reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczynki - powiedzcie co o tym myślicie:

Trochę mnie zastanawia mój obecny cykl:
- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)

Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.

Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.

Jestem ,juz jestem stawiam sie na wezwanie,melduję sie :-D
Kochane
po 1 jeszcze tortu nie robiłam :no: i nie wiem czy zrobie :-( bo po prostu nie mam sił i czasu:-(-choć w środku bardzo tego chcę(moze na niedzielę zrobię:baffled:)
po 2 wczoraj do 1 w nocy gotowałam słoiki :baffled:
po 3 mama od wczoraj jest na laryngologii,dzisiaj miała z rana zabieg pobierania tego wycinka z krtani
po 4 kolanoskopia odkryła polipa na jelicie :baffled: pan doktor od razu go usunął, a o wszystkim dowiedziałyśmy sie z mama od LARYNGOLOGA:szok: :wściekła/y::angry: bo od tych dupków z interny to ************:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
W kazdym razie lekarz stwierdził,że to jej chudnięcie,wymioty problemy z gazami i wypróznianiem to od tego polipa który działał jak zastawka :baffled: również te zasłabnięcia to mogły byc od tego bo ponoć nagromadzone w organiźmie gazy wpływaja żle na watrobę,nerki itd+ pogoda+@
wiec mam nadzieję,że teraz wszystko bedzie juz dobrze

Kochane przepraszam,że nie zaglądam teraz na bierząco.
jak mama wyjdzie ze szpitala i nie bedę tam biegać po 2 razy dziennie to bede częściej.
Teraz zaraz tyż zmykam,bo musze iść rachunki zapłacić bo Paweł znowu popołudniami pracuje i nie ma kiedy.

Witam sie kochane :sorry2:
nie bylo mnie pare dni na forum i nie dam rady nadrobic zaleglosci, moglaby mi ktoras z dziewczyn np ty marzenko napisac na priv o co znowu wczoraj wojna byla :confused::sorry2:

U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
moglaby juz przyjsc ta @ bo chce juz zaczasc pic te ziolka O.Sroki :blink:
Wczoraj moj M szukal aparatu i nadzial sie na moja mieszanke, podchodzi do mnie i mowi " a z kad masz i po co ci tyle ziola, z takimi przerazonymi oczami :szok: myslalam ze posikam sie ze smiechu

dzisiaj mam kolejne podglądanko pęcherzyka o 15stej więc proszę 3majcie kciuki żeby juz był duży i gotowy do pęknięcia bo w poniedziałek miał 19mm a dzis mam nadzieję ze dużo wiecej i że pęknie na dniach albo godzinach
Będzie dobrze Bernadko, miętoś męża ile wlezie, a pęcherzem się nie przejmuj:-)
Witajcie :-):-)
Dziś wyjeżdżamy na mały urlopik, nie będzie mnie tydzień i niestety nie będę miała dostępu do internetu:-(
A wczoraj usłyszałam komplementa od M, że aż się mi się miło zrobiło.
Zawoził mnie wczoraj do rodziców i ubrałam się a on patrzy na mnie i pyta czy naprawdę jadę do rodziców bo tak ładnie wyglądam :-)
Od razu jest milej jak Mąż skomplemenci:-)
Miłego urlopu, wypoczywajcie sobie ile wlezie:)
Heja banana sfrustowane lachociagi ;-):-D
No nareszcie!!!!!!!!!! Myśmy się tu zakrzyczały na Ciebie
Buziaki dla mamy, nawet nie wiedziałam ze cos się działo. :zawstydzona/y:Ale skoro ma porobione badania i zabieg to powinno byc juz tylko lepiej. Zycz jej zdrówka ode mnie:)
Madzia...Ty wiesz co;-):-)

Zajączku witaj!
a mi sie tak pracowac nie chce ze mnie chyba stad wywala! :dry:
Evuniu, a co ty takiego doła zaliczyłaś dzisiaj. Widze na wykresie że nic złego się nie dzieje...
A w którym dc jesteś w ogóle??

