Witam Was słoneczka :-) więc tak
MĘŻATKA mnie pytala o bromergon wiec kochana moja dostalam je na obnizenie prloktyny co sie u mnie wiazalo z bardzo nieregularnymi @ mowil ze mam nieregularne @ poniewaz mam za wysoką prolaktynę i rzeczywiście biorąc tabletki dostalam normalnie :-) jutro mam wizytę kontrolną u lekarza i sama jestem ciekawa co bedzie dalej czy jakies dalsze badania czy co
zadzwonil do mnie moj Daniel i jutro w nocy zjezdza :-):-):-) ale pewnie u mnie i tak juz po owulce ale trudno :-(
GRATULUJĘ dziewczynkom dobrej nowiny i ciesze sie bardzo:-):-):-)
Skarby ja chyba się nie doczekam nie wiem sama jak to bedzie kurcze mam kolezankę w moim wieku ona ma już dwoje dzieci córka ma 2.5 a syn 3 miesiące i kiedy się nie zobaczymy to mi zawsze gada kiedy ja bede miala na co czekam i sie smieje ze jej pewnie juz pojda do szkoly zanim ja bede miala, oczywiscie przy niej smieje sie obracam wszystko w zart ale kurcze tak bardzo bym chciala juz byc w ciazy zwlaszcza ze u mnie naokolo same nowiny o ciazy, moja przyjaciolka niedawno urodzila, druga jest wlasnie w ciazy, ciocia moja tez ....moj misiek mnie wspiera jak tylko potrafi ale kurcze mam dni ze czasem nie wytrzymuje.... mam nadzieje ze teraz jakos bedzie dobrze ze ureguluje te wredne @ i moze mi sie uda :-) same dobre dzisiaj nowiny a ja wam sie rozmarudzilam, ale kochana nikt mnie nie rozumie tak jak wlasnie Wy