w.kropeczka
Fanka BB :)
spoko wodza burza przegnana! spokoj zagoscil na nasze BB :-) kto chcial to sie juz zmyl
Agniesiar ja mierze sobie temp waginalnie nad suwaczkiem u mnie jest link do wykresu![]()
uffff
to dzien dobry wszystkim w takim razie!!!:-)
co my tu mamy...
Eve-wtorek bedzie Twoj!!!!3mam ckiukaski mooooocno pieronsko!
Kinguś-baw sie dobrze na wyjezdzie! Gdzie sie wybieracie??? mam nadzieje, ze pogoda dopisze i mile spedzicie ten czas...ostatnie wakacje tylko we 2:-)
LILU-super, ze tata lepiej sie czuje!!! jak sie dowiesz czegos wiecej-pisz koniecznie!!!!
Przykro mi, ze tescik nie wyszedl:-(...trzymam kciuki by w takim razie szybko @ przyszla i z ziolkami uda sie na pewno!!!! buziaki***
Poziomka-jak tam dzisiaj ...nadal w afrykanskich rytmach????
Agniesiar-owulacje mozesz okreslic (przypuszczalnie) badajac szyjke, obserwujac sluz, mierzac temperautre i robiac testy owu...ale tak na 100% to potwierdzic ja moze tylko monitoring cyklu u ginekologa, czyli kilka badan usg co kilka dni w jednym cyklu - w czasie dni plodnych. Wtedy widac czy owulka byla i kiedy byla.
Bernadko-trzymam kciuki za wizyte i pecherzyki!!!! bedzie dobrze slonko!!!
Badaica...cholero jedna, ales mnie nastraszyla...juz sie balam ze cos sie stalo, bo milczysz i milczysz, a ty sloiki robisz...no niech mnie!!!! mialam Ci dzis wlasnie smsa slac....Bez takich mi tu na przyszlosc!
mam nadzieje, ze po wycieciu polipa u mamy bedzie juz ok! Zdrowka dla niej!!!
Marzenixx-ja nie pomoge w analizie temperaturki...ale wierze Nektarynce:-)
Olu PM...co sie dzialo, co sie stalo, gdzie Ty bylas??? ja bylam kilka dni poza forum calkowicie bo bylam w Kornwalii i jestem poza tematem...mam nadzieje, ze wszystko ok???? Buziaki***
Makaronka-no to sie zaczelo...ciazowe spadki nastroju...kochanie-nie boj zaby! trza bedzie to tam wparujemy hurtem i Ci kawalek ziemi ojczystej - jak Kargule i Pawlaki do Ameryki - przywieziemy!!! Glowa do gory!!!
pozdrawiam wszystkie niewymienione indywidualnie!!!!!
Ostatnia edycja: