catedra ale ja wczoraj czytalam w twoich postach poprzednich ze bylas w ciązy mając 18 lat.(chcialam dzis doczytac ale juz nie moge znalezc)..to jednak z tym tabletkami musiala byc przerwa...a moze to poronienie tez jakos daje znac o sobie i z tąd takie problemy, bo jesli nie mialas czasu na wizyty potem, to moglo cos nie tak pojsc.Moze powiedziec o tym lekarzowi no i o tym ze w rodzinie mialas takie przypadki....
reklama
No to trzymam kciuki, ja mam wizyte za tydzien i juz jajko znosze bo sie martwie, znow mam male skurcze a siedze w pracy i tylko ryja tu dra dzis na mnie ::-(
Kroptusiu uważaj na WAS ;-) Może pomyśl o jakimś dniu wolnym.. ?
Dziewczyny zrobiłam rano test i jednak negatywny Jedna wredna krecha i nic wiecej ! Ahhh jakos trudno mi w to uwierzyc, tempke mam taka wysoka 37,5 i 37,7 tak wysokiej to jeszcze w zyciu nie mialam ;(
Temp spada przewaznie w dniu @,ale i test zrobilas za
wczesnie trzymam kciuki;-)
Ja mialam zawsze cytologie darmowa...no jak prywatnie to nie....
Ja jestm tego zdania, ze skoro dostalysmy życie, to trzeba je szanowac, dbac o nie...napewno nie jedna mnie poprze a zwlaszcze te dziewczyny, ktore straciły kogos najbilzszego z powodu choroby :-(
Dlatego nigy nie pojmuje lekcewazenia zlych wynikow czy braku zzainteresowania lekarzem a wlaszcza kiedy cos w rodzinie z chorobą bylo juz nie tak...sory....
Zgodze sie z tym -ale jednak napisze,ze pisalyscie ostatnio ze co bylo to bylo,co jest to jest i trzeba Z tym zyc.Dobrze wiecie jak to jest z dorastajacmi nastolatkami!!!A i mysle,ze CATEDRA postopila bardzo slusznie zabezpieczajac sie,wolala to od niechcianej ciazy lub jej usowaniu,miala swoj cel w zyciu.I jak pisze miala dobrana antykoncepcje do wieku.Rozne opinie na rozny temat,ja jestem zdania,ze gin to osoba do ktorej ma sie zaufanie i robic trzeba co on uwaza za sluszne!Trzeba miec nadzieje,i wierzyc ze bedzie dobrze co CATEDRA robi.Niema co teraz gdybac,ze do lekarza sie nieposzlo itd trzaba zyc tym co jest i tm co ma byc!!Trzymaj sie kochana bedzie dobrze;-)
Ja gdy mialam cysty tez mi powiedzieli,ze dobrze by bylo gdybym zaciazyla najlepsze lekarstwo;-)
BABLLYS, a czy te twoje plamienia to nie czasem objwa zagniezdzania,moze owu sie przesunela albo jakos tak,ze teraz bylo by te zagniezdzenie i na test za wczesnie!
Ktoras z was tu pisala,ze jest na clo 4 tabletke uzadzila sobie przytulankowy wieczor,niewiem jak to jest ale mi lekarz zabronil przytulanek w ciagu tych dni gdy bralam clo,podobno zle wplywa na te pecherzyki nasz orgazm nasienie itd
Co do regulacji @ jesli ma sie nieregularne slyszalam ,ze po porodzie wszystko sie normuje,ale u mnie jest inaczejale to wina tych cholernych hormonow.....
A ta wogole dzien dobry;-)
Eve84
2 lata przerwy.....
nie ma za co! wierze ze jestes pod dobrą opieką lekarską i masz duzo zdrowego rozsądku zeby sie pilnować! ;-) i nie zaniedbasz wlasnego zdrowia przecież! prawda!?dziękuję....
oj chyba nie wczoraj zrobilam test i jedna kreska juz pewna...a dlaczego wczesniej by wychodzily II skoro teraz sie zagniezdza.Nie to chyba raczej nie mozliwe, mam nadzieję ze @ będzie szybko...teraz jak będę u lekarza t powiem mu o tych testach pozytywnych...;-)
BABLLYS, a czy te twoje plamienia to nie czasem objwa zagniezdzania,moze owu sie przesunela albo jakos tak,ze teraz bylo by te zagniezdzenie i na test za wczesnie!
;-)
Jesli chodzi o cystę to tez slyszalam ze ciąża moze wyleczyc, tak samo jak torbiele jesli są...ale ponoc często wracaja:-(ale tez to slydszalam
jesli chdzi o tabletki to pewnie ze lepiej się zabezpieczyc niz potem miec problem, zycie nie jest takl piękne jak w filmach....
Kroptusiu uważaj na WAS ;-) Może pomyśl o jakimś dniu wolnym.. ?
Nie moge dopiero wrocilam z L4 i pewnie stad wszyscy sie wkurzaja
oj chyba nie wczoraj zrobilam test i jedna kreska juz pewna...a dlaczego wczesniej by wychodzily II skoro teraz sie zagniezdza.Nie to chyba raczej nie mozliwe, mam nadzieję ze @ będzie szybko...teraz jak będę u lekarza t powiem mu o tych testach pozytywnych...
Jesli chodzi o cystę to tez slyszalam ze ciąża moze wyleczyc, tak samo jak torbiele jesli są...ale ponoc często wracaja:-(ale tez to slydszalam
jesli chdzi o tabletki to pewnie ze lepiej się zabezpieczyc niz potem miec problem, zycie nie jest takl piękne jak w filmach....
A ja tam testom niewierze;-)a kiedy masz miec @??
Ktoras z was tu pisala,ze jest na clo 4 tabletke uzadzila sobie przytulankowy wieczor,niewiem jak to jest ale mi lekarz zabronil przytulanek w ciagu tych dni gdy bralam clo,podobno zle wplywa na te pecherzyki nasz orgazm nasienie itd
O patrz... a mi lekarz nic nie powiedział... nawet dwóch lekrzy Myślalam, że problem moze byc z plemiczkami u M, ze beda slabsze, a nie z moimi pecherzykami... Wczoraj byl 5. dzien brania CLO, dzis juz nie biore, wiec moze troche za pozno, ale bedziemy wstrzemiezliwi do soboty ;-) W piatek ide na usg, moze jakies pecherzyki beda... a w sobote na kontrole do gin, pozniej w pon chce isc znowu na usg i we wtorek na wizyte juz do mojej glownej pani gin.
reklama
Nie moge dopiero wrocilam z L4 i pewnie stad wszyscy sie wkurzaja
kurcze... to nie fajnie masz :-( A jak długo planujesz pracować ? Do rozwiązania czekasz czy wcześniej się wybierasz na leniuchowanie ?
Podziel się: