Dziewczyny wiecie co sie dzieje z romką i agapas obie miały testować, a tu jak kamień w wodę obie milczą!!!
Ja nie wiem - Romka pewnie ze szczęścia oszalała i o nas zapomniała ja też już za nią krzyczałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wiecie co sie dzieje z romką i agapas obie miały testować, a tu jak kamień w wodę obie milczą!!!
Nio i co ja mam zrobic :---------(Witam hahahah jak poczytała byś nie co wyżej to miałam identyczny problem ja chciałam a nawet musiałam bo owulacja a on zmęczony no to sie tak pokłóciłam ze masakra no bo wynika z tego że dzizie to mam se seama zrobć
Witam w nowym dzionku
Witojcie,witojcie.Dzień dobry moje kochane babeczki!!!
Ja,ja,ja kawki to poprosze nawet dwieWitajcie kobitki
Któraś się skusi?
Boshe maine coon moje marzenie,niestety przez moja alergię na kocia sierść a co za tym idzie astme nie realne do spełnienia :-(Ogłaszam KONKURS - Jak zabezpieczyć łóżeczko???
Wiadomo że planujemy że koty wylecą z sypialni, jenak bepieczniej będę się czuła jak jakoś dodatkowo zabezpieczę łóżeczko bowiem w domu mam kogos takiego włochatego (podaję linka żebyście zrozumiały proporcje, bo że mam to już pisałam) $$$ Moje kochane maine coon $$$ - obrazki na bloog - bloog.pl
I efekt jest taki że odrobinę sram po nogach na myśl o tym że Farys wkoczy małej na klatkę piersiową (oczywiście przypadkiem ale....) - jak zabezpieczyć łóżeczko? jakieś pomysły?
No własnie wiemZapomniałam oddać że ten kot waży 13kg ( i jest chudy!) żądna firanka go nie utrzyma :-(
To ja się przyłączam do Ciebie, tylko ja mam taki humor przez meza :-(Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!! jestem zła, i sfrustrowana teraz!!!
Hej,hej Mariwitam sie z rana
Ja nie wiem - Romka pewnie ze szczęścia oszalała i o nas zapomniała ja też już za nią krzyczałam
No mam taką nadzieję, ale niech tu zajrzy i nam to powie
Troszkę jej pozazdrościmy, potem zapytamy siebie "czemu znów nie Ja", a potem z tego doświadczenia weźmiemy dla siebie jeszcze więcej nadzieji, że ja będę następna, skoro innym się udaje to mi też przecież musi:-):-):-)
Badaicka - ja tam flaszki nie postawię, bo nigdy nic nie widomo - a jak fasolka rośnie
Nie ładnie jest pić w ciąży :-)
:-) wiesz jakos wole faktycznie bardziej skupic sie nad muszla niz nad egz dla mojego serca to lepsza opcja :-)Jedz, jedz, korzystaj dopoki mozesz, bo za trzy tygodnie bedziesz miala takie mdlosci jak ja i nie bedziesz w stanie niczego do ust wziac ;-)
Nooo akurat Ci sie obrona zbiegnie z mdlosciami, pieknie Przynajmniej nie bedziesz sie tak stresowac egzaminem, bo non stop bedziesz myslec o czyms innym;-) I bedzie kolejny wyksztalciuch w naszym gronie
Wkleilam tutaj to co bylo napisane na opakowaniu, a na co nie zwrocilam uwagi kupujac test (różowy kindertest)...
'Test moze byc wykonany juz pierwszego dnia PO UPŁYWIE spodziewanej miesiaczki lub pozniej'
Mi ten kindertest wyszedl negatywny, bo zrobilam go w drugi dzien spodziewanej @...
ale o co chodzi :-):-):-)
Witojcie,witojcie.
Przypominam,że dzis piatek-poczatek weekendu i wszystkie nowo przyjete do zacnego grona staraczek powinny postawić po flaszeczce na wkupne ;-);-);-);-);-)
Agniesiar - pamiętaj, że Ty możesz postawić i nie pić - same też damy radę ją wypić;-) a jak Jaśnie Pani Wielmożna Hanna wróci i się zdenerwuje ja bym nie ryzykowała;-)
a tak w ogóle
Hanka - wracaj!!!!!