reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Dziewczynki :-) Podglądam Was od popołudnia, ale dopiero skończyłam pisać plany i inne dokumenty bleh... i mam chwilę, żeby napisać.
Ogólnie od kilku dni czuję się fatalnie. Cały czas mnie muli... Kurczę, muszę zacząć normalnie jeść, bo na takiej diecie, to ja daleko nie pociągnę ale jakoś nie mam zmiru do gotowania a mój M teraz jak jest gorąco je jak wróbelek, więc z reguły zjadam to, co znajdę w lodówce;-)

Zycie kochana, zycie.... Byl tu na forum kiedys watek o tym jak to jedna sobie dziecko palcami zrobila - moze trzeba sprobowac? :szok::-D Jesli nie znasz to podrzucam linka:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mozliwe-24513/ :-D:-D:-D
Przeczytałam od deski do deski :-D Ogólnie podsumowując, to najbardziej spodobała mi się historia odnaleziona przez Kaprychę zgłoszona do konkursu o tych plemnikach, co się w pralce łączą z jajeczkami :-D:-D:-D Masakra :-D:-D:-D

"Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem,Torą i komiksem"Kajko i Kokosz". POLECAM tego allegrowicza."
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie z rana
Mam pytanie, ktora z Was testuje pod koniec miesiaca razem ze mna? @

Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia

mari ja chyba testuje jakos pod koniec miesiąca w związku z tym ze owulacje juz miałam.....
I ja też pod koniec miesiąca :-) Zbiorowe testowanie :-)

hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)
No Gosiu, cóż to za pytanie? Pewnie, że wszystkie pamiętamy :-) Na kawkę sie spóźniłam, ale jutro się załapię na pewno :-D

Mam mega mega doła........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide w krzaczory....... może zaglądne wieczorkiem.......:-(
Kochana... przytulam...

c
I flaszka dla całej reszty Frustratek: Kropeczki, Nektarynki, Agniesiar, Pajki, Badaickiej, Andzi, Kaprychy,Hanki, Marzenki, Bernadki,Oli PM, Eve, Gosi, Mari, Zbinia, Romki, Lilu, Lolitki (where are you??), Olesi, Wikulii, Szafirka, Asiqa, Sisi, Niuni (niezła lista co?? - kolejność przypadkowa:-)) i dla wszystkich których nie wymieniłam:-):-):-)
Wielki Buziak Zajączku dla Ciebie :***

Za jakieś 3 tygodnie powinny byc wyniki histopatologiczne ale i tu uwaga powiedziała mi o tym znajoma pielęgniarka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Trzymam kckiuki za wyniki Madziu. A to, że w naszych szpitalach nie można się niczego dowiedzieć od lekarzy pozostawię bez komentarza...

Moje obawy biorą się stąd, że jak kupiłam Julci jak sie urodziła termometr do ucha taki niby ech och za kupę pieniędzy to sie okazał gówniany, bo trzeba mu dodawać aż 0,3 stop. co by mieć orentację.:-):-)
No właśnie... Też się zastanawiałam nad kupnem takiego termometru.

siemanko...chcialabym Wam tylko napisac ze dupa blada,okres dostalam wczoraj...wiedzialam ze tak bedzie dlatego zwlekalam z testem,do uslyszenia!
Romeczko, przytulam...

Kobity, uciekam... Mam dość. Idę kąpu, kąpu i przed telewizorek. Może mi troche przejdzie to samopoczucie straszne...
Do zobaczyska jutro rano :-) Buziaki dla wszystkich (nie wymieniam imiennie, co by nikogo nie pominąć) :*************

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Podglądam Was od popołudnia, ale dopiero skończyłam pisać plany i inne dokumenty bleh... i mam chwilę, żeby napisać.Do zobaczyska jutro rano :-) Buziaki dla wszystkich (nie wymieniam imiennie, co by nikogo nie pominąć) :*************
no pewnie, ze przejdzie - do tego lampke wina i humor wroci...
bo to pisanie do szkoly rzeczy moze byc meczace - ty jak pamietam to do przedszkola piszesz???

No i mi sięudało doczytać wszystko co mnie ominęło ze środy i czwartku więc dołączam się do sflustrowanych :szok::szok:.
A mnie naszła taka ochot na piffko :-p napije się ktoś ?? ....
chociaż dziwne bo ja w opgóle alkoholu nie pije nawet moj M się zdziwił:-D

Niezle te historie ze szpitalem, dobrze, ze ja nie mam u siebie w szpitalu takich jazd... Nigdy nie spotkalo mnie nic zdroznego choc nie zawsze bylam pod "opieka" swojego gina...:-):-):-)

Moja @ jeszcze jest ze mna choc nie jest taka duza jak rano sie wydawalo bo sie przestraszylam rano.. juz dwa dni tylko niewielkie plamienia a tu dzis znow sie leje... Jak tak dalej pojdzie to ze staranek nici w tym cyklu jednak...

Gosiu powiem Ci, ze ja miałam w tym cyklu taką @ juz myślałam, ze mam leciutkie planienia a tutaj popołudniu jak lunęło, że szok :no:

Dokładnie , jest ich dużo, ale słabo ruchliwe i nie wiadomo co na nie wpływa. Ogólnie od ponad 2 miesiecy łyka Salfazin + kwas omega 3 i do tego dieta, troche ruchu, wyrzucony alkohol całkowicie+ ciepłe kąpiele. Luźne gadki itp :-) ja mam nadzieje, ze bedzie dobrze ;-)poza tym miliśmy tak różnorodne wyniki, że nie wiadomo, którym wierzyć:-)

no ja mojemu na ruchliwosc daje wit c, l-carnityne, zen szen, kiedys nawet mace lykal

no ja mojemu na ruchliwosc daje wit c, l-carnityne, zen szen, kiedys nawet mace lykal

Elfa u mnie łyka ten Salfazin + kwas omega 3, 6, 9 oraz leki na zbicie trójglicerydów i cholesterolu. Dodatkowo wyeliminował całkowicie alkohol a do diety dołączyliśmy naturalne soczki z owoców :-) dzisiaj np piliśmy marchewkowo-jabłkowo-kiwi soczek z dużą zawartością wit, C :-)żeń-szeń jadł, ale po nim miał gorsze wyniki

Pajka - naturalne soczki pomagaja, jak kiedys mojemu dawalam do picia poprawily mu sie wyniki, teraz jakos przestalam ... chyba do tego wróce, jesli chodzi o alkohol to moj nie umie zyc bez piwka ;(
Na pocieche ci powiem ze zaszłam nawet z kiepskimi wynikami ruchliwosci..

Dlatego teraz tez mam nadzieje ze nie dlugo sie uda...

reklama
Gosiu powiem Ci, ze ja miałam w tym cyklu taką @ juz myślałam, ze mam leciutkie planienia a tutaj popołudniu jak lunęło, że szok :no:

Pajka - naturalne soczki pomagaja, jak kiedys mojemu dawalam do picia poprawily mu sie wyniki, teraz jakos przestalam ... chyba do tego wróce, jesli chodzi o alkohol to moj nie umie zyc bez piwka ;(
Na pocieche ci powiem ze zaszłam nawet z kiepskimi wynikami ruchliwosci..

Dlatego teraz tez mam nadzieje ze nie dlugo sie uda...

Napewno Wam sie szybko uda zafasolkowac.Trzymam kciuki:tak:

Do góry