reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:szok::szok::szok::szok: szok pozytywny oczywiscie.. wydaje mi sie ze jako tako jej kzywdy nie wyrzadzilysmy.. jaky nie patrzec namieszala i kazda z nas wypowiedziala na ten temat zdanie i zostało to zamkniete.. a wydaje mi sie ze gdybysmy bylo juz tak zupelnie ok to zapewne spokojnie zagosciłaby tu na nowo...
ja też się zdziwiłam i chyba nie pokręciłam, ale to chyba Ona - tylko nie wiem czy zagościłaby na spokojnie - zawsze jakaś nieufnośc została:sorry2:
a mam jeszcze jedno pytanie.jesli dostane @ przed 10-tym dniem brania luteiny,to mam ja odstawic czy dalej brac do konca?
moim zdaniem odstawić:tak:
Andzia mieszkam w domku, gdzie mam ogrzewanie na gaz, powiem tak - jest to bardzo wygodne, bo nie musisz nic dokładć, o niczym pamiętać, sterowany jest komputerowo, więc sam dostosowuje moc grzania do temperatury jak ma być w domu, woda jest zawsze ciepła. A jeżeli chodzi o koszta, to w miesiącach zimowych, jest to ok. 400-500zł, bo tak to tylko za podgrzanie wody, to nie wychodzi dużo, ale nie potrafie powiedzieć ile...Nie wiem czy to się opłaca, ale wydaje mi się, że raczej tak i takie tez słyszałam opinie...
dzięki - jak pisałam wcześniej - chyba się na ten gaz zdecydujemy - oczywiście nie pozbędziemy się pieca bo po prostu szkoda i jak przyjdą czasy, że znowu węgiel stanieje to będziemy palić węglem a jak nie stanieje to gazem:tak:;-)
moze nie tylko pokaze ale i wydrukuje to nam wkleisz kropke...
jestem za!!!:-)

Dobranoc Gosiu:tak:

reklama
dobra ......spadam powoli bo od 5 na nogach jestem.........jeszcze troszke sie nim naciesze....ach.....:-(.............i od niedzieli znowu samotnosc...........jak tylko dostane fotke to napewno wkleje.,,,,............MIŁEJ NOCKI ZYCZE

Na tyle dobrze, ze to tylko jeden bezowulacyjny :-) ja mam w ciągu roku tylko 2 owulacyjne (oczywiście bez leków) trzymam kciuki za następny cykl ;-)
to przesr...ne :baffled: u mnie mam nadzieje,ze to jednorazowy wyskok

to prawda - teraz węgiel poszedł w górę - groszek i tak jest tańszy od innego węgla, ale piec niestety przyjmuje tylko groszek - nie można palić drewnem - palnik to jest taki talerzyk a nie jak w piecach palenisko i to dlatego:baffled: w każdym razie chyba się zdecydujemy podciągnąć gaz i zobaczymy - od razu piec dwufunkcyjny :tak: dzięki za info:-)
my nie mamy porownania z weglowym,ale nie narzekamy,bo steruje sie komputerowo z domu :-)

ja lece do M,bo sie za mna stesknil,mimo ze widzimy sie 24h na dobe :-D
do jutra,papa

reklama
Do góry