reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

bym chciała się wyrobić w tym roku... może listopad albo grudzień... ja jestem z grudnia!!!:tak: na październik się raczej nie załapię...
Kaprycha ja też mam takie wrażenie dziewczyną się udaję a ja ... tylko marzę że kiedyś się uda!:sorry2:

Dziewczyny ja tez mam zalamki, ale nie poddaje sie...NIE PODDAM SIE!!!! nie wolno nam:tak::tak::tak::tak::tak: Sciskam was;-)
Zmykam gotowac obiadek, bo maz za chwileczke wroci z pracy:-D

reklama
shenkoka ty łobuzie :tak: GRATULUJE!!!! co sie nie chwalisz na naszym forum!!!!? :-D

eve84..na razie sie nie chwalę, bo testy..no cóz..moga sie mylić..poszłam na betkę..gdy odbiore wynik to się pochwale..pozdrawiam Was wszystkie słoneczka

Catedra..duzo..dużo sił Ci zyczę i wszystkiego naj!

shenkoka ty łobuzie :tak: GRATULUJE!!!! co sie nie chwalisz na naszym forum!!!!? :-D

eve84..na razie sie nie chwalę, bo testy..no cóz..moga sie mylić..poszłam na betkę..gdy odbiore wynik to się pochwale..pozdrawiam Was wszystkie słoneczka

Catedra..duzo..dużo sił Ci zyczę i wszystkiego naj!

ja juz gratuluje :)

shenonka shingle bardzo wam gratuluję i juz lapie fliudki:tak:

No nareszcie się rozkręca...

Ja juz się nie oszukuje...prawda jest taka ze dziewczyny co wszystko ok. u nich ze sprawami kobiecymi to zachodzą a te u ktorych jest cos nie tak- to nie:no: i żadnych cudow nie ma...starają się po kilka lat...
Jesli chodzi o mnie to ani w tym roku nie widze szans na ciąze ani w początkach następnego...
Kurcze zapisywalam się na wiosne tamtego roku...od tamtego czasu nawet nie jestem krok do przodu.A tyle dziewczyn z tamtąd ma juz dzieci i ile jest w ciązy...
kaprycha ja tez nie widzę siebie tam wpisanej poki co...

bablyss i martyna ja wam dam gupolki!!!:no::no::no: nie myslcie tak nawet!!! ja tez czasami mam takie mysli ale trzeba je odgonic, bo napewno nam sie uda:tak::tak::tak:teraz to wam sie klapsy należa i nastawiac dupe a nie słoiczki hehehehe:-D:-D:-D uda się!!!!!!

oj jak boli!!!! oj jak boli!!! marzenixx wlała mi i martynce w dupsko!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
juz nie będę tak brzydko mowic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martynka a jak twoj tyleczek???:-D:-D

OJ KOBITKI DOBRZE ZE MAMY TO FORUM!!!!!!!!!!! CZASEM SIĘ POSMIEJEMY CZASEM POPŁACZEMY-JAK TO BABY!!!!!!!!!:tak::-)

Dziewczyny ja znowu pomarudze o sobie, ale coraz wiecej rzeczy mi teraz pasuje to tych moich wysokich wynikow hormonalnych : prolaktyna i progesteron

mysle ze ten progesteron to mam w ogole podwyzszony i nie jest to przyczyna ciązy (jak zreszta potwierdzil test) chodzi mi o to, ze mam czesto krwotoki z nosa, własnie w okresie przedmiesiączkowym gdy poziom progesteronu jest najwyzszy, jak wiecie progesteron ma działanie rozszerzające na naczynia krwionośne, dlatego kobiety w ciązy maja takie krwotoki, skoro ja mam poziom tego hormonu jak kobieta w ciązy w 3 tymestrze to mam takie objawy w tym okresie :bolesnosc piersi, bole głowy, krwotoki z nosa i inne objawy

własnie przed chwila mialam krwotok z nosa poczytalam troche o progesteronie i juz wszystko mi sie poukładało...
wysoko prolaktyna tez sie zgadza, bo mam mlekotok od dobrych kilku miesiecy jak nie dłuzej, niskie libido tez sie zgadza :) kiedys chciało mi sie więcej sexu, ciekawa jestem jaka jest przyczyna takich wysokich poziomów hormonów

reklama
Witajcie ale naskrobałyście :-):-)
Catedra a ja Ci życzę aby wszystko potoczyło się w dobrym kierunku i żeby nie zabrakło Ci siły i chęci do walki.
dziewczyny przepraszam Was za to, że nie odpisuję na Wasze posty, ale zrozumcie mnie nie jestem w stanie ciągle myślę o jutrzejszym badaniu.
Czekamy;-)

Kinguniu ;-) a moze ta @ jednak nie przyjdzie? :tak: w koncu testa wykonalas o wiele za wczesnie!
Ty ciągle we mnie wierzysz? Kochana jesteś;-)
Dziewczyny zrobiłam rano test i jednak negatywny :( Jedna wredna krecha i nic wiecej ! Ahhh jakos trudno mi w to uwierzyc, tempke mam taka wysoka 37,5 i 37,7 tak wysokiej to jeszcze w zyciu nie mialam ;(
Powtórz za parę dni:tak:

Właśnie oglądam na reality zone program o narodzinach - łezka się kręci:-(
Też kiedyś oglądałam do momentu aż poroniłam później było mi smutno to oglądać.

Witajcie dziewczyny.
Witaj:-) Trzymam kciuki

Do gina idę na 16 45- na pewno opiszę co się ze mną dzieje........
Jak po wizycie???

Witam dziewczynki !!!!!

Nareszcie uporałam się ze studiami i mam troszkę spokoju i wolnego uffff :tak::-D
Ale dawno Cię nie było. Buziaczki:-D:-D

Hej Dziewczyny!!!
Witam się ze wszystkimi i daje znak życia! :-)
Kochanie jak u Ciebie sprawy z kolankiem??

Kinguś co u ciebie? mam nadzieje że @ nie przylazła:tak:
A u mnie nic ciekawego... czekam na @ ,
Jeszcze nie ma @.

Trzymam kciuki za Ciebie;-);-)
czesc dziewczyny :-)
dzis oddalam I rozdzia pracy mojej i narazie mam spokuj chwilowo i moge sobie dzisiaj odpoczac :tak:dziekuje wam za mile slowa i trzymanie kciukow za moja prace lic.;-)
Oj gratuluję:-) Jestem z Ciebie dumna :-D:-D

Moje Kochane !! Wróciłam właśnie od ginka :-) :tak:
Wszystko w porządku, ale w związku z moimi stratami dostałam na wszelki wypadek Duphaston ;-)
Otwierajcie słoiczki, bo przesyłam świeżutkie fluidki :-D:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~
Super, gratuluję:-):-):-):-):-)
Fluidki złapane:tak::tak:

..na razie sie nie chwalę, bo testy..no cóz..moga sie mylić..poszłam na betkę..gdy odbiore wynik to się pochwale..pozdrawiam Was wszystkie słoneczka
Czekam z zaciśniętymi kciukami.

Lilu a Ty jak się dziś czujesz?? Buziaczek

Do góry