Ola_PM.... do raportu wytłumacz się bo ja po tym urlopie wiem że nic nie wiem!!!!!
Romka...robiłaś testa?!?!?!?!

Witam sie kochane :sorry2:
U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
Wczoraj moj M szukal aparatu i nadzial sie na moja mieszanke, podchodzi do mnie i mowi " a z kad masz i po co ci tyle ziola, z takimi przerazonymi oczami :szok: myslalam ze posikam sie ze smiechu
Cześć Lilu:-) Miło Cię widzieć:)
Skoro @ nie ma się nie dołuj.... ale rozumiem że jeśli nic z tego to chciałabyc już zacząć.... Trzymam kciuki i za jedno i za drugie
M trzeba było powiedzieć że haszysz:-D
CO u taty?? Jak sie czuje??

Sisi dziękuję:tak::-)

Normalnie dziewczyny... czy tu zawsze musicie się kłócic??:szok:
Tragedia.. normalnie:szok: A to, że nasza koleżanka z innego wątku chciała cos Wam napisac, poradzic się to od razu na niej jakąś jazde robicie:no:
Uciekam stąd.

No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam.

Wieczor to ja baaaaaaaaaardzo sfrustrowana ;-) wyszlam z krzakow, bo sie troche goraco zrobilo (w Londynie 28C)

Lol 28 ale zazdroszcze, u mnie jest 30 stopni w domu przy pzamykanych okiennicach i wentyltorku dzialajacym od rana do wieczora, na zewnatrz podobno z 40 (nie wime, nie sprawdzam, barykaduje sie w domu):-D

A teraz o dzisiejszej klotni NA WESOLO...
super,ze wszytko ok :-) jak widac spokojnie sie nie dalo czytac,hahaha

Ty zaciazylas i czujesz sie sflustrowana?! o nie,kochana,nie lapiesz sie w szufladke,wypad! ;-):-D

tak to ja sie nie bawie!!!bo niedlugo nie bede miala po co wchodzic na to forum,skoro Kaprycha w krzaczorach,Ty odpoczywasz od nas,Andzi glupio,ze sie nie odzywala,ehhhhhhh i nie ma kto zadymy robic :-D aaaaaaa zapomnialam zostala jeszcze Makaronka,ale cos za spokojna dzis byla,nie stanela na wysokosci zadania :-D (uwielbiam
Was dziewczyny)
tez czytam na wesolo,naprawde niezla komedia :-):-):-)

no przyznaje sie ze nie dalam z siebie zbyt wiele ale to chyba dlatego ze jestem zbyt malo sfrustrowana a za bardzo porazona glupota ludzka

Poza tym dzisiaj mam dola pod tytulem "biedne to moje zycie na emigracji w kraju w ktorym maja mnie za nic i ktorego wcale nie wybralam" mam dzien placzliwy, nie chce mi sie w ogole gadac, szkoda mi troche mojego przyszlego dzidziusia ze przyjdzie mu zyc tym kraju zadzacym przez faszystow i w zasadzie nie chce mi sie otwierac buzi no ale komputer to inna sprawa bo nie musze sie wysilac na uprzejmy ton glosu.

Nawet fajna klotnia albo powiedzenie pewnym osobom co o nich od dawna mysle nie sprawiloby mi przyjemnosci. Takze innym razem.:no:

reklama

- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)

Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.

kochana ja ci nie potrafie pomóc bo sama miałam nie raz rózne objawy nie wiadomo po co i dlaczego
a ktory masz dzień cyklu??
Będzie dobrze Bernadko, miętoś męża ile wlezie, a pęcherzem się nie przejmuj:-)
!
nie potrafie o tym nie myśleć a tym bardziej że gin powiedzial że M nie powinien uwalniać swoich plemniczków przez 4 czy 5 dni przed owulacja moja ale to tak trudno przewidzieć kiedy to bedzie

Do góry