reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nawet nie mam sily was czytac bo oczywiscie jak jestem w domu to malo piszecie a jak tylko pojde sie towarzysko poudzielac badz na zakupy to masz 50 stron i jak tu to czytac...??
pozdrawiam Was wszystkie....

reklama
Dziewczyny wiecie co sie dzieje z romką i agapas obie miały testować, a tu jak kamień w wodę obie milczą!!!

Kochana, ja moze mam jakies ciazowe zaniki pamieci ale wydaje mi sie ze Agapas to na innym watku sie udziela - mamusie,staraczki. jesli to nieprawda to zwalam wszytsko na hormonki i ubytek w pamieci , ale moze sprawdz tam?

Prosze mio tu nie strajkowac :-D:-D:-D:-D
Wprawdzie naszej Jaśniewielmoznej Hanki Głowy tego watku ni ma :-:)-(
:-(ale PORZĄDEK MUSI BYĆ :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
HANKA WHERE ARE YOU???????
To moze ja dam przykład :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

MAKARONKA speciale for you ;-);-);-)

CIEZARÓWECZKI speciale for You

A dla niezafasolkowanych-bierta co chceta :-D;-)

Dobrze gadasz kochana poczęstuj się tam z bareczka :-D

No niezle madzia, ty ciezarnej alkohol proponujesz??? No wiesz ty co??A tak powaznie to mi slinka pociekla, marzy mi sie dobre biale schlodzone winko o posmaku jablek, ale powiedzialam sobie ze uczcze 12 tydzien lampeczka a poki co twarda jestem i nie dam sie zlamac;-)

cześć Kobiety podłe jedne.:-)
Poczytałam Was trochę ale ponad 20 stron to nie na moje siły a przede wszystkim czas w pracy. Dlatego musiałam wywalić cytaty bo i tak pewnie bym kogos pominęła:(
Martynko, trzymam kciuki za pęcherzyki:-):-) Może nie koniecznie 18 ale kilka na pewno:-D Jestem z Tobą całym serduchem.
ogromne kciuki dla testujących: Mari, Marzenki i Eve... (czy kogoś pominęłam??)aaaaa Romka???? Gdzieś Ty kobito??
Badaicka, jak mama się czuje?? Weź tego swojego faceta do raportu!!!! niech rzuci w cholerę centralne i niech zajmie się inną instalacją;-)
I oczywiście jak zwykle częstujesz drinkami jak mnie nie ma!!!:crazy: foch;-)
Bernadko, nie martw się na zapas. Po prostu poczekaj teraz cierpliwie a my z Tobą, a może właśnie to spontaniczne bara bara było strzałem w dziesiątkę:-)
Loree, super że z dzidzią wszystko w porządku. tak trzymac. Pozdów swojego Super Samca ode mnie...a i podziękuj za rady odnośnie ekspresu. Spisuje się super jak na razie. Musze się tylko nauczyć robic cafe late:-)
Olesia...Ty to masz sny kobito. :-)... Ale przyznać się, której się śni tylko i wyłącznie jej własny facet??;-)
Kropeczko, jak si.e dzisiaj czujesz?? Przeziębienie sobie poszło w cholerkę czy jescze nie??? Dzięki za pomysły na wieczór: sałatka pycha (jak mówiłam zmiesząłm dwa pomysły twój i Passingby), pieczywko również:-)
Gosia, co ty z tym kto pamięta???:-) Jaaaaasne że tak. Ja poprosze kawkę:) Jak wasze starania?? Już niedługo koniec odpoczywania....:baffled:
Kroptusia, jak sie czujesz, uspokoiłaś je choc trochę?? Trzymaj się Kochana:-)
Buziaki dla wszystkich życzliwych nam ciężarówek: Loree, Kasiulca, Kroptusi, Olicy, Olipolap, Katarzynki, Elizabeth, Makaronki, Passingby, Madzia, Sandryhaha,Kingus, Dzeni:-):-):-) Jeśli o kimś zapomniałam - przepraszam
I flaszka dla całej reszty Frustratek: Kropeczki, Nektarynki, Agniesiar, Pajki, Badaickiej, Andzi, Kaprychy,Hanki, Marzenki, Bernadki,Oli PM, Eve, Gosi, Mari, Zbinia, Romki, Lilu, Lolitki (where are you??), Olesi, Wikulii, Szafirka, Asiqa, Sisi, Niuni (niezła lista co?? - kolejność przypadkowa:-)) i dla wszystkich których nie wymieniłam:-):-):-)
- może być zimny browarek?? co tam że rano, gorąco jest:-):-)
Buziaki

reklama
Mam mega mega doła........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide w krzaczory....... może zaglądne wieczorkiem.......:-(

Kochana nie daj sie!!! Za 2 dni macie rocznice, masz swietowac i sie radowac, chociazby tym ze sie nawzajem odszukaliscie i macie Siebie i swoja milosc a dopelnienie waszego uczucia samo sie zjawi. Straja sie myslec pozytywnie, zajmij sie mezem w koncu bez niego nie byloby nawet staranek.

Przytulam

Do góry