reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

spoko wodza burza przegnana! spokoj zagoscil na nasze BB :-) kto chcial to sie juz zmyl :-D

Agniesiar ja mierze sobie temp waginalnie nad suwaczkiem u mnie jest link do wykresu :)

uffff
to dzien dobry wszystkim w takim razie!!!:-)
co my tu mamy...

Eve-wtorek bedzie Twoj!!!!3mam ckiukaski mooooocno pieronsko!

Kinguś-baw sie dobrze na wyjezdzie! Gdzie sie wybieracie??? mam nadzieje, ze pogoda dopisze i mile spedzicie ten czas...ostatnie wakacje tylko we 2:-)

LILU-super, ze tata lepiej sie czuje!!! jak sie dowiesz czegos wiecej-pisz koniecznie!!!!
Przykro mi, ze tescik nie wyszedl:-(...trzymam kciuki by w takim razie szybko @ przyszla i z ziolkami uda sie na pewno!!!! buziaki***

Poziomka-jak tam dzisiaj ...nadal w afrykanskich rytmach????

Agniesiar-owulacje mozesz okreslic (przypuszczalnie) badajac szyjke, obserwujac sluz, mierzac temperautre i robiac testy owu...ale tak na 100% to potwierdzic ja moze tylko monitoring cyklu u ginekologa, czyli kilka badan usg co kilka dni w jednym cyklu - w czasie dni plodnych. Wtedy widac czy owulka byla i kiedy byla.

Bernadko-trzymam kciuki za wizyte i pecherzyki!!!! bedzie dobrze slonko!!!

Badaica...cholero jedna, ales mnie nastraszyla...juz sie balam ze cos sie stalo, bo milczysz i milczysz, a ty sloiki robisz...no niech mnie!!!! mialam Ci dzis wlasnie smsa slac....Bez takich mi tu na przyszlosc!
mam nadzieje, ze po wycieciu polipa u mamy bedzie juz ok! Zdrowka dla niej!!!

Marzenixx-ja nie pomoge w analizie temperaturki...ale wierze Nektarynce:-)

Olu PM...co sie dzialo, co sie stalo, gdzie Ty bylas??? ja bylam kilka dni poza forum calkowicie bo bylam w Kornwalii i jestem poza tematem...mam nadzieje, ze wszystko ok???? Buziaki***

Makaronka-no to sie zaczelo...ciazowe spadki nastroju...kochanie-nie boj zaby! trza bedzie to tam wparujemy hurtem i Ci kawalek ziemi ojczystej - jak Kargule i Pawlaki do Ameryki - przywieziemy!!! Glowa do gory!!!

pozdrawiam wszystkie niewymienione indywidualnie!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
:-D to nie wymaga wiele poswicenia jedyne to takie ze w weekend tez trzeba sie przebudzic o tej samej godzinie co w tyg :-) ja mierze termometrm elektronicznym z 2 miejscami po przecinku a wiec z dokladnoscia do 0,01 stC a wiec mierze ok 60 s nie rzadko zasypiajac :-D
a co do prowadzenia samego wykresu jest tyle roznych programow teraz i osob ktore pomoga zinterpretowac ze spokojnie mozesz zaczac :-) ale pamietaj ze samo mierzenie to nie wszystko najlepsze efekty sa przy metodzie objawowo - termicznej a wiec razem z badaniem sluzu + szyjki :sorry2:

Dziekuję, jeśli w tym miesiącu nie zaskoczymy to pomyślę - tak po za tym jestem niezbyt rozgarnięta gapię igapię się na twój wykresik i nie kumam nawet kiedy był ten czarodziejski dzień. jak możesz to mi napisz:tak:

Witajcie Babole:-) Ile nabazgrałyście od wczoraj :szok:
Nie będe się odnosiła do wczorajszej dyskusji na forum, bo i po co:-)

Wieczor to ja baaaaaaaaaardzo sfrustrowana ;-) wyszlam z krzakow, bo sie troche goraco zrobilo (w Londynie 28C)
Oj jak ja bym się teraz do Londynu udała:-) najlepiej prosto do PRIMARKU po ciuszki dla dzidzi:-)

boze jak dobrze do was wrocic...:**

oj jak miło Cie widzieć:-)

Spryciara:-D:-D:-D

Dziewczyny - ja zmykam do M - mecz się skończył;-)

hmm naczytałaś się co Marzenka wyprawia z mężem i pewnie wykończyłaś wczoraj biedaka:-)

Hello! :-)
dzieki za odpowiedz :-) poczekam jeszcze do konca tyg.jak nie dostane @ to ide do gina.

Nakrecilas mnie na maxa- robilam test-jedna krecha.

póki nie ma @ to... wiesz co dalej:-)

nie - nie jestem bo zamierzam walczyc a sfrustrowane to tak jakos bym sie miotac musiala..
Gosiu, kiedy wracasz do staranek?

Olesiu, zapowiadało się bardzo źle..okazało się tylko źle a teraz jest nieźle..Boże..ale zamotałam..
hmmmmmm.... najważniejsze że nie jest źle tylko nieźle:-)

Witam dziewczynki!

Ranek jakiś taki ładny dziś, słonko świeci więc miło się zapowiada.

a ja nawet na zewnątrz jeszcze nie byłam...

W przedsiębiorstwie budowlanym - drogi mosty, przepusty itd.

to brzmi bardzo "męsko" :-)

ja mam dola wiec pewnie jutro bym juz tych slow powyzej nie napisala ale dzisiaj mi wszystko jedno i mam w De co ktos teraz o mnie napisze! :dry: mozecie mnie nazwac ze jestem rozhisteryzowana ... a bo tak !!!!! dzisiaj mam pewnosc ze sie nie udalo! :no: totalnego dola! :growl: i gryze!
moim skromnym zdaniem juz owu byla! :sorry2:

a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
nic mi sie nie chce tylko bym zarla! :no:
ehhh.... spac! :dry:

Ojojooj jakie nerwy, ja oglądałam Twój wykres i widzę że jest duża szansa, więc nie trać energii na nerwy bo Ci się przydadzą na nudności, wymioty, nastroje ciążowe:-):-):-):-) Ja sobie dawałam rękę i nie tylko..... uciąć że nie zaciążyłam a jednak się udało więć spokój ma być mi tu!!!!!
na jakiej podstawie twierdzisz że się nie udało?
masz szklaną kulę?;-)

....chyba zaraz mi się oberwie;-)... w razie czego od razu mówię że kobiety w ciąży są pod ochroną:-)

Witajcie rankiem... ja juz z kawka siedze... czy ktos sie dolacza???

ja z inką:-)

Słonce ja mam faze lutealna skrocona do 11dni wiec jeszcze tylko 3!!!! w pon powinna byc malpa najpozniej we wtorek! :dry:

małpa, małpa, małpa, nie bedzie żadnej małpy:-)

a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
nic mi sie nie chce tylko bym zarla! :no:
ehhh.... spac! :dry:

oj humorki, humorki:-) współczuje M najbliższych 9 miesięcy:-)

nie mozliwe zeby owu była a ja jej nie czułam!!! zawsze cholera czuje! czyzby coś sie zmieniło????? :crazy:
dzisiaj nad ranem bylo mi strasznie gorąco, i zanim sie zmierzylam to juz bylam lekko wybudzona.... czy to mozliwe ze tempka mogla przez to byc zakłócona??? czy sobie wbijam poprostu??
mogła być zakłócona

dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże

spiłas się pewnie:-)

Witajcie :-):-)
Nie dam rady nadrobić zaległości:zawstydzona/y: tyle tego jest.
Dopiero dziś mogę na chwilkę zasiąść do komputera bo M pojechał na szczepienie.

D

jak Kinia, mocno kopie?

