reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Sylwka bossssko

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie zazdroszczę ci tego uczucia :-D
możesz stanąć przed lusterkiem i powiedzieć sobie: Mama :-D

reklama
Dziewczyny no przepraszam to umówmy się tak narazie puście te kciuki a potrzymacie w piątek:-D bo nie chce żeby Wam się szminki po twarzy rozmazały, musicie pięknie wyglądać;-)
A mamo to jeszcze sobie nie powiem za szybko poczekam an wyniki;-) A ty Catedra nie poddaj się walcz bo szkoda życia, ciesz się nim i rób co każe lekarz on wie co dla Ciebie najlepsze.

Witam dziewczynki !!!!!

Nareszcie uporałam się ze studiami i mam troszkę spokoju i wolnego uffff :tak::-D
Ale żeby wszystko dokładnie przeczytać....a dokładniej to co napisałyście to troszkę czasu też mi było potrzebne :-) no ale udało się. Niestety nie mogę każdej z osobna odpisać ale w najbliższym czasie będę się starała właśnie tak robić :tak: póki mam czas :tak:

Gratuluję zafasolkowanym bo wiem że jakieś się pojawiły :tak: chociaż malutko ich jak narazie :dry: mam nadzieję że to nadrobicie :tak:

Eve gratuluję zakończenia studiów :tak: no to teraz bierz się do roboty wiesz w czym :-D:-D
Marzenixx kurczę a ja myślałam że już będzie u Ciebie dzidzia heh no ale w tym cyklu to już bankowo :tak::-D
Kinguś u Ciebie to samo :tak::-D
Tikanis słonko śliczny masz ten brzusio :tak: i jak popatrzyłam na Twoje zdjęcia z meżęm i tym brzusiem to normalnie ..... echhhh :tak:
Neniuś przestańcie już z Darią chorować i dbajcie o siebie i dzidzię :tak:
Lilu co u Ciebie?? :tak::tak:
A co się dzieje z Imagination ?? Nie widzę jej tutaj ostatnio :-( nie zagląda do was??

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :tak::tak: i przesyłam buziiiiiiiiii ;*****
Przepraszam że nie wszystkich wymieniłam no ale te osoby najbardziej pamiętam :tak:

Witajcie kobietki:-):-):-):-)

Oj nie pamietam kochana jakie mialam wyniki ale biore juz tez okolo miesiaca i powiem Ci ze pomagają pierwszy raz dostalam regularnie @ a mialam brac przez 3 dni polowke rano a po trzech dniach jak bede dobrze znosila to mam brac pol rano i pol wieczorem zawsze podczas jedzenia a skutki uboczne hm...na samym poczatku mialam zawroty głowy i bylam troszke oslabiona ale juz jest dobrze :)

Julitko czy bromergon mialas przepisany tylko z powodu prolaktyny, czy rowniez na uregulowanie @? Czy bedziesz robila nastepne badania, zeby zbadac czy prolaktyna juz spadla? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz;-):-)

...Ja wlasnie przed chwila sie testowalam, bo przyszly mi nowe tesciki. Jeszcze Wam nie powiem, co wyszlo ;-) Pozdro

Kaprycha nie trzymaj nas w takiej niepewnosci....:blink:

Trzymam bardzo mocno kciuki i ściskam

Catedro ja trzymam kciuki za twoje leczenie, bo jestes taka mloda. Oby w Twoim zyciu wszystko sie dobrze i szczesliwie poukladalo:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

oj kobity dajcie spokoj:-D:-D:-D:-D:-D
Wariatki moje kochane ja juz zbankrutuje z wami!!!!!!! 4 tesciory zrobilam!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-DTo prawda, ze kaska na to wszystko strasznie leci:szok::szok::szok:

.....ale zrobiłam z rana test i też wyszedł pozytywny- jedna kreska ciemna no a druga jaśniejsza. Trzy testy i to samo wychodzi to chyba nie jest przypadek. ...

