reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Może to głupie co teraz napisze,ale nurtuje mnie to pytanie. Mój synuś ma już 9 lat wiec nie pamiętam jak to było dokładnie. Spotkałam sie z opinią ,że objawem ciąży jednym z wielu może być obfity śluz. Ja nie mam kompletnie nic susza;-)

Może to głupie co teraz napisze,ale nurtuje mnie to pytanie. Mój synuś ma już 9 lat wiec nie pamiętam jak to było dokładnie. Spotkałam sie z opinią ,że objawem ciąży jednym z wielu może być obfity śluz. Ja nie mam kompletnie nic susza;-)
Te objawy to rzecz naprawdę indywidualna. Jak zaszłam w ciążę to rzeczywiście miałam dużo białego śluzu. W innych cyklach też się pojawił ale nie było ciąży. Więc nie martw się brakiem objawów :tak::tak:

Chciałam jeśli @ nie przyjdzie powtórzyć w sobotę ale się boję....:-( Ale u mnie to z cyklami tak jest raz krótkie raz długie więc się nie nastawiam.

OLICA mam pytanie...to jak teraz będziesz chodzila na monitoring to za kazde usg będziesz placila?czy to tez na NFZ?i hormonki tez na NFZ robilas?

reklama
Witam Was słoneczka :-) więc tak MĘŻATKA mnie pytala o bromergon wiec kochana moja dostalam je na obnizenie prloktyny co sie u mnie wiazalo z bardzo nieregularnymi @ mowil ze mam nieregularne @ poniewaz mam za wysoką prolaktynę i rzeczywiście biorąc tabletki dostalam normalnie :-) jutro mam wizytę kontrolną u lekarza i sama jestem ciekawa co bedzie dalej czy jakies dalsze badania czy co :-D zadzwonil do mnie moj Daniel i jutro w nocy zjezdza :-):-):-) ale pewnie u mnie i tak juz po owulce ale trudno :-( GRATULUJĘ dziewczynkom dobrej nowiny i ciesze sie bardzo:-):-):-) Skarby ja chyba się nie doczekam nie wiem sama jak to bedzie kurcze mam kolezankę w moim wieku ona ma już dwoje dzieci córka ma 2.5 a syn 3 miesiące i kiedy się nie zobaczymy to mi zawsze gada kiedy ja bede miala na co czekam i sie smieje ze jej pewnie juz pojda do szkoly zanim ja bede miala, oczywiscie przy niej smieje sie obracam wszystko w zart ale kurcze tak bardzo bym chciala juz byc w ciazy zwlaszcza ze u mnie naokolo same nowiny o ciazy, moja przyjaciolka niedawno urodzila, druga jest wlasnie w ciazy, ciocia moja tez ....moj misiek mnie wspiera jak tylko potrafi ale kurcze mam dni ze czasem nie wytrzymuje.... mam nadzieje ze teraz jakos bedzie dobrze ze ureguluje te wredne @ i moze mi sie uda :-) same dobre dzisiaj nowiny a ja wam sie rozmarudzilam, ale kochana nikt mnie nie rozumie tak jak wlasnie Wy :tak:

Do góry