reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jutro sa trzy opcja albo spadnie co bedzie oznaczac ze owu nie bylo albo pojdzie dalej w gore bo bedzie oznaczac owu wczoraj..
i zostanie na tym samy poziomie co bedzie oznaczalo ze jeszcze jej nie bylo lub byla tylko progesteron jeszcze nie przyrósł.. dlatego chce bys zrobila dzis testa..

jutro sa trzy opcja albo spadnie co bedzie oznaczac ze owu nie bylo albo pojdzie dalej w gore bo bedzie oznaczac owu wczoraj..
i zostanie na tym samy poziomie co bedzie oznaczalo ze jeszcze jej nie bylo lub byla tylko progesteron jeszcze nie przyrósł.. dlatego chce bys zrobila dzis testa..
ale jesli jej nie bylo i jutro spadnie to owu nastapi kiedy???

WItam sie dziewczyny:-)
Nadrobiłam to co napisałyście wczoraj (o zgrozo) i nacytowałam sobie jak szalona. ....
Ale zrezygnowałam.
Nie moge nie odnieść się do całej tej sytuacji wczorajszej....
My jesteśmy po to żeby pomóc i wesprzeć siebie nawzajem. Tylko że osoby które do nas przychodzą muszą wiedzieć że na forum są dziewczyny (takie jak ja) które za to żeby zajść w ciążę i mieć dziecko oddałyby wiele.... Za DZIECKO - nie zastanawiając się czy dziewczynka czy chłopczyk będzie. Więc apeluję o odrobinę TAKTU z ich strony. Kiedy już praktycznie cała bliska rodzina porzuciła przykre dla mnie pytania w stulu Kiedy???, Czy już??? myslałam że nie będzie mnie nic irytowało. A jednak...
Możecie powiedzieć że jestem sfrustrowana...Wolno mi byc prawda??

Ja należę do osób które zazwyczaj gryza się w język i po prostu nie komentują takich sytuacji.
Ale nie mogę nie skomentowac tego napadu na Loree, którą nie śmieszył ten post. Mnie wczoraj nie było, ale też by mnie nie rozbawił. I to nie chodzi o to że nie ma ktoś prawa tak sobie planować. Ok, i ogromne gratki jak się im uda. Ale uszanujcie trochę nasze, TFU MOJE uczucia.
Wiele z forumowiczek zostało przyjętych myslę że bardzo miło przez nas. Tak jak ja kiedyś. Zostałam wysłuchana, wątpliwości wyjaśnione i ok.
Marzenko... WIesz co, chyba miałaś rację:-)
Teraz posłodzę, jak zawsze
Buziaki dla wszystkich BBabeczek

Witajcie :-):-)
Nie dam rady nadrobić zaległości:zawstydzona/y: tyle tego jest.
Dopiero dziś mogę na chwilkę zasiąść do komputera bo M pojechał na szczepienie.

Dziś wyjeżdżamy na mały urlopik, nie będzie mnie tydzień i niestety nie będę miała dostępu do internetu:-(

A wczoraj usłyszałam komplementa od M, że aż się mi się miło zrobiło.
Zawoził mnie wczoraj do rodziców i ubrałam się a on patrzy na mnie i pyta czy naprawdę jadę do rodziców bo tak ładnie wyglądam :-)

Ostatnia edycja:
witaj Kingus meżuś widze ze komplementuje przyszłą mamunie a na pewno ma racje bo kobiety w ciaży promienieją i on to zauważył. Udanego wyjazdu Wam zyczę i uwazaj na siebie kochana

Badaicka jak mama?

reklama
Zaniepokojona trzymam kciuki za pecherzyk!
Badaicka co z mama?
Kingus jak to bylo z tym twoim cyklem zaciazonym ile po owu robilas progesteron i ile ci wyszedl????? moj wynik z 6 dnia fl to 13,59 ng/ml :sorry2:
Zajączku witaj!

a mi sie tak pracowac nie chce ze mnie chyba stad wywala! :dry:

Do góry