reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie mozliwe zeby owu była a ja jej nie czułam!!! zawsze cholera czuje! czyzby coś sie zmieniło????? :crazy:
dzisiaj nad ranem bylo mi strasznie gorąco, i zanim sie zmierzylam to juz bylam lekko wybudzona.... czy to mozliwe ze tempka mogla przez to byc zakłócona??? czy sobie wbijam poprostu??

nie mozliwe zeby owu była a ja jej nie czułam!!! zawsze cholera czuje! czyzby coś sie zmieniło????? :crazy:

A ja nie zawsze czuję! Dlatego biorę wiesiołka w pierwszej fazie cyklu.

Po tym to objawy związane z bólem jajników, śluzem są tak wyczuwalne że ho, ho:-D

Czasem nawet zbyt wyczuwalne teraz od niedzieli tak mnie jajniki napitalają, że szok- dziś już trochę mniej!

dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże

widzę że sie wczoraj ziało wiele a mnie wszystko ominęło ale powiem tylko tyle że nikt nie powinien nikogo oceniać i mowić w jaki sposób sie powinien zachowywać a jesli ktoś nie chce z nami u przebywać to przecież nikt go nie zmusza i to by było tyle bo nie mam siły na wiecej a moze i to lepiej bo mogłabym ostro sie wypowiedzic

biziaczki dla wszystkich

hahahha dobre to jak sie dzis czujesz!! smieszna jestes evunia!:-D
ja ci tylko powiem ze moja siostra jak zaszla za pierwszym razem a jeszcze nie wiedziala to tez caly czas jej sie chcialo jesc i spac:tak: takze my tu wszystkie trzymamy kciuki! progesteron byl super a potem bedzie plusik!!!!!:tak:
a bo ja w swoim tragizmie jestem dosyc wesola :sorry2:
A ja dziewczynki też mam nie najciekawsze przeczucia, ale trzymam się się choć skrawka nadziei, że zaskoczę.
Już tłumaczę skąd sie to bierze:
Mojemu tacie potwornie się zaostrzyła choroba (ma Wrzodziejące zapalenie jelita grubego) leki przestały działać - i z dnia na dzień coraz gorzej.
Wczoraj zrobił wyniki - dziś jedzie do lekarza i najprawdopodobniej położą go do szpitala (Mamy taką nadzieję)
Mama ma wieńcówkę i potwornie to przeżywa nie radzi już sobie z tematem.
A ja sie o nich potwornie boję!!!
Jak wiadomo to wpływa na hormonki zwłaszcza na PRL- która nie powinna w tym okresie skakać, co by nie zatrzymała uwalniania jajeczka.
nie martw sie bedzie ok!!!! u mnie jest podejzenie wiencowki na tle nerwowym wiec wiem o czym mowisz :dry::baffled:
co do PRL to mi sie wydaje ze jak nie mialas z nia problemow to sie nie martw bo to hormon ktory skacze!!! w zaleznosci od nastroju :sorry2: wiec teraz sie uspokoj wycisz i jajeczko da rade!
Ewcia trzymaj sie bo jak ty popłyniesz, To i mi sie udzieli ten nastrój - a ja muszę z tym walczyć - bo dobre nastawienie to połowa sukcesu!!!
Pamiętaj musisz sie trzymać!!!:tak:
Tiaaaa trzymam sie .... biurka :-)
Kurcze kobieto nie za duzo tych nieszczesc jak na jeden poranek i na jedna osobe? ;-) Takie Twoje humorki tez moga o czyms swiadczyc :tak: A to obzarstwo... hmm... zimy nie ma, wiec powiem Ci, ze podejrzana sprawa :szok::-D
od rana wciagnelam rogalika max 7days potem mleczna kanapke kinder a teraz kanapke z bulka wroclawka z pasztetem i mam jeszcze ochote na cos !!!! mam w torebce jeszcze serek u druga kanapke! :wściekła/y: to ja zaraz bede miala efekt jojo!!!!
dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże , biziaczki dla wszystkich

dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże

A cos Ty wczoraj pila, ze Cie glowa boli?
:-D:-D:-D

od rana wciagnelam rogalika max 7days potem mleczna kanapke kinder a teraz kanapke z bulka wroclawka z pasztetem i mam jeszcze ochote na cos !!!! mam w torebce jeszcze serek u druga kanapke! :wściekła/y: to ja zaraz bede miala efekt jojo!!!!

No, no, uwazaj, bo Cie Twoj M nie pozna jak wrocisz do domu pod postacia pyzy
:-D

Witajcie rankiem... ja juz z kawka siedze... czy ktos sie dolacza???
ja z miłą chęcią..

Marzenia.. ja sie jeszcze wstrzymam od podawania kiedy owulka co mam kilka typów albo wczoraj albo 11-12dc.. albo jej jeszcze nie było.. za szybko by stwierdzic a jaki dokladnie wczoraj ci wyszedl test owu?

Olapolap.. specjalnie dla Ciebie
mediumjzptjh55480d90cd12dc595049.jpg

Ciekawy link sie pojawil na forum kwietniowek :tak:
Laboratorium Centralne - normy

fajna stronka... ja sie troche obawiam morfologii... dokladnie ilosci plytek krwii bo zawsze miala ponizej normy-ok. 80 tys... bylam w szpitalu ale lekarze powiedzieli ze nie maja bladego pojecia dlaczego tak mam bo niby wszystko jest ok :confused::confused::confused: a czytalam ze to nie dobrze jak sie ma ponizej normy :-:)-:)-( zobaczymy jak mi porobia badania ktore bede miec dopiero 2 wrzesnia...

reklama
Do góry