:-) wiesz jakos wole faktycznie bardziej skupic sie nad muszla niz nad egz dla mojego serca to lepsza opcja :-)
ja chce te kupic urzywany jest do diagnostyki in vitro :-) i jest bardzo czuly! :-)
Nooo dla serca na pewno

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) wiesz jakos wole faktycznie bardziej skupic sie nad muszla niz nad egz dla mojego serca to lepsza opcja :-)
ja chce te kupic urzywany jest do diagnostyki in vitro :-) i jest bardzo czuly! :-)
:-)
ale o co chodzi :-):-):-)
No mam taką nadzieję, ale niech tu zajrzy i nam to powie
Troszkę jej pozazdrościmy, potem zapytamy siebie "czemu znów nie Ja", a potem z tego doświadczenia weźmiemy dla siebie jeszcze więcej nadzieji, że ja będę następna, skoro innym się udaje to mi też przecież musi:-):-):-)
Prosze mio tu nie strajkowacBadaicka - ja tam flaszki nie postawię, bo nigdy nic nie widomo - a jak fasolka rośnie
Nie ładnie jest pić w ciąży :-)
Dobrze gadasz kochana poczęstuj się tam z bareczka
Agniesiar - pamiętaj, że Ty możesz postawić i nie pić - same też damy radę ją wypić;-) a jak Jaśnie Pani Wielmożna Hanna wróci i się zdenerwujeja bym nie ryzykowała;-)
a tak w ogóle
Hanka - wracaj!!!!!
Nooo dla serca na pewnoCo to jest test do diagnostyki in vitro? I na dodatek uzywany?
![]()
nie nic - tylko zakres menu mnie zszokował - taka rozbieżność
a Olapolap wczoraj jadła masło orzechowe i ogórki;-)
i jeszcze sen Darii
i więcej nic nie mówię;-)
hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)
Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!jestem zła, i sfrustrowana teraz!!!
![]()
Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac!![]()
mari ja chyba testuje jakos pod koniec miesiąca w związku z tym ze owulacje juz miałam..... to pewnie @ przylezie wcześniej.......
a ja wlasnie jestem dzis sfrustrowana!!!!![]()
Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia to bedzie juz po terminie @ wiec albo bede testowac albo nie zobaczymy co los przyniesie!![]()
hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)
Ja zmykam - będę po południu
miłego dnia
No jak nie jak tak.hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)