olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
1. milej zabawyU mnie raczej ok..Jutro idziemy na weselicho a w niedziele rano wyjeżdzamy na 3-4 dni na mazury więc tez mnie nie bedzie od jutra...bede molestowac smsami te do ktorych mam numery i przekazywac najnowsze wiesci....oby tylko dobre
Wczoraj byłam z mama na zakupach i mam nowa bielizne..maz wymieknie jak zobaczy...ja wymieklam w przymierzalni - pani sprzedawczyni tez...no i dowiedzialam sie ze mam inny rozmiar niz zawsze myslalam..ale numer co??Bielizna z firmy KRISLINE ( Krisline - Bielizna, bielizna damska, bielizna męska, bielizna seksowna, bielizna erotyczna ) - cenowo jak Triumph, duzo lepsza jakosc wykonania i kolorystyka A kolor krwistoczerwony - bedzie szalenstwo..
AAA..i mam nowy kolor włosów..głęboki burgund czy jakoś tak - ciemne z bordowym połyskiem
2. bielizna wow, mezczyzni lubia malo ale jednak
3. na 1000 babek tylko 13% mialo dobrze dobrane staniki
dawaj, dawaj!!!!!Olu PM - dawaj zdjęcie nowej fryzurki
witam..............ja tylko na chwilke.........moja gadzinka w domu do niedzieli wiec niemam czasu na neta.....poczytam was dokladnie jak juz pojedzie...jak narazie wszystko ok.....zadnych niespodzianek.....wiec tym razem pewnie bedzie dobrze.........buziaki dla wszystkich
bardzo milo, ze ktos staje w nasze obronie, zwlaszcza ze nie jest juz z nami na BBDziewczyny - wklejam Wam post od Georgini - dla tych, które nie pamiętają - to jest Ktosiowa wypowiedziała się na temat afery ze środy na wątku o płci:
"Znam ten wątek.. Pierwsze słyszę, że dziewczyny tam się na kimś znęcają. Ja tam je lubię.. Przynajmniej każda ma swoje zdanie a co to za człowiek bez swojego zdania Ważne, że nikt nikogo nie przezywa"
Dzeni super, ze u ciebie jest wszystko OK, trzymam kciuki za wasze zdrowko.