No to juz mi troche lepiej, moj makaronek na mnie troche nakrzyczal,ze robie mine i pociagam nosem jakby nas conajmniej scigal list gonczy a na obiad jakbysmy jedli chleb z cebula (nie znosze swierzej cebuli tzn surowej) i ma racje. Kolejna przeszkoda do pokonania i trudno, pokonamy i te. Najwazniejsze ze sie kochamy i jest dzidzia i ch*** im w oczy wszytskim wrednym, ociemnialym, faszytsowskim jelopom. Co ja sie bede denerwowac. Tylko tak czasem mnie to wkurza, ze jak Obca z narzeczonym wlsokim to na pewno przyleciala tu na lowy za facetem z kasa co by z domu sie wyrwac, cholera jasna. Ja sie wcale tu nie pchalam , mam mgr ktorego mi nie uznaja durnie, mowie 3 jezykami i 0.5 i przyjechalam tylko i wylacznie z milosci a nie dla "lepszej " jakosci zycia, bo bym wybrala raczej Hiszpanie a nie Wlochy berlusconiego. Ufff to sobie wy**** i juz lepiej;-)
Bernardka 3mam kciuki za dzisiaj
Wiola ty sie kuruj, zreszta kto to widzial przeziebienie w sierpniu miec ;-) specjalnie to robisz
Ola PM dobzre ze wrocilas, nie denerwuj sie glupimi dziewuchami bo szkoda, przynajmniej te co im sie nie podoba pojda sobie won i oczyscimi atmosferke przynajmniej na jakis czas. 3mam kciuki zeby bylo lepiej niz niezle.
Zajacu Poziomko do Polandii na razie nie mamy po co wracac bo moj amator pizzy wlada nasyzm jezykiem w bardzo ograniczonym zakresie (bardziej rozrywkowym i po wodeczce najlepiej) i w euro poki co zarabia sie lepiej niz w zlotowkach , o tyle ze od zcasu do zcasu moge podeslac cos moim rodzicom i to z jedna wyplata tylko.
badaicka kuruj mame , niech do siebie szybciutko dochodzi i wracaj rozkreca impreze z tmyi twoimi drinkami co je ladnie serwujesz.
Hanka odezwij sie no!!! bo tu bez Ciebie starszne bezkrolewie, potzrebny nam twoj autorytet![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
and buziaki for all
Bernardka 3mam kciuki za dzisiaj
Wiola ty sie kuruj, zreszta kto to widzial przeziebienie w sierpniu miec ;-) specjalnie to robisz
Ola PM dobzre ze wrocilas, nie denerwuj sie glupimi dziewuchami bo szkoda, przynajmniej te co im sie nie podoba pojda sobie won i oczyscimi atmosferke przynajmniej na jakis czas. 3mam kciuki zeby bylo lepiej niz niezle.
Zajacu Poziomko do Polandii na razie nie mamy po co wracac bo moj amator pizzy wlada nasyzm jezykiem w bardzo ograniczonym zakresie (bardziej rozrywkowym i po wodeczce najlepiej) i w euro poki co zarabia sie lepiej niz w zlotowkach , o tyle ze od zcasu do zcasu moge podeslac cos moim rodzicom i to z jedna wyplata tylko.
badaicka kuruj mame , niech do siebie szybciutko dochodzi i wracaj rozkreca impreze z tmyi twoimi drinkami co je ladnie serwujesz.
Hanka odezwij sie no!!! bo tu bez Ciebie starszne bezkrolewie, potzrebny nam twoj autorytet
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
and buziaki for all