reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kingus jak to bylo z tym twoim cyklem zaciazonym ile po owu robilas progesteron i ile ci wyszedl????? moj wynik z 6 dnia fl to 13,59 ng/ml :sorry2:
Kochanie przeszukałam całą szufladę z "dokumentacją medyczną" i nie znalazłam tego wyniku ale był w granicach 30nmol/l (10 dni po owulacji).
Wg moich jednostek Twój wynik to 43nmol/l czyli super wynik:tak::tak::tak:
Teraz czekam na pozytywny test ;-);-);-)

ja sapadam do lutowania......
jak cos sie ruszy to dam znac......
Jak coś by się działo to będę informować na kom;-);-)

Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.
Niestety nie pomogę:-(

wiec mam nadzieję,że teraz wszystko bedzie juz dobrze
No to dobrze, że wycieli tego polipa teraz już będzie tylko lepiej:tak::tak::tak:

reklama
No nareszcie!!!!!!!!!! Myśmy się tu zakrzyczały na Ciebie
Buziaki dla mamy, nawet nie wiedziałam ze cos się działo. :zawstydzona/y:Ale skoro ma porobione badania i zabieg to powinno byc juz tylko lepiej. Zycz jej zdrówka ode mnie:)
Madzia...Ty wiesz co;-):-)
Justysiu po prostu nie miałam siły odpalić komputera i tak jak u Olesi było 28 stopni to u mnie chyba z 38 :szok: i dziś to samo a musze iść do miasta i to z młodą :-:)baffled:a ja wieloryb w sukienkach nie chodzę wiec przyjdzie mi gotować sie w spodniach

badaicka ja dopiero teraz zczailam ze ty z moich stron (ahhhh ten moj zaplon-jak diesel na mrozie)...
ja z wielunia :-):-):tak::tak: zawsz przejazdem przez kluczbork jak do opola na uniwerek jechalam... :tak::tak::tak:
w ogole fajne studio urody tam macie-gaja czy jakos tak-po schodkach sie wchodzi do nich, chyba na 2 pietro...
cholera jaki ten swiat maly :-):-D:-D

Cześć Lilu:-) Miło Cię widzieć:)
Skoro @ nie ma się nie dołuj.... ale rozumiem że jeśli nic z tego to chciałabyc już zacząć.... Trzymam kciuki i za jedno i za drugie
M trzeba było powiedzieć że haszysz:-D
CO u taty?? Jak sie czuje??

No wlasnie M z tym skojarzyl ( tylko nie chcialam tutaj pisac :zawstydzona/y: )

U taty dobrze, z tego co wiem to skacze na jednej nodze ze szczescia:tak: tyle co sie dowiedzialam od siostry, dzisiaj do niego zadzwonie i sie dokladnie dowiem co i jak :tak:

Dziewczynki - powiedzcie co o tym myślicie:
Trochę mnie zastanawia mój obecny cykl:
- od niedzieli potwornie mnie boi raz jeden, a raz drugi jajnik ( na tyle bardzo, że czasem zginam się w pół)
- całą twarz mam pokrytą pryszczami ja 14 latka (taki wysyp pamiętam ostatni raz miałam jak byłam nastolatką)
- wczoraj w śluzie wystąpiły niteczki krwi
- wczoraj kręciło mi się momentami tak bardzo w głowie,że ho ho (jak na karuzeli)
- dziś mnie boli cały dół brzucha i jest twardy jak kamień, a do tego wydęty
- dziś też pokazały się potworne sińce pod oczami (co się u mnie raczej nie zdarza)
Nadmieniam, że w piątek robiłam wyniki TSH, PRL i morfologię - wszystko wyszło super.Dlatego nie rozumiem czemu tak dziwne i mocne objawy.
moze masz gigantyczna owulke???? moze kilka pecherzykow dominujacych na obu jajnikach???? ja mialam takie same objawy w 1 cyklu po odstawieniu pigul! przez 3 dni chodzilam zgjeta w pol!!!!! :sorry2:
Kochanie przeszukałam całą szufladę z "dokumentacją medyczną" i nie znalazłam tego wyniku ale był w granicach 30nmol/l (10 dni po owulacji).
Wg moich jednostek Twój wynik to 43nmol/l czyli super wynik:tak::tak::tak:
Teraz czekam na pozytywny test ;-);-);-)
he dobre jestem a mi sie ubzduralo ze ty mialas w moich jednostak i tez ok 13 :-D jak to se czlowiek umie podciagnac pod swoje ;-)
ale faktycznie pozno robilas bo az 10 dni po owu ... dalas mi nadzieje! :sorry2: dziekuje!

Liluś! sciskam mocno!

Poza tym dzisiaj mam dola pod tytulem "biedne to moje zycie na emigracji w kraju w ktorym maja mnie za nic i ktorego wcale nie wybralam" mam dzien placzliwy, nie chce mi sie w ogole gadac, szkoda mi troche mojego przyszlego dzidziusia ze przyjdzie mu zyc tym kraju zadzacym przez faszystow i w zasadzie nie chce mi sie otwierac buzi no ale komputer to inna sprawa bo nie musze sie wysilac na uprzejmy ton glosu.
:no:
Makaronka, a nie myślałaś coby się zebrać i wrócić. Wziąć chłopa z a chabetki i przypędzić do ojczyzny??
i dziś to samo a musze iść do miasta i to z młodą :-:)baffled:a ja wieloryb w sukienkach nie chodzę wiec przyjdzie mi gotować sie w spodniach
Nawet mnie nie wkurzaj takimi tekstami dobra?????:crazy::crazy::crazy:;-)
U taty dobrze, z tego co wiem to skacze na jednej nodze ze szczescia:tak: tyle co sie dowiedzialam od siostry, dzisiaj do niego zadzwonie i sie dokladnie dowiem co i jak :tak:
No to na pewno jakies super wieści!!!!:-) Daj nam znac czego się dowiedziałaś:-)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi - mam nadzieję, że to rzeczywiście giganyczna owulacja, która da upragnioną fasolkę.

Zaniepokojona - dziś jest 15 dzień cyklu- cykle mam niezbyt regularne od 28 do 34 dni:-(

:-D:-D:-D
Dobrze, że u taty lepiej:-)

he dobre jestem a mi sie ubzduralo ze ty mialas w moich jednostak i tez ok 13 :-D jak to se czlowiek umie podciagnac pod swoje ;-)
ale faktycznie pozno robilas bo az 10 dni po owu ... dalas mi nadzieje! :sorry2: dziekuje!
A kiedy testujesz? Pewnie mnie nie będzie ale i tak będę mocno trzymać kciuki;-);-);-)

reklama
Do góry