reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ewciu przepraszam, ale ja użyłam raz tego testu i pokazał ciążę, a wcale tak nie było, beta potwierdziła głupotę, która ten test pokazał, dał mi nadzieję, a żadnej ciaży nie było.

Użyłam co prawda płytkowego a nie strumieniowega -ale...........

Ja już nigdy z niego nie skorzystam!!!

No mam taką nadzieję, ale niech tu zajrzy i nam to powie

Troszkę jej pozazdrościmy, potem zapytamy siebie "czemu znów nie Ja", a potem z tego doświadczenia weźmiemy dla siebie jeszcze więcej nadzieji, że ja będę następna, skoro innym się udaje to mi też przecież musi:-):-):-)

Badaicka - ja tam flaszki nie postawię, bo nigdy nic nie widomo - a jak fasolka rośnie

Nie ładnie jest pić w ciąży :-)
Prosze mio tu nie strajkowac :-D:-D:-D:-D
Wprawdzie naszej Jaśniewielmoznej Hanki Głowy tego watku ni ma :-:)-(
:-(ale PORZĄDEK MUSI BYĆ :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
HANKA WHERE ARE YOU???????
To moze ja dam przykład :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

MAKARONKA speciale for you ;-);-);-)

CIEZARÓWECZKI speciale for You

A dla niezafasolkowanych-bierta co chceta :-D;-)

:szok::szok::szok:
Agniesiar - pamiętaj, że Ty możesz postawić i nie pić - same też damy radę ją wypić;-) a jak Jaśnie Pani Wielmożna Hanna wróci i się zdenerwuje:szok: ja bym nie ryzykowała;-):-D:-D:-D

a tak w ogóle

Hanka - wracaj!!!!!
Dobrze gadasz kochana poczęstuj się tam z bareczka :-D

Witam się i ja:-)

Nie no, to juz jest niesprawiedliwe!! Właśnie koleżanka do mnie zadzwoniła , że przyjdzie na kawkę, właśnie się okazało że jest w ciążY!!! i to ze stosunku przerywanego gdzie sie wogóle nie starała!!!!:no: jestem zła, i sfrustrowana teraz!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przestań, przestań, ja Ci dam sfrustrowaną, zaraz nas z innego wątku zaatakują:-)
Jeszcze Ci się wkrótce odechce nieprzespanych nocy i wrzasków w niebogłosy a i czasu na sprośne zabawy z M nie będzie;-)

Dzien dobry! dzisiaj ciut lepszy nastruj!!!! za to po poludniu mam spotkanie z promotorem wiec bede miechem rzucac! :no:

No to dobrze ze już nie jest tak źle. Ja trzymam kciuki i zaraz obejrze Twój wykresik:-)

mari ja chyba testuje jakos pod koniec miesiąca w związku z tym ze owulacje juz miałam..... to pewnie @ przylezie wcześniej.......

a ja wlasnie jestem dzis sfrustrowana!!!!:wściekła/y:

ciiiiiiiiiiiiiiiiii

Mari ja mam zamiar testowac 25 sierpnia to bedzie juz po terminie @ wiec albo bede testowac albo nie zobaczymy co los przyniesie! :happy2:

Będziesz , będziesz:-) a masz jakieś objawy, bóle piersi itd?
hejoł, ja jestem z kawka... jak mnie jeszcze ktos pamieta...;-);-)

Hej:) wszyscy Cię tu pamiętają

Ja zmykam - będę po południu:tak:

miłego dnia

Miłego dnia, również

Ja też raczej na chwilkę bo musze w końcu trochę pobyć na świeżym powietrzu a nie tylko przed kompem.

reklama
Do góry