reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

bym chciała się wyrobić w tym roku... może listopad albo grudzień... ja jestem z grudnia!!!:tak: na październik się raczej nie załapię...
Kaprycha ja też mam takie wrażenie dziewczyną się udaję a ja ... tylko marzę że kiedyś się uda!:sorry2:

Dziewczyny ja tez mam zalamki, ale nie poddaje sie...NIE PODDAM SIE!!!! nie wolno nam:tak::tak::tak::tak::tak: Sciskam was;-)
Zmykam gotowac obiadek, bo maz za chwileczke wroci z pracy:-D

reklama
shenkoka ty łobuzie :tak: GRATULUJE!!!! co sie nie chwalisz na naszym forum!!!!? :-D

eve84..na razie sie nie chwalę, bo testy..no cóz..moga sie mylić..poszłam na betkę..gdy odbiore wynik to się pochwale..pozdrawiam Was wszystkie słoneczka

Catedra..duzo..dużo sił Ci zyczę i wszystkiego naj!

shenkoka ty łobuzie :tak: GRATULUJE!!!! co sie nie chwalisz na naszym forum!!!!? :-D

eve84..na razie sie nie chwalę, bo testy..no cóz..moga sie mylić..poszłam na betkę..gdy odbiore wynik to się pochwale..pozdrawiam Was wszystkie słoneczka

Catedra..duzo..dużo sił Ci zyczę i wszystkiego naj!

ja juz gratuluje :)

shenonka shingle bardzo wam gratuluję i juz lapie fliudki:tak:

No nareszcie się rozkręca...

Ja juz się nie oszukuje...prawda jest taka ze dziewczyny co wszystko ok. u nich ze sprawami kobiecymi to zachodzą a te u ktorych jest cos nie tak- to nie:no: i żadnych cudow nie ma...starają się po kilka lat...
Jesli chodzi o mnie to ani w tym roku nie widze szans na ciąze ani w początkach następnego...
Kurcze zapisywalam się na wiosne tamtego roku...od tamtego czasu nawet nie jestem krok do przodu.A tyle dziewczyn z tamtąd ma juz dzieci i ile jest w ciązy...
kaprycha ja tez nie widzę siebie tam wpisanej poki co...

bablyss i martyna ja wam dam gupolki!!!:no::no::no: nie myslcie tak nawet!!! ja tez czasami mam takie mysli ale trzeba je odgonic, bo napewno nam sie uda:tak::tak::tak:teraz to wam sie klapsy należa i nastawiac dupe a nie słoiczki hehehehe:-D:-D:-D uda się!!!!!!

oj jak boli!!!! oj jak boli!!! marzenixx wlała mi i martynce w dupsko!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
juz nie będę tak brzydko mowic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martynka a jak twoj tyleczek???:-D:-D

OJ KOBITKI DOBRZE ZE MAMY TO FORUM!!!!!!!!!!! CZASEM SIĘ POSMIEJEMY CZASEM POPŁACZEMY-JAK TO BABY!!!!!!!!!:tak::-)

Dziewczyny ja znowu pomarudze o sobie, ale coraz wiecej rzeczy mi teraz pasuje to tych moich wysokich wynikow hormonalnych : prolaktyna i progesteron

mysle ze ten progesteron to mam w ogole podwyzszony i nie jest to przyczyna ciązy (jak zreszta potwierdzil test) chodzi mi o to, ze mam czesto krwotoki z nosa, własnie w okresie przedmiesiączkowym gdy poziom progesteronu jest najwyzszy, jak wiecie progesteron ma działanie rozszerzające na naczynia krwionośne, dlatego kobiety w ciązy maja takie krwotoki, skoro ja mam poziom tego hormonu jak kobieta w ciązy w 3 tymestrze to mam takie objawy w tym okresie :bolesnosc piersi, bole głowy, krwotoki z nosa i inne objawy

własnie przed chwila mialam krwotok z nosa poczytalam troche o progesteronie i juz wszystko mi sie poukładało...
wysoko prolaktyna tez sie zgadza, bo mam mlekotok od dobrych kilku miesiecy jak nie dłuzej, niskie libido tez sie zgadza :) kiedys chciało mi sie więcej sexu, ciekawa jestem jaka jest przyczyna takich wysokich poziomów hormonów

reklama
Witajcie ale naskrobałyście :-):-)
Catedra a ja Ci życzę aby wszystko potoczyło się w dobrym kierunku i żeby nie zabrakło Ci siły i chęci do walki.
dziewczyny przepraszam Was za to, że nie odpisuję na Wasze posty, ale zrozumcie mnie nie jestem w stanie ciągle myślę o jutrzejszym badaniu.
Czekamy;-)

Kinguniu ;-) a moze ta @ jednak nie przyjdzie? :tak: w koncu testa wykonalas o wiele za wczesnie!
Ty ciągle we mnie wierzysz? Kochana jesteś;-)
Dziewczyny zrobiłam rano test i jednak negatywny :( Jedna wredna krecha i nic wiecej ! Ahhh jakos trudno mi w to uwierzyc, tempke mam taka wysoka 37,5 i 37,7 tak wysokiej to jeszcze w zyciu nie mialam ;(
Powtórz za parę dni:tak:

Właśnie oglądam na reality zone program o narodzinach - łezka się kręci:-(
Też kiedyś oglądałam do momentu aż poroniłam później było mi smutno to oglądać.

Witajcie dziewczyny.
Witaj:-) Trzymam kciuki

Do gina idę na 16 45- na pewno opiszę co się ze mną dzieje........
Jak po wizycie???

Witam dziewczynki !!!!!

Nareszcie uporałam się ze studiami i mam troszkę spokoju i wolnego uffff :tak::-D
Ale dawno Cię nie było. Buziaczki:-D:-D

Hej Dziewczyny!!!
Witam się ze wszystkimi i daje znak życia! :-)
Kochanie jak u Ciebie sprawy z kolankiem??

Kinguś co u ciebie? mam nadzieje że @ nie przylazła:tak:
A u mnie nic ciekawego... czekam na @ ,
Jeszcze nie ma @.

Trzymam kciuki za Ciebie;-);-)
czesc dziewczyny :-)
dzis oddalam I rozdzia pracy mojej i narazie mam spokuj chwilowo i moge sobie dzisiaj odpoczac :tak:dziekuje wam za mile slowa i trzymanie kciukow za moja prace lic.;-)
Oj gratuluję:-) Jestem z Ciebie dumna :-D:-D

Moje Kochane !! Wróciłam właśnie od ginka :-) :tak:
Wszystko w porządku, ale w związku z moimi stratami dostałam na wszelki wypadek Duphaston ;-)
Otwierajcie słoiczki, bo przesyłam świeżutkie fluidki :-D:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~
Super, gratuluję:-):-):-):-):-)
Fluidki złapane:tak::tak:

..na razie sie nie chwalę, bo testy..no cóz..moga sie mylić..poszłam na betkę..gdy odbiore wynik to się pochwale..pozdrawiam Was wszystkie słoneczka
Czekam z zaciśniętymi kciukami.

Lilu a Ty jak się dziś czujesz?? Buziaczek

Do góry