reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Heloł Andzia:-)

Agniesiak - a ty czytałaś posty? Przeczytaj na spokojnie to zrozumiesz o co chodzi.

Agniesiak - ja rozumiem, że to Wasza koleżanka z innego wątku, ale proszę - czytajcie ze zrozumieniem to, co inni napiszą:sorry2:

Czytałam, czytałam:-p:-)
I dobrze zrozumiałam:-p:-)
Ja także wyraziłam swoje zdanie;-):-)
No i to chyba na tyle:tak:
Pozdrawiam:-p

Marzenia.. ja sie jeszcze wstrzymam od podawania kiedy owulka co mam kilka typów albo wczoraj albo 11-12dc.. albo jej jeszcze nie było.. za szybko by stwierdzic a jaki dokladnie wczoraj ci wyszedl test owu?
Kochana test wyszedł mi taki że ta druga kreska testowa wyszła bardzoooo baldzioszka , ledwo widoczna...... co tez sie zdziwilam..... myslalam ze bedzie troszke ciemniejsza.... wiec albo juz po owu... co watpie.. albo owu bedzie jakos za kilka , moze tak jak w zeszlym miesiacu kolo 20dc ale to czemu dzis ten skok byl????? nic nie rozumiem...... kurde ale przeciez znam swoj organizm i ja zawsze czuje owulke..... cholera wkurzylam sie.....

Agniesiak przykro mi ze oceniasz niektore z tego wątku wpadajac tylko na chwile i czytajac ostatnią strone..

Po pierwsze nie oceniam a po drugie nie czytam tylko ostatnich stron:-p
Wyraziłam swoje zdanie i znowu jazda teraz na mnie? Normalnie szok:szok: Inne babki mogą powiedziec co im lezy na serduchu a jak się wypowiada ktoś inny to zaraz afera.. masakra jakaś.
I nie mówię tu o wszystkich babeczkach, które się tam udzielają;-) Bo niektóre naprawdę sa ok:tak:

jaka znowu jazda? normalnie napisalam i tyle..
piszesz ze inne babki mogą powiedziec co im na duchu lezy.. tylko ze jedną jedyną osobą ktora napisała cokolwiek o planowaniu plci dziecka była agniesiar i jeszcze na samym poczatku przeprosila.. i potem wyszlo na to ze te co zajsc nie moga są be itd..
potem jeszcze Loree napisala odnosnie tego co Tusi mąż/facet powiedzial ze to nie jest zabawne tylko głupie i od tego wszystko sie zaczelo..
jak i jedna tak i druga mają juz pociechy wiec zajsc mogły.. a wrzucono je do wora tych sflustrowanych niezachodzących.. to tyle.. pisze to grzecznie nie chcac nikogo urazić..
Przepraszam ze z butami w wasz topic wchodze..

Mnie to już naprawdę nie rusza. Niech każdy mowi co chce;-)
:-)
CHwila moment , i ja coś tu wtrącę ...

Na tym watku zawsze panowała miła i przyjazna atmosfera i bardzo prosze nie przenosic tutaj jakiś z księżyca wziętych afer ....są inne wątki gdzie laski lubia sobie wrzucac wiec ten prosze zostawic w spokoju !!!!!!!!!!!

Jeses... to tylko wymiana zdań:szok:Nikt się nie kłóci..:baffled:

chciałam tam wyjasnic zaistniałą sytuacje ale jak widac przybrało to inny tor..

byc moze czulas tylko jajnik i myslalas ze rosnie i dlatego nie sadzilas ze to owu ale ja mysle ze jestes jeszcze przed.. rob jeszcze testy..
tez tak mysle :tak: no zobaczymy jak dzisiejszy test wyjdzie i sie okaze.....

a co do tej dyskusji..... to naprawde przestalo juz byc smieszne, poprostu brak mi słów, są stołki i taborety...... i nic z tym nie zrobimy.....:dry:

dzisiaj mam kolejne podglądanko pęcherzyka o 15stej więc proszę 3majcie kciuki żeby juz był duży i gotowy do pęknięcia bo w poniedziałek miał 19mm a dzis mam nadzieję ze dużo wiecej i że pęknie na dniach albo godzinach

reklama
Do góry