cześć Kobiety podłe jedne.:-)
Poczytałam Was trochę ale ponad 20 stron to nie na moje siły a przede wszystkim czas w pracy. Dlatego musiałam wywalić cytaty bo i tak pewnie bym kogos pominęła
Martynko, trzymam kciuki za pęcherzyki:-):-) Może nie koniecznie 18 ale kilka na pewno
Jestem z Tobą całym serduchem.
ogromne kciuki dla testujących:
Mari, Marzenki i Eve... (czy kogoś pominęłam??)aaaaa
Romka???? Gdzieś Ty kobito??
Badaicka, jak mama się czuje?? Weź tego swojego faceta do raportu!!!! niech rzuci w cholerę centralne i niech zajmie się inną instalacją;-)
I oczywiście jak zwykle częstujesz drinkami jak mnie nie ma!!!
foch;-)
Bernadko, nie martw się na zapas. Po prostu poczekaj teraz cierpliwie a my z Tobą, a może właśnie to spontaniczne bara bara było strzałem w dziesiątkę:-)
Loree, super że z dzidzią wszystko w porządku. tak trzymac. Pozdów swojego Super Samca ode mnie...a i podziękuj za rady odnośnie ekspresu. Spisuje się super jak na razie. Musze się tylko nauczyć robic cafe late:-)
Olesia...Ty to masz sny kobito. :-)... Ale przyznać się, której się śni tylko i wyłącznie jej własny facet??;-)
Kropeczko, jak si.e dzisiaj czujesz?? Przeziębienie sobie poszło w cholerkę czy jescze nie??? Dzięki za pomysły na wieczór: sałatka pycha (jak mówiłam zmiesząłm dwa pomysły twój i
Passingby), pieczywko również:-)
Gosia, co ty z tym kto pamięta???:-) Jaaaaasne że tak. Ja poprosze kawkę
Jak wasze starania?? Już niedługo koniec odpoczywania....
Kroptusia, jak sie czujesz, uspokoiłaś je choc trochę?? Trzymaj się Kochana:-)
Buziaki dla wszystkich życzliwych nam ciężarówek: Loree, Kasiulca, Kroptusi, Olicy, Olipolap, Katarzynki, Elizabeth, Makaronki, Passingby, Madzia, Sandryhaha,Kingus, Dzeni:-):-):-) Jeśli o kimś zapomniałam - przepraszam
I flaszka dla całej reszty Frustratek: Kropeczki, Nektarynki, Agniesiar, Pajki, Badaickiej, Andzi, Kaprychy,Hanki, Marzenki, Bernadki,Oli PM, Eve, Gosi, Mari, Zbinia, Romki, Lilu, Lolitki (where are you??), Olesi, Wikulii, Szafirka, Asiqa, Sisi, Niuni (niezła lista co?? - kolejność przypadkowa:-)) i dla wszystkich których nie wymieniłam:-):-):-)
- może być zimny browarek?? co tam że rano, gorąco jest:-):-)
Buziaki