reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Cie:-)To masz fajnie ja musze siedziec sama w domu:dry:

Oj nie wiem czy tak fajnie:-) musze ogarnąć mieszkanie a mi sie nie chce:wściekła/y:
No, ale chyba wybrałam sobie lekarza z kliniki niepłodności Provita :-) zdecydowałam się na dr Tomanka, a jak ten nie będzie ptzyjmowął to dr Cholewy. Miejmy nadzieję, że o to pomoze;-)Czy któraś z Was słysząła o tej klinice??

Ja zię żegnam Kochane i wpadnę tutaj pod wieczór jak goście pójdą, znowu będę miała traumę bo będzie u nas roczny chłopczyk, a potem to wiecie jak jest dołek :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane mama jest juz w domu.Tzn jest u mnie i własnie bedziemy jesc obiadek :tak:
jak zjemy to odwieziemy ja do jej domku i pojedziemy do teściowej więc bedę późnym wieczorem lub jutro z rana.
Zostawiam buziaki

Ostatnia edycja:
Kochane mama jest juz w domu.Tzn jest u mnie i własnie bedziemy jesc obiadek :tak:
jak zjemy to odwieziemy ja do jej domku i pojedziemy do teściowej więc bedę późnym wieczorem lub jutro z rana.
Zostawiam buziaki

Bardzo dobra wiadomosc,super ze juz jest wszystko ok i ze mama jest juz w domku:tak:Smacznego wam zycze i milutkiej soboty;-)Buziaki

dziewczynki czy mozliwe ze po luteinie wystapila u mnie wysypka?? wiecie coś na temat skutków ubocznych jakie daje luteina???

Ja sobie wczoraj kupiłam taki balsam na rozstepy'' Perfecta mama''to jest intensywny preparat,ale mozna go uzywac od 4m-ca czesto mi swedzi skóra na brzuchu i jest sucha,a mozna go uzywac tam gdzie najczesciej wystapia rozstepy w ciąży,ciekawe czy pomoze;-)

reklama
Bernadko - ja brałam kiedyś duphaston a nie luteinę więc nie pomogę - chociaż dziwne mi sie wydaje byś akurat po niej doatała wysypki:szok:

dziewczynki - ja będę wieczorkiem bo jadę do babci zaraz

Badaicka - super, że Mama juz w domku:-)

Do góry