Sylwka22 to nie moze byc przypadek, to mui byc PRAWDA, nadal bede 3mac kciuczki!!!

Witajcie,

Do gina idę na 16 45- na pewno opiszę co się ze mną dzieje........

Olica bedziemy czekac na wieczorek:tak::tak::tak:

Eve - ja tez mam takiego lenia, ze szok. Co prawda u mnie to chorobsko mnie trzyma, wiec leze caly dzien w lozeczku:tak::tak::tak:, bo jutro do pracy:-:)-(

Marzenixx - powodzenia w nauce!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!!!
Witam się ze wszystkimi i daje znak życia! :-)
A teraz zmykam nadrobić zaległosci bo nawet nie wiem co teraz na tapecie jest tematem nr jeden:zawstydzona/y:...nie bylo mnie kilka dni i mam ponad 70 stron do przeczytania...:tak::szok::tak:
Jak skonczę czytac to tu wrocę-a tymczasem: buziaki mocne dla wszystkich!

Witajcie moje drogie!!!
Sylwka po cichutko gratuluję!!!:-)
Kaprycha ty to w napięciu umiesz trzymać - są II kreski!!!!??????:happy:
Olica ciekawe co powie lekarz oby coś dobrego!!!:tak:
Babyless z ciebie to dopiero zagadka!!? :szok: idź na betkę!!!
Cedro oby to było do wyleczenia... jesteś dzielna...:tak:
Elfa testy wykonane za wcześnie często się mylą poczekaj te 2 dni albo leć na betkę.... trzymam kciuki!!!:-D
Kinguś co u ciebie? mam nadzieje że @ nie przylazła:tak:
pozdrawiam cała resztę .... :-)
A u mnie nic ciekawego... czekam na @ , niczego już sobie nie wymyślam, ale wczoraj to chyba sobie nie wmówiłam,:rofl2: sama już nie wiem:baffled: jak pisałam zwariowałam i mam obsesje na punkcie zajścia w ciąże!!!!:-);-)

czesc dziewczyny :-)
dzis oddalam I rozdzia pracy mojej i narazie mam spokuj chwilowo i moge sobie dzisiaj odpoczac :tak:dziekuje wam za mile slowa i trzymanie kciukow za moja prace lic.;-)
widze ze od wczoraj rozmawiacie na straszliwie powazne tematy:confused: tyle zescie naskrobaly ze hooho:tak:
sylwka gratuluje kochana fasoleczki , wkoncu ktoras zaczela u nas:-D
malwinko widze ze i ty sie znalzlas, no widzisz ja tez myslalam ze sie udalo a tu klops ale to nic moze teraz sie uda :tak:
bablyss ty sie kochana tak rozgadalas ostatnio ze nie poznaje koezanki ::tak:;-) :**
lilu, kinguś buziaczki dla was :****
i dla reszty dziewczynek rowniez :**
i witam wszystkie nowe staraczki:-)
u mnie @ sie konczy iza kilka dni nowe staranka juz sie nie moge doczekac :-D

Marzenixxx szukałam Cię na kilku wątkach żeby dowiedziec się co u Ciebie i dopiero znalazłam ;-)mnie też w tamtym cyklu się nie udało, więc liczę na nastepny, czyli obecny :tak:

Pozdrawiam!

reklama
Marzenixxx szukałam Cię na kilku wątkach żeby dowiedziec się co u Ciebie i dopiero znalazłam ;-)mnie też w tamtym cyklu się nie udało, więc liczę na nastepny, czyli obecny :tak:

Pozdrawiam!

o kochana tez zagladalam na tamten co wtedy zesmy gadaly ale tez juz cie nie widzialam:tak: no widzisz pewnie teraz nam sie uda widze po suwaczku ze prawie łeb w łeb idziemy, wiec trzymam mocno kciukasy za ciebie, buzka:-)

Do góry