Heja banana sfrustowane lachociagi ;-):-D

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam sie kochane :sorry2:
nie bylo mnie pare dni na forum i nie dam rady nadrobic zaleglosci, moglaby mi ktoras z dziewczyn np ty marzenko napisac na priv o co znowu wczoraj wojna byla :confused::sorry2:

U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
moglaby juz przyjsc ta @ bo chce juz zaczasc pic te ziolka O.Sroki :blink:
Wczoraj moj M szukal aparatu i nadzial sie na moja mieszanke, podchodzi do mnie i mowi " a z kad masz i po co ci tyle ziola, z takimi przerazonymi oczami :szok: myslalam ze posikam sie ze smiechu

powiedz ze masz uprawę haszu :-)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi - mam nadzieję, że to rzeczywiście giganyczna owulacja, która da upragnioną fasolkę.
z gigantycznej owulki to może czworaczki będą, robimy zakłady?:-)

dzien dobry...zapytam najpierw tak calkiem niesmialo-czy mozna???
uspkoilo sie tu juz troszke???
jesli tak - to zostaje na chwilke, jesli nie - to spadam... bo mam dosc;-)

witaj Wiolu, jak noga? jak nastrój? i co słychać w wielkim świecie

Napisałabym cos wiecej na ten temat ale teraz naprawdę musze juz lecieć.
Szkoda tylko że niektóre kobity tak szybko zapominaja,że jeszcze nie tak dawno same były takie sfrustrowane :-(
Buziam Was wszystkie mocniutko.
I wyłazic z krzaków:HANKA,Loree,Olesia,Martynka,Kaprycha,Makaronka,Kropeczka itd...

Acha tak dla wyjasnienie sytuacji wszystkim Sylwia wel Kroptusia pisała tu o swoim ojcu z którym mieszkaja z M :tak:
Sylwia jesli sie mylę to mnie popraw ale zauważyłam ze Twój slubny został niesłusznie oskarzony o pijaństwo

Dziekuję, jeśli w tym miesiącu nie zaskoczymy to pomyślę - tak po za tym jestem niezbyt rozgarnięta gapię igapię się na twój wykresik i nie kumam nawet kiedy był ten czarodziejski dzień. jak możesz to mi napisz:tak:
jaks epopeje ci napisze dzisiaj na priva :-)
Ojojooj jakie nerwy, ja oglądałam Twój wykres i widzę że jest duża szansa, więc nie trać energii na nerwy bo Ci się przydadzą na nudności, wymioty, nastroje ciążowe:-):-):-):-) Ja sobie dawałam rękę i nie tylko..... uciąć że nie zaciążyłam a jednak się udało więć spokój ma być mi tu!!!!!
na jakiej podstawie twierdzisz że się nie udało?
masz szklaną kulę?;-)
....chyba zaraz mi się oberwie;-)... w razie czego od razu mówię że kobiety w ciąży są pod ochroną:-)
małpa, małpa, małpa, nie bedzie żadnej małpy:-)
oj humorki, humorki:-) współczuje M najbliższych 9 miesięcy:-)
no z kazda godzina mi troszke lepiej tzn humor normalny powraca ;-)
a ja po prostu z takim humorem sie dzisiaj obudzilam ....... nie wiem o co biega :baffled:

reklama
witaj Wiolu, jak noga? jak nastrój? i co słychać w wielkim świecie

Hej Kasiulec!
dziekuje, ze pytasz-nastroj mam dobry:-) Poprawil sie tym wyjazdem...bylo bardzo fajnie i noga nawet sie zachwoala przyzwoicie:-)
Jestem tez po konsultacji u specjalisty w Londynie, bylam we wtorek w szpitalu...teraz czekam na dalsze dzialania:-)
Przeziebienie mnie troszke rozlozylo, ale nie narzekam...ciepla herbatka, leki i zapas chusteczek juz mam....wiec jakos wygram z potworem..:-):-p

A jak Ty sie czujesz? jak maluszek?

ystkie mocniutko.
I wyłazic z krzaków:HANKA,Loree,Martynka,Kaprycha,Makaronka,Kropeczka itd...

czy ja jestem niewidzialna???? HHHHAAAALLLOOO-PANI MADZIU-okulary pani na nos załóz!!!!!

Do góry