reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jestem po 53-dniowym cyklu..@ była bardzo obfita i w ogole prawie nie bolesna..za to krzyz tak mi dal we znaki ze nie bylam w stanie butów sama zakladac..ale juz zyje..zadnych badan narazie nie robie i wizyt tez nie :) narazie niech się dzieje co chce..powinnam isc w poniedziałek na podgladanie ale bede na wakacjach..zycie :)...
dziekuje kochana za zainteresowanie...myslalam ze jak wroce po tygodniu to juz nikt mnie nie bedzie pamietal..a tu taka niespodziewajka...

Oleńko - wiele rzeczy mi umyka, bo jest nas dużo, ale aż takiej amnezji nie mam;-)

reklama
Wiesz to jest bomba witaminowa ;-)Madziu mam nadzieje ;-)chociaz mysle a raczej mam takie przeczucie , ze w tym cyklu ie było owulki. Teraz ide na USG w środe bo do 30 powinnam dostać @ no i od 3 dc brac clo wiec musze byc pewna ze nie mam torbieli;-)

A i zapomniałam kupiłam ten KWAS OMEGA 3,6,9 Kosztuje 26 zł 60 tabletek

Napewno bedzie wszystko dobrze,nie martw sie;-)

No to wypijcie też zdrowie Karoli - w końcu Ona też jutro ma ślub:-)

Madzia - jak noc - lepiej???

A u mnie bez zmian siusiu chodze w nocy non stopa i mam straszne mdłosci nawet w nocy.Ale jak to mówia takie są uroki bycia w ciązy:-)

a co u ciebie?? dawno Cię u nas nie było... Jak samopoczucie??

aaa... ja jutro też jadę na weselicho, Olu może jedziemy na tą samą imprezę???:-)

Cześć dziewczęta;-)

poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???

I popijam winko czerwone na endo;-)

Ohhh te czerwonke winko, popije przez weekend trzeba tez na endo popracowac...

Czesci Dziewczyny !

U mnie wszystko dobrze, mam zamiar od tego cyklu wznowic staranka, ale chyba jeszcze podskocze do ginka we wtorek czy aby nie mam zadnego stanu zapalnego i czy nie ma przeciewskazan do staranek....

W pracy okres urlopowy i jestem wycienczona, bardzo duuuuzo pracy mam...

Ale ogólnie wszystko u mnie dobrze, nawet dobrze sie czuje jesli chodzi o psychike tez bez wiekszych problemow...

a tak z innej beczki to musze sie pochwalic bo mam nową zabawke w domu - kupilam sobie zmywarke do naczyn i jestem zachwycona bo nareszcie nie musze myc naczyn :D

Pozdrawiam Was wszystkie :) Niestety nie jestem na biezaca z wszystkim wszymi sprawami bardzo duzo stron bym miala do nagdaniania...

jestem po 53-dniowym cyklu..@ była bardzo obfita i w ogole prawie nie bolesna..za to krzyz tak mi dal we znaki ze nie bylam w stanie butów sama zakladac..ale juz zyje..zadnych badan narazie nie robie i wizyt tez nie :) narazie niech się dzieje co chce..powinnam isc w poniedziałek na podgladanie ale bede na wakacjach..zycie :)...
dziekuje kochana za zainteresowanie...myslalam ze jak wroce po tygodniu to juz nikt mnie nie bedzie pamietal..a tu taka niespodziewajka...

Kazdy bedzie Cie zawsze pamietał jestes fajowa babka,jak kazde:tak:;-)

Gosiu - tak czytałam o Twoim plamieniu - pewnie macica jeszcze nie jest gotowa, ale może jednak lepeij wybrac się do ginekologa - ja nie miałam takich plamień po zabiegu - jak już dostałąm @ to potem było ok - i nawet regularnie
z tego co pamiętam to Ty pzred ciążą też nie miałąś takich zawirowań:sorry2:

Elfa - a jak było u Ciebie po zabiegu - też tak długo się @ odzywała - bo Gosia ma 9 dc:sorry2:

Ohhh te czerwonke winko, popije przez weekend trzeba tez na endo popracowac...

Czesci Dziewczyny !

U mnie wszystko dobrze, mam zamiar od tego cyklu wznowic staranka, ale chyba jeszcze podskocze do ginka we wtorek czy aby nie mam zadnego stanu zapalnego i czy nie ma przeciewskazan do staranek....

W pracy okres urlopowy i jestem wycienczona, bardzo duuuuzo pracy mam...

Ale ogólnie wszystko u mnie dobrze, nawet dobrze sie czuje jesli chodzi o psychike tez bez wiekszych problemow...

a tak z innej beczki to musze sie pochwalic bo mam nową zabawke w domu - kupilam sobie zmywarke do naczyn i jestem zachwycona bo nareszcie nie musze myc naczyn :D

Pozdrawiam Was wszystkie :) Niestety nie jestem na biezaca z wszystkim wszymi sprawami bardzo duzo stron bym miala do nagdaniania...
Cieszę się, że wszystko u Ciebie układa się dobrze i, że masz pełno nadzieji na przszłość i siły do działań. Z pozytywnym nastawieniem na pewno szybko Ci się uda zafasolkować:tak::tak:
a zmywarka to faktycznie świetna sprawa. u nas zawsze był taki układ, że małż zmywał, ale on cierpi na nieuleczalną sklerozę, wieć czesto ja musiałam to robć, bo nie było w czym się kawy napić...Dlatego jak tylko odłożyliśmy troche kasy, to kupiliśmy sobie zmywarkę i teraz zycie jest łatwiejsze i po obiedzie mozna poleżeć na kanapie do góry brzuchem, a nie sterczeć przy zlewie...

reklama
super sprawa - ja też się nie mogę doczekać, kiedy już się rozbudujemy i też sobie kupię zmywarkę - ja narazie ręcznie się męczę:-( niestety sa jeszcze mieszkania i domy bez zmywarek;-)
A u mnie bez zmian siusiu chodze w nocy non stopa i mam straszne mdłosci nawet w nocy.Ale jak to mówia takie są uroki bycia w ciązy:-)
czyli nadal niedospana chodzisz?;-)

Do góry