reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pamietam, ze masz krotsza, ale czy nie powinnas jej wydluzac biorac progesteron? Ginka nic takiego nie nakazala? To chyba jest Twoj drugi 'porzadny' cykl w czasie staranek, dobrze pamietam?
oj to ci sie pokielbasilo! ja nie biore progesteronu! :sorry2: tak to jest drugo porzadny (3) bo drugi w koljenosci byl bezowulacyjny!

reklama
Witam kochane z kawką :-)

Nie wiem co sie porobilo z moja tempka , bylam przekonana ze dzis bedzie lekki spadek a za dwa ni jakos owulka a tu dzis skos:confused: i chu.... nie wiem o co chodzi......:no:
Nektarynko ?? Lolitko?? help ??!!!

evuniu nie denerwuj sie słonko na zapas, jeszcze jest duuuuuuuza nadzieja:tak:

Ostatnia edycja:
oj to ci sie pokielbasilo! ja nie biore progesteronu! :sorry2: tak to jest drugo porzadny (3) bo drugi w koljenosci byl bezowulacyjny!

W sumie 11 dni fazy lutealnej jeszcze miesci sie w normie :tak:
Skoro to drugi owulacyjny, to spokojnie kochanie, ja wiem, ze Wam zalezy na czasie ze wzgledu na M, ale skoro jest owulka to i sa szanse ze udalo sie zafasolkowac :tak:

Nie wiem co sie porobilo z moja tempka , bylam przekonana ze dzis bedzie lekki spadek a za dwa ni jakos owulka a tu dzis skos:confused: i chu.... nie wiem o co chodzi......evuniu nie denerwuj sie słonko na zapas, jeszcze jest duuuuuuuza nadzieja:tak:
moim skromnym zdaniem juz owu byla! :sorry2:
Ewcia - nie przesądzaj tego co jeszcze nie jest przesądzone- przecież nadzieja to jedna z niewielu rzeczy jaką posiadany- GŁOWA DO GÓRY!Trzymam kciuki i ściskam:-)
W sumie 11 dni fazy lutealnej jeszcze miesci sie w normie :tak: Skoro to drugi owulacyjny, to spokojnie kochanie, ja wiem, ze Wam zalezy na czasie ze wzgledu na M, ale skoro jest owulka to i sa szanse ze udalo sie zafasolkowac :tak:
a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
nic mi sie nie chce tylko bym zarla! :no:
ehhh.... spac! :dry:

A ja dziewczynki też mam nie najciekawsze przeczucia, ale trzymam się się choć skrawka nadziei, że zaskoczę.

Już tłumaczę skąd sie to bierze:
Mojemu tacie potwornie się zaostrzyła choroba (ma Wrzodziejące zapalenie jelita grubego) leki przestały działać - i z dnia na dzień coraz gorzej.
Wczoraj zrobił wyniki - dziś jedzie do lekarza i najprawdopodobniej położą go do szpitala (Mamy taką nadzieję)

Mama ma wieńcówkę i potwornie to przeżywa nie radzi już sobie z tematem.

A ja sie o nich potwornie boję!!!

Jak wiadomo to wpływa na hormonki zwłaszcza na PRL- która nie powinna w tym okresie skakać, co by nie zatrzymała uwalniania jajeczka.

a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
tylko kiedy byla???

hahahha dobre to jak sie dzis czujesz!! smieszna jestes evunia!:-D
ja ci tylko powiem ze moja siostra jak zaszla za pierwszym razem a jeszcze nie wiedziala to tez caly czas jej sie chcialo jesc i spac:tak: takze my tu wszystkie trzymamy kciuki! progesteron byl super a potem bedzie plusik!!!!!:tak:

Ewcia trzymaj sie bo jak ty popłyniesz, To i mi sie udzieli ten nastrój - a ja muszę z tym walczyć - bo dobre nastawienie to połowa sukcesu!!!

Pamiętaj musisz sie trzymać!!!:tak:

Mnie tez sie wydaje, ze owu mogla juz byc - 16.08
:tak:

Kurcze kobieto nie za duzo tych nieszczesc jak na jeden poranek i na jedna osobe?
;-) Takie Twoje humorki tez moga o czyms swiadczyc :tak: A to obzarstwo... hmm... zimy nie ma, wiec powiem Ci, ze podejrzana sprawa :szok::-D

reklama
agniesiarr ojej to rzeczywiscie troszke nieciekawie...... ale nie martw sie napewno sie ulozy wszystko:tak: a jajeczko jak ma sie uwolnic to sie uwolni i jak ma byc fasolka to i tak bedzie:tak: tzrymam kciuki;-)

Do góry