reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana test wyszedł mi taki że ta druga kreska testowa wyszła bardzoooo baldzioszka , ledwo widoczna...... co tez sie zdziwilam..... myslalam ze bedzie troszke ciemniejsza.... wiec albo juz po owu... co watpie.. albo owu bedzie jakos za kilka , moze tak jak w zeszlym miesiacu kolo 20dc ale to czemu dzis ten skok byl????? nic nie rozumiem...... kurde ale przeciez znam swoj organizm i ja zawsze czuje owulke..... cholera wkurzylam sie.....
ja tam nie wierze w te testy,tyle czynnikow wplywa na wynik,ciekawe czy komus w rzeczywistosci tak n aprawde pomogly
dzisiaj mam kolejne podglądanko pęcherzyka o 15stej więc proszę 3majcie kciuki żeby juz był duży i gotowy do pęknięcia bo w poniedziałek miał 19mm a dzis mam nadzieję ze dużo wiecej i że pęknie na dniach albo godzinach
powodzenia
Dziś wyjeżdżamy na mały urlopik, nie będzie mnie tydzień i niestety nie będę miała dostępu do internetu:-(

A wczoraj usłyszałam komplementa od M, że aż się mi się miło zrobiło.
Zawoził mnie wczoraj do rodziców i ubrałam się a on patrzy na mnie i pyta czy naprawdę jadę do rodziców bo tak ładnie wyglądam :-)
udanego wyjazdu!!!!
ja dzis na ulicy uslyszalam ze ładnie wygladam w czerwonym:-D:-D:-D
U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
a ja i tak wierze ze Ci sie uda!!!!
Lol 28 ale zazdroszcze, u mnie jest 30 stopni w domu przy pzamykanych
Poza tym dzisiaj mam dola pod tytulem "biedne to moje zycie na emigracji w kraju w ktorym maja mnie za nic i ktorego wcale nie wybralam" mam dzien placzliwy, nie chce mi sie w ogole gadac, szkoda mi troche mojego przyszlego dzidziusia ze przyjdzie mu zyc tym kraju zadzacym przez faszystow i w zasadzie nie chce mi sie otwierac buzi no ale komputer to inna sprawa bo nie musze sie wysilac na uprzejmy ton glosu.
:no:
moja siostra niedawno wyszla za włocha,ale ja jestem jak najbardziej za!!! jest super i moze ich niedlugo odwiedze:)
przez 2 lata bralam Yasmin tabsy ... po odstawieniu to juz ponad rok temu to mialam nawet ok bo od 27d do 35 to jeszcze nie ma tragedji no poza ostatnim cyklem co byl bezowulacyjny + krawienie śródcykliczne i wyszlo 45 dni i ten dziwnie krotki bo owu przyszla o tydzien wczesniej niz zwykle :sorry2:
mam pytanko czy po odstawieniu yasmin mialaj jakies problemy z cyklami,owu itp? moja siostra wlasnie zaczyna staranka a brala tez ze 2 lata te tabsy

reklama
a w ogóle to ostatnio ciągle mam stracha o dziecko, czy będzie zdrowie, czy wszystko będzie w porządku... boję się nawet kupić wózka i łóżeczka żeby nie zapeszyć...

Wyluzuj - będzie dobrze bo nie może być inaczej:-):-):-)

Ja też tak miałam z Julcią- to chyba całkiem normalne -każdą z nas to dopada, ale wszystko będzie O.K.:tak:

a w ogóle to ostatnio ciągle mam stracha o dziecko, czy będzie zdrowie, czy wszystko będzie w porządku... boję się nawet kupić wózka i łóżeczka żeby nie zapeszyć...

Kasiu-nie wyglupiaj sie! dzidzius ma sie napewno dobrze, rozwija sie zdrowo i pieknie i nie masz podstaw by miec obawy-jakiekolwiek!!! zapamietaj!!!
Za 2 m-ce masz termin, pomalu mozesz kompletowac juz wszystkie przybory-lozeczko, wozek, przewijak itd...nie zapeszysz tym niczego-bedzie dobrze!!!!

wizytkę mam za tydzień.
hmm a co do różdżki to musi mieć fantastyczną moc;-);-);-)
Oczywiscie ze bede wpadac po porodzie.. o Matko to juz za 2 miesiące:szok: - ale mam straaaachaa

To czekamy na relacje z wizyty!
Moc tej Jego rozdzki...hmmmm:zawstydzona/y:...no coz...mam nadzieje, ze w 2010 to juz beda widoczne efekty tej mocy:-D:-p:-D

Czas szybko leci, faktycznie...a bedziesz rodzic naturalnie???

Spokojnie, spokojnie, pozwol, ze uratuje honor Eve - oto moja mala przerobka :-D

Super!!!! Ola-chyba masz dzis radosny dzien..az mi sie udziela-sciskam za to mooocno***
Widzisz-maz zrobil kanapeczki i od razu lepiej na serduchu...tak trzymaj!!!!

Ryczałam jak bóbr. Ale teraz nowy cykl i znów walczę może teraz:confused:
!!!!

Trzymam kciuki Agniesiar. bedzie dobrze!

ja tam nie wierze w te testy,tyle czynnikow wplywa na wynik,ciekawe czy komus w rzeczywistosci tak n aprawde pomogly

Witaj Rudka! ja Cie kojarze z ubieglego roku..widze, ze zaczynasz staranka o kolejnego bobaska-powodzenia!!!!! pamietam, ze wpadalas do nas jak ja juz bylam na forum....fajnie ze sie zdecydowaliscie na drugie-trzymam kciuki!!!

powodzenia takze dla siostry...ja nie bralam tego, wiec nie podpowiem...ale Evie zna sie na rzeczy, jesli chodzi o yasmin:tak:...i nie tylko;-)

U mnie testy owulacyjne pokryly sie z monitoringiem, potwierdzily to, co gin widzial na monitorze - wiec ja osobiscie w nie wierze...przynajmniej u mnie sie pokryl termin owulacji...moze to byl przyadek, a moze faktycznie dzialaja...nie wiem, zakladam, ze na mnie dzialaja:-)

Kasiulec kiedys dzieciom nowonarodzonym nawet imienia nie nadawano zeby nie zapeszyc:), na pewno bedzie wszytsko dobrze, jakie wybrałas imie????

Wiem co czujesz, ja też jak wróciłam z urlopku to myślałam........................

A tu @..............:crazy::crazy::crazy:

Ryczałam jak bóbr. Ale teraz nowy cykl i znów walczę może teraz:confused:

Ale ty się nie martw na zapas a nóż widelec a tam piękne dwie kreseczki:-)
Trzymam KCIUKI!!! POWODZENIA!!!!
dzięki, że we mnie wierzysz
Potworku pamiętaj że jak nawet się nie udało to za około 2 tygodniu kolejna próba:-)
wiem, ja tam optymistka jestem, może dlatego mam nadzieję...
nie mów, że wierzysz w przesądy??!!! Wszystko będzie dobrze!!!
-

A jak dlugie masz cykle normalnie?
Wikulaa-nie ma @ i to sie liczy....jak na razie...za chwilke dojdzie jeszcze II na tescie:-). A bole w czasie @ jak sie zafasolkuje sa podobne do tych przed @...wiec nie trac nadziei!
normalnie mam cykle 29-31dni, dltaego z testem jeszcze czekam i cały czas mam nadzieję:-)

reklama
Do góry