś z Was słysząła o tej klinice??

Ja zię żegnam Kochane i wpadnę tutaj pod wieczór jak goście pójdą, znowu będę miała traumę bo będzie u nas roczny chłopczyk, a potem to wiecie jak jest dołek :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane mama jest juz w domu.Tzn jest u mnie i własnie bedziemy jesc obiadek :tak:
jak zjemy to odwieziemy ja do jej domku i pojedziemy do teściowej więc bedę późnym wieczorem lub jutro z rana.
Zostawiam buziaki

Ostatnia edycja:
Kochane mama jest juz w domu.Tzn jest u mnie i własnie bedziemy jesc obiadek :tak:
jak zjemy to odwieziemy ja do jej domku i pojedziemy do teściowej więc bedę późnym wieczorem lub jutro z rana.
Zostawiam buziaki

Bardzo dobra wiadomosc,super ze juz jest wszystko ok i ze mama jest juz w domku:tak:Smacznego wam zycze i milutkiej soboty;-)Buziaki

dziewczynki czy mozliwe ze po luteinie wystapila u mnie wysypka?? wiecie coś na temat skutków ubocznych jakie daje luteina???

Ja sobie wczoraj kupiłam taki balsam na rozstepy'' Perfecta mama''to jest intensywny preparat,ale mozna go uzywac od 4m-ca czesto mi swedzi skóra na brzuchu i jest sucha,a mozna go uzywac tam gdzie najczesciej wystapia rozstepy w ciąży,ciekawe czy pomoze;-)

reklama
Bernadko - ja brałam kiedyś duphaston a nie luteinę więc nie pomogę - chociaż dziwne mi sie wydaje byś akurat po niej doatała wysypki:szok:

dziewczynki - ja będę wieczorkiem bo jadę do babci zaraz

Badaicka - super, że Mama juz w domku:-)

Do góry