asiq83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki :-) Podglądam Was od popołudnia, ale dopiero skończyłam pisać plany i inne dokumenty bleh... i mam chwilę, żeby napisać.
Ogólnie od kilku dni czuję się fatalnie. Cały czas mnie muli... Kurczę, muszę zacząć normalnie jeść, bo na takiej diecie, to ja daleko nie pociągnę ale jakoś nie mam zmiru do gotowania a mój M teraz jak jest gorąco je jak wróbelek, więc z reguły zjadam to, co znajdę w lodówce;-)
Kobity, uciekam... Mam dość. Idę kąpu, kąpu i przed telewizorek. Może mi troche przejdzie to samopoczucie straszne...
Do zobaczyska jutro rano :-) Buziaki dla wszystkich (nie wymieniam imiennie, co by nikogo nie pominąć) :*************
Ogólnie od kilku dni czuję się fatalnie. Cały czas mnie muli... Kurczę, muszę zacząć normalnie jeść, bo na takiej diecie, to ja daleko nie pociągnę ale jakoś nie mam zmiru do gotowania a mój M teraz jak jest gorąco je jak wróbelek, więc z reguły zjadam to, co znajdę w lodówce;-)
Przeczytałam od deski do deski Ogólnie podsumowując, to najbardziej spodobała mi się historia odnaleziona przez Kaprychę zgłoszona do konkursu o tych plemnikach, co się w pralce łączą z jajeczkami Masakra
Zycie kochana, zycie.... Byl tu na forum kiedys watek o tym jak to jedna sobie dziecko palcami zrobila - moze trzeba sprobowac? Jesli nie znasz to podrzucam linka: https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mozliwe-24513/
"Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem,Torą i komiksem"Kajko i Kokosz". POLECAM tego allegrowicza."
witam sie z rana
Mam pytanie, ktora z Was testuje pod koniec miesiaca razem ze mna? @
Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia
I ja też pod koniec miesiąca :-) Zbiorowe testowanie :-)mari ja chyba testuje jakos pod koniec miesiąca w związku z tym ze owulacje juz miałam.....
No Gosiu, cóż to za pytanie? Pewnie, że wszystkie pamiętamy :-) Na kawkę sie spóźniłam, ale jutro się załapię na pewnohejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)
Kochana... przytulam...Mam mega mega doła........ ide w krzaczory....... może zaglądne wieczorkiem.......:-(
Wielki Buziak Zajączku dla Ciebie :***c
I flaszka dla całej reszty Frustratek: Kropeczki, Nektarynki, Agniesiar, Pajki, Badaickiej, Andzi, Kaprychy,Hanki, Marzenki, Bernadki,Oli PM, Eve, Gosi, Mari, Zbinia, Romki, Lilu, Lolitki (where are you??), Olesi, Wikulii, Szafirka, Asiqa, Sisi, Niuni (niezła lista co?? - kolejność przypadkowa:-)) i dla wszystkich których nie wymieniłam:-):-):-)
Trzymam kckiuki za wyniki Madziu. A to, że w naszych szpitalach nie można się niczego dowiedzieć od lekarzy pozostawię bez komentarza...
Za jakieś 3 tygodnie powinny byc wyniki histopatologiczne ale i tu uwaga powiedziała mi o tym znajoma pielęgniarka
No właśnie... Też się zastanawiałam nad kupnem takiego termometru.Moje obawy biorą się stąd, że jak kupiłam Julci jak sie urodziła termometr do ucha taki niby ech och za kupę pieniędzy to sie okazał gówniany, bo trzeba mu dodawać aż 0,3 stop. co by mieć orentację.:-):-)
Romeczko, przytulam...siemanko...chcialabym Wam tylko napisac ze dupa blada,okres dostalam wczoraj...wiedzialam ze tak bedzie dlatego zwlekalam z testem,do uslyszenia!
Kobity, uciekam... Mam dość. Idę kąpu, kąpu i przed telewizorek. Może mi troche przejdzie to samopoczucie straszne...
Do zobaczyska jutro rano :-) Buziaki dla wszystkich (nie wymieniam imiennie, co by nikogo nie pominąć) :*************