reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka - naturalne soczki pomagaja, jak kiedys mojemu dawalam do picia poprawily mu sie wyniki, teraz jakos przestalam ... chyba do tego wróce, jesli chodzi o alkohol to moj nie umie zyc bez piwka ;(
Na pocieche ci powiem ze zaszłam nawet z kiepskimi wynikami ruchliwosci..

Dlatego teraz tez mam nadzieje ze nie dlugo sie uda...

Wiesz to jest bomba witaminowa ;-)Madziu mam nadzieje ;-)chociaz mysle a raczej mam takie przeczucie , ze w tym cyklu ie było owulki. Teraz ide na USG w środe bo do 30 powinnam dostać @ no i od 3 dc brac clo wiec musze byc pewna ze nie mam torbieli;-)

A i zapomniałam kupiłam ten KWAS OMEGA 3,6,9 Kosztuje 26 zł 60 tabletek

Cześć dziewczęta;-)

poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???

OlaPM - ja jestem i mogę z Tobą gadać - zresztą paru rzeczy jestem ciekawa - jak cykl - "znormalniał", czy dalej szaleje? jak kwestia badań hormonów??/ i podjętych wizyt u ...wiesz kogo?

I popijam winko czerwone na endo;-)

Cześć dziewczęta;-)

poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???

OlaPM - ja jestem i mogę z Tobą gadać - zresztą paru rzeczy jestem ciekawa - jak cykl - "znormalniał", czy dalej szaleje? jak kwestia badań hormonów??/ i podjętych wizyt u ...wiesz kogo?

I popijam winko czerwone na endo;-)

jestem po 53-dniowym cyklu..@ była bardzo obfita i w ogole prawie nie bolesna..za to krzyz tak mi dal we znaki ze nie bylam w stanie butów sama zakladac..ale juz zyje..zadnych badan narazie nie robie i wizyt tez nie :) narazie niech się dzieje co chce..powinnam isc w poniedziałek na podgladanie ale bede na wakacjach..zycie :)...
dziekuje kochana za zainteresowanie...myslalam ze jak wroce po tygodniu to juz nikt mnie nie bedzie pamietal..a tu taka niespodziewajka...

reklama
Do góry