Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
witaj kingus :**** i badaicko :** a no i zajączku :*****
ja sapadam do lutowania......
jak cos sie ruszy to dam znac......
ja sapadam do lutowania......
jak cos sie ruszy to dam znac......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze Bernadko, miętoś męża ile wlezie, a pęcherzem się nie przejmuj:-)dzisiaj mam kolejne podglądanko pęcherzyka o 15stej więc proszę 3majcie kciuki żeby juz był duży i gotowy do pęknięcia bo w poniedziałek miał 19mm a dzis mam nadzieję ze dużo wiecej i że pęknie na dniach albo godzinach
Od razu jest milej jak Mąż skomplemenci:-)Witajcie :-):-)
Dziś wyjeżdżamy na mały urlopik, nie będzie mnie tydzień i niestety nie będę miała dostępu do internetu:-(
A wczoraj usłyszałam komplementa od M, że aż się mi się miło zrobiło.
Zawoził mnie wczoraj do rodziców i ubrałam się a on patrzy na mnie i pyta czy naprawdę jadę do rodziców bo tak ładnie wyglądam :-)
No nareszcie!!!!!!!!!! Myśmy się tu zakrzyczały na CiebieHeja banana sfrustowane lachociagi ;-)
Evuniu, a co ty takiego doła zaliczyłaś dzisiaj. Widze na wykresie że nic złego się nie dzieje...
Zajączku witaj!
a mi sie tak pracowac nie chce ze mnie chyba stad wywala!![]()
A w którym dc jesteś w ogóle??Dziewczynki - powiedzcie co o tym myślicie:
Trochę mnie zastanawia mój obecny cykl:
Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.
Cześć Lilu:-) Miło Cię widzieć
Sisi dziękuję:-)
Normalnie dziewczyny... czy tu zawsze musicie się kłócic??
Tragedia.. normalnieA to, że nasza koleżanka z innego wątku chciała cos Wam napisac, poradzic się to od razu na niej jakąś jazde robicie
Uciekam stąd.
Wieczor to ja baaaaaaaaaardzo sfrustrowana ;-) wyszlam z krzakow, bo sie troche goraco zrobilo (w Londynie 28C)
A teraz o dzisiejszej klotni NA WESOLO...
super,ze wszytko ok :-) jak widac spokojnie sie nie dalo czytac,hahaha
Ty zaciazylas i czujesz sie sflustrowana?! o nie,kochana,nie lapiesz sie w szufladke,wypad! ;-)
tak to ja sie nie bawie!!!bo niedlugo nie bede miala po co wchodzic na to forum,skoro Kaprycha w krzaczorach,Ty odpoczywasz od nas,Andzi glupio,ze sie nie odzywala,ehhhhhhh i nie ma kto zadymy robicaaaaaaa zapomnialam zostala jeszcze Makaronka,ale cos za spokojna dzis byla,nie stanela na wysokosci zadania
(uwielbiam
Was dziewczyny)
tez czytam na wesolo,naprawde niezla komedia :-):-):-)
kochana ja ci nie potrafie pomóc bo sama miałam nie raz rózne objawy nie wiadomo po co i dlaczegoDziewczynki - powiedzcie co o tym myślicie:
Trochę mnie zastanawia mój obecny cykl:
- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)
Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.
Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.
nie potrafie o tym nie myśleć a tym bardziej że gin powiedzial że M nie powinien uwalniać swoich plemniczków przez 4 czy 5 dni przed owulacja moja ale to tak trudno przewidzieć kiedy to bedzieBędzie dobrze Bernadko, miętoś męża ile wlezie, a pęcherzem się nie przejmuj:-)
!