reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Przykro mi nie pomogę, bo nie mam takich doświadczeń:-(

Jedyne co mi przychodzi do głowy to moskitiera naciągana na całość (na tyle duża co by przy okazji szczebelki też zasłoniła, najlepiej na gumkę tak aby było ci to łatwo montować i demontować. Możesz sama uszyć z jakiejś uciążliwej firanki.

Zapomniałam oddać że ten kot waży 13kg ( i jest chudy!) żądna firanka go nie utrzyma :-(

Ogłaszam KONKURS - Jak zabezpieczyć łóżeczko???

Wiadomo że planujemy że koty wylecą z sypialni, jenak bepieczniej będę się czuła jak jakoś dodatkowo zabezpieczę łóżeczko bowiem w domu mam kogos takiego włochatego (podaję linka żebyście zrozumiały proporcje, bo że mam to już pisałam) $$$ Moje kochane maine coon $$$ - obrazki na bloog - bloog.pl

I efekt jest taki że odrobinę sram po nogach na myśl o tym że Farys wkoczy małej na klatkę piersiową (oczywiście przypadkiem ale....) - jak zabezpieczyć łóżeczko? jakieś pomysły?

O matko ale kocisko no to się nie dziwie że srasz w gatki wskoczyć to mało a jak tak przez szczebelki zobaczy że coś się rusza i cap łapką
ja bym sie kotka pozbyła albo zabraniała wchodzić mu do dzidzi przecież nie zabudujesz całego łóżeczka

Przykro mi nie pomogę, bo nie mam takich doświadczeń:-(

Jedyne co mi przychodzi do głowy to moskitiera naciągana na całość (na tyle duża co by przy okazji szczebelki też zasłoniła, najlepiej na gumkę tak aby było ci to łatwo montować i demontować. Możesz sama uszyć z jakiejś uciągliwej firanki.

a co to taka moskitiera dla takiego kootka cap i zdjęte te blokady to fajny pomysł

Helo
Czyli że co??? że owu jednak była???? nektarynki nie wołam bo ma byc wieczorem dopiero...... lolitko?? where are you???
no niech ktos patrzy na moj cholerny wykres i mi powie......:-(

;-)wrzucę Wam treść komentarza jaki otrzymałam na allegro:-D

"Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem,Torą i komiksem"Kajko i Kokosz". POLECAM tego allegrowicza."
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:-D:-D ekstra!! ja kurde jeszcze takiego nie dostalam! :-D:-D

witam dziewczynki z rana;-)

Passinby - to ja już nie wiem chyba tylko zabezpieczenie przed otwarciem drzwi do pokoju dziecka, takie jak w ikea można kupić, bo przy takim malutkim koteczku to sie chyba nic innego nie sprawdzi

reklama
Helo
Czyli że co??? że owu jednak była???? nektarynki nie wołam bo ma byc wieczorem dopiero...... lolitko?? where are you???
no niech ktos patrzy na moj cholerny wykres i mi powie......:-(

Ja obstaje przy tym co napisalam wczoraj - jak dla mnie owu byla 11dc... Zeby byla owu wcale nie musi byc skoku - wystarczy zeby byl wzrost tempki na przestrzeni dni...

Do góry