martyna222
udało się ! :)
A mnie zaczął boleć brzuch tak jak na @ i znowu mam mokro i co latam do łazienki i sprawdzam... powtórka z wczorajszego dnia... kurde!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nie lubię takiego latania. Ja teraz tak robięA mnie zaczął boleć brzuch tak jak na @ i znowu mam mokro i co latam do łazienki i sprawdzam... powtórka z wczorajszego dnia... kurde!
wiesz nie nastawiam się na test ... raczej chyba nawet wczesniej dostanę tak mi się wydaje?!Też nie lubię takiego latania. Ja teraz tak robię
No troszkę czasu zostało Ci do testowania;-)
Te objawy to rzecz naprawdę indywidualna. Jak zaszłam w ciążę to rzeczywiście miałam dużo białego śluzu. W innych cyklach też się pojawił ale nie było ciąży. Więc nie martw się brakiem objawówMoże to głupie co teraz napisze,ale nurtuje mnie to pytanie. Mój synuś ma już 9 lat wiec nie pamiętam jak to było dokładnie. Spotkałam sie z opinią ,że objawem ciąży jednym z wielu może być obfity śluz. Ja nie mam kompletnie nic susza;-)
Pewnie dostanę wcześniej i nie będę musiała powtarzać testu.no w sobotę to będzie u ciebie... myślę że już powinno wykazać!?
ja dostaję na ogół po pierwszym teście jak mi się spóźnia bo psychika się odblokowuję... ale ostatni jak w zegarku wróciło mi wszystko do normy po hsg, a u ciebie wciąż nie ma?!????Pewnie dostanę wcześniej i nie będę musiała powtarzać testu.