reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Olapolap - przeszły dolegliwości - tzn. bóle???

Z grubsza rzecz biorac bole przeszly - tzn. te takie ciagle, cmiace jak na @... Bo te klujace niesteyt nie :-( Zaczyna mnie kluc jakos wieczorkiem, probuje o tym nie myslec... Na razie zadnych plamien nie mam... Biore luteine...

Za to mdlosci mam takie, ze nic do ust nie moge wziac. Jak nie jem, to mi sie robi niedobrze, jak jem to tez mi sie robi niedobrze, jak mysle o jedzeniu, tez mi sie robi niedobrze - i badz tu madry czlowieku
;-)

Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac! :no:

Widze po wykresiku, ze i humorek lepszy ;-):tak::tak: Nadal sie opychasz jak pyza?
:-D Laska, kiedy obrona??

Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!:no: jestem zła, i sfrustrowana teraz!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przytulam kochanie... Wiem jak sie czujesz, to zawsze jest takie 'niesprawiedliwe' :-( Pamietasz co bylo ze mna jak sie okazalo, ze bratowa jest w ciazy :baffled: Badz silna kochanie, Tobie tez sie uda, zobaczysz :tak: Wiekszosc z nas tutaj na forum ma jakies problemy (raptem paru osobom udalo sie zaciazyc za pierwszym razem), a jednak powoli powoli zachodzimy jedna po drugiej w ciaze, wiec predzej czy pozniej na kazda przyjdzie czas
:tak: Trzymam za Ciebie kciuki i oby ten cykl byl dla Ciebie szczesliwy :tak::-D

Widze po wykresiku, ze i humorek lepszy ;-):tak::tak: Nadal sie opychasz jak pyza? :-D Laska, kiedy obrona??
no jem co mi w rece wpadnie........ wlasnie zajadam sie czekolada! a wczesniej zjadlam deserek czekoladowow waniliowy ... ale mi nie smakowal .. zastanawiam sie nad kanapka z pasztetem :-)
obrona za jakies 3 tyg chyba :confused: dzisiaj sie moze czegos dowiem :baffled:
Ewcia jak to 25, myślałam, że 24:-p
Nie bądź taka ja nie wytrzymam nam dobre przeczucia:-):-):-)
nie nakrecaj mnie bo bede zla i focha walne i zamkne sie w sobie i nie wyjde! :-p
O Eve ciesze sie ze nie bede sama na majowkach :-):-):-D:-D:-D. Trzymam kciuki. :happy:.
i na wzajem Mari :-) ale fajnie by bylo! tak razem! :-)
Jak kupisz test to przeczytaj dokladnie kiedy trzeba go wykonac, ja juz tu pisalam jak sie nacielam na kindertest :baffled:
a co masz na mysli ????
ja chce kupic bobo test strumieniowy takie zolte opakowanie ma czulosc 10j. :sorry2:

Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!:no: jestem zła, i sfrustrowana teraz!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzenko - wiem co czujesz - przejdzie Ci - a jeżeli to dobra koleżanka to szybciej przejdzie:tak: w końcu każda z nas (chyba:sorry2:) tak reaguje, jak się dowiadujemy o nieplanowanej ciąży a potem się cieszymy, że komus się udało:tak:
Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac! :no:
Eve - ja pamiętam te Twoje "przeboje":szok:
super, że nastrój lepszy - i taki niech pozostanie przez 9 miesięcy:tak:
Tak w ogole to ja zaliczylam dzis po raz pierwszy kibelek z rana, wiadomo w jakim sensie (innym niz zwykle) i przyznam sie ze nawet ejstem zadowolona (durna wiem) bo jakos tak ostatnio mi odpuscily objawy i zaczynalam sie martwic w duchu, no to dostalam "znak" ;-) w srode ide na usg podgladnac co i jak i mam nadzieje ze zostanie anulowany zakaz lezenia w lozku bo jestem taka slaba ze nogi mi sie tzresa jak chwile pochodze. (nie wspominajac o 40 st.C)
Buziaczkii milego dzionka
Daria - Ty nie szalej tylko leż jak lekarz kazał - te upały u Was to tylko utrudniają:szok: a w środę się wszystko okaże:tak:
a co do płatków zastawki - czyście wszystkie powiariowały:szok::szok::szok: - nie mogłyście sobie innej choroby "wymyślić";-):szok:

witam sie z rana
Mam pytanie, ktora z Was testuje pod koniec miesiaca razem ze mna? @ powinnam dostac pod koniec nie wiem dokladnie kiedy, bo zrobilam bunt i nie licze dni cyklu, ale tak sobie wymyslilam ze walne testa 27 - mamy wtedy 4 rocznice slubu i licze na maly cud zobaczymy.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Mari - byłby super prezent:tak: i takiego życzę:-)

Olapolap - skusiłam się na Twoją kawkę - bo Ty to chyba raczej herbatkę, prawda?;-)

no jem co mi w rece wpadnie........ wlasnie zajadam sie czekolada! a wczesniej zjadlam deserek czekoladowow waniliowy ... ale mi nie smakowal .. zastanawiam sie nad kanapka z pasztetem :-)
obrona za jakies 3 tyg chyba :confused: dzisiaj sie moze czegos dowiem :baffled:

a co masz na mysli ????

ja chce kupic bobo test strumieniowy takie zolte opakowanie ma czulosc 10j. :sorry2:

Jedz, jedz, korzystaj dopoki mozesz, bo za trzy tygodnie bedziesz miala takie mdlosci jak ja i nie bedziesz w stanie niczego do ust wziac
:szok:;-):-D:-D:-D

Nooo akurat Ci sie obrona zbiegnie z mdlosciami, pieknie :-p Przynajmniej nie bedziesz sie tak stresowac egzaminem, bo non stop bedziesz myslec o czyms innym;-) I bedzie kolejny wyksztalciuch w naszym gronie
:-D

Wkleilam tutaj to co bylo napisane na opakowaniu, a na co nie zwrocilam uwagi kupujac test (różowy kindertest)...

'Test moze byc wykonany juz pierwszego dnia PO UPŁYWIE spodziewanej miesiaczki lub pozniej'

Mi ten kindertest wyszedl negatywny, bo zrobilam go w drugi dzien spodziewanej @...

Marzenixx no jak Cie pacne zaraz to sie uspokoisz :angry:. Psujesz mi wizerunek naszego forum ;-). A tak na powaznie wiem co czujesz. Wiem ze mozna sie cieszyc z czyjejs ciazy a zarazem byc wscieklym z tego powodu. Ja tez tak czasami mam i mysle ze kazda za nas choc raz doswiadczyla tego uczucia.
właśnie o tym pisałam - czyli miałam rację, że raczej każda z nas tak ma:tak:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:;-)

reklama
Do góry