reklama
martyna222
udało się ! :)
ja właśnie zajrzałam na październikowy wątek i co znalazłam kilka dziewczyn od nas ... którym się udało!!! zajrzyjcie !!!!
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Zajrzalam rowniez, ale nowiny!!!!!:-)
Witajcie dziewczyny.Zaglądam do was pierwszy raz. My również staramy sie o rodzeństwo dla naszego synka ,ale narazie coś nam nie wychodzi. A wydawałoby sie,że nie ma nic łatwiejszego niż zajśie w ciąże. Co prawda okres spóznia mi się dzisiaj już drugi dzien,ale jakos nie wierze ,że mogłoby sie okazac że wkońcu sie nam udało. @ miałam 7 stycznia. Temperaturkie zaczełam mierzyć od niedzieli raz mam 37,5 innym razem37,2. Dzisiaj rano miałam 36,9. Sama nie wiem. Dodam,że robiłam już kilka testów ale każdy wychodził negatywny. Czy robiłam je za wcześnie??
Nie mierzyłam temp. o stałej porze raz wieczorem a raz przed południem. Cykle ma w miare stałe tj . 28. Moja ginekolog podczas usg powiedział ze owulacje będe miała 21 stycznia. Wracając do temp popołudniu mam wyrzszą temperature
mamy podobna sytuacje , ja mialam @ 10 stycznia, 25 stycznia byla owulacja, teraz czekam na @, zrobilam dzisiaj test - negatywny, tempke rano dzis mialam 37,5 , po połdunkiu mam 37,7 ale kieruje sie tylko ta ranną
Trzymam kciuki aby @ nie przyszła w brzuszku siedzial juz dzidzius
witajcie moje kochane:-) sorki, że Was trzymałam w niepewności, ale ja siebie też dzwoniłam właśnie do laboratorium i wyniku jeszcze nie ma, powiedzieli mi, że będzie w piątek bo mają jakąś rzecz zepsutą przy tym badaniu czy coś w tym stylu no i kupują nową, więc będzie wszystko wiarygodniejsze;-) ale zrobiłam z rana test i też wyszedł pozytywny- jedna kreska ciemna no a druga jaśniejsza. Trzy testy i to samo wychodzi to chyba nie jest przypadek. A rano miałam pecha bo nastawiłam sobie wczoraj wieczorem budzik i bateryjka padła więc mnie nie obudził, mój M. ma zegarek ale jak wstałam i popatrzyłam to było za wczas. ale coś mnie tknęło, żeby wstać i popatrzyć na inny zegarek i okazało się, że źle mojemu M. szedł bo zaspałam
jak spojrzałam, która godzina to o mało nie zemdlałam bo miałam tylko pół godziny, żeby zdążyć na badanie. Kiedy przyszłam okazało się, że pielęgniarka już zamyka, ale ją uprosiłam, że muszę i to ważne. Ale jak usłyszała, że chodzi o betę od razu się zgodziła.Śmiesznie nie ale ile nerwów przy tym było No a @ nadal nie mam:-)
Dziewczyny jeśli mogę Wam coś poradzić to tylko tyle, że musicie być cierpliwe i nie przybierać sobie do głowy, że się ma objawy ciąży albo coś innego. Kochane wyciszcie się. Ja mimo tego, że jestem na tym forum to starałam się nie nakręcać czekałam i dalej czekam na rozwój wydarzeń. Wiem, ze to nie jest łatwe ale warto. pozdrawiam i dziękuje za trzymanie kciuków, jeśli będę pewna, że to fasolinka to wszystkie będzie jej internetowymi mamami chrzestnymi:-)
no ja juz gratuluje
Dziewczyny dzis przyjechal prezes, jutro bedzie narada ale mam stresa ;(
Do tego jestem przed @ .... oby juz był Piątek
Kaprycha
Fanka BB :)
Nom, rzucilam okiem i rzeczywiscie jest sporo naszych dziewczyn. Nie wiem, ja mam takie dziwne przeczucie, ze nigdy nie dolacze do ciezarowkowych watkow
Spadam, pojawie sie bardzo poznym wieczorem o ile w ogole (znaczy dzisiaj).
Spadam, pojawie sie bardzo poznym wieczorem o ile w ogole (znaczy dzisiaj).
Buziak dziewczynki
Moje Kochane !! Wróciłam właśnie od ginka :-)
Wszystko w porządku, ale w związku z moimi stratami dostałam na wszelki wypadek Duphaston ;-)
Otwierajcie słoiczki, bo przesyłam świeżutkie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wszystko w porządku, ale w związku z moimi stratami dostałam na wszelki wypadek Duphaston ;-)
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Moje Kochane !! Wróciłam właśnie od ginka :-)
WIELKIE GRATULACJE!!!!!
A sloiczek juz mam otwarty i lapie fluidki
reklama
martyna222
udało się ! :)
bym chciała się wyrobić w tym roku... może listopad albo grudzień... ja jestem z grudnia!!! na październik się raczej nie załapię...
Kaprycha ja też mam takie wrażenie dziewczyną się udaję a ja ... tylko marzę że kiedyś się uda!
SHINGLE GRATULACJE TYM RAZEM GŁOŚNE
Kaprycha ja też mam takie wrażenie dziewczyną się udaję a ja ... tylko marzę że kiedyś się uda!
SHINGLE GRATULACJE TYM RAZEM GŁOŚNE
Ostatnia edycja:
Podziel się: