reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

catedra ale ja wczoraj czytalam w twoich postach poprzednich ze bylas w ciązy mając 18 lat.(chcialam dzis doczytac ale juz nie moge znalezc)..to jednak z tym tabletkami musiala byc przerwa...a moze to poronienie tez jakos daje znac o sobie i z tąd takie problemy, bo jesli nie mialas czasu na wizyty potem, to moglo cos nie tak pojsc.Moze powiedziec o tym lekarzowi no i o tym ze w rodzinie mialas takie przypadki....

reklama
Dziewczyny zrobiłam rano test i jednak negatywny :( Jedna wredna krecha i nic wiecej ! Ahhh jakos trudno mi w to uwierzyc, tempke mam taka wysoka 37,5 i 37,7 tak wysokiej to jeszcze w zyciu nie mialam ;(

Temp spada przewaznie w dniu @,ale i test zrobilas za
wczesnie trzymam kciuki;-)

Ja mialam zawsze cytologie darmowa...no jak prywatnie to nie....

Ja jestm tego zdania, ze skoro dostalysmy życie, to trzeba je szanowac, dbac o nie...napewno nie jedna mnie poprze a zwlaszcze te dziewczyny, ktore straciły kogos najbilzszego z powodu choroby :-(

Dlatego nigy nie pojmuje lekcewazenia zlych wynikow czy braku zzainteresowania lekarzem a wlaszcza kiedy cos w rodzinie z chorobą bylo juz nie tak...sory....:no:

Zgodze sie z tym -ale jednak napisze,ze pisalyscie ostatnio ze co bylo to bylo,co jest to jest i trzeba Z tym zyc.Dobrze wiecie jak to jest z dorastajacmi nastolatkami!!!A i mysle,ze CATEDRA postopila bardzo slusznie zabezpieczajac sie,wolala to od niechcianej ciazy lub jej usowaniu,miala swoj cel w zyciu.I jak pisze miala dobrana antykoncepcje do wieku.Rozne opinie na rozny temat,ja jestem zdania,ze gin to osoba do ktorej ma sie zaufanie i robic trzeba co on uwaza za sluszne!Trzeba miec nadzieje,i wierzyc ze bedzie dobrze co CATEDRA robi.Niema co teraz gdybac,ze do lekarza sie nieposzlo itd trzaba zyc tym co jest i tm co ma byc!!Trzymaj sie kochana bedzie dobrze;-)
Ja gdy mialam cysty tez mi powiedzieli,ze dobrze by bylo gdybym zaciazyla najlepsze lekarstwo;-)
BABLLYS, a czy te twoje plamienia to nie czasem objwa zagniezdzania,moze owu sie przesunela albo jakos tak,ze teraz bylo by te zagniezdzenie i na test za wczesnie!

Ktoras z was tu pisala,ze jest na clo 4 tabletke uzadzila sobie przytulankowy wieczor,niewiem jak to jest ale mi lekarz zabronil przytulanek w ciagu tych dni gdy bralam clo,podobno zle wplywa na te pecherzyki nasz orgazm nasienie itd

Co do regulacji @ jesli ma sie nieregularne slyszalam ,ze po porodzie wszystko sie normuje,ale u mnie jest inaczej:wściekła/y:ale to wina tych cholernych hormonow.....

A ta wogole dzien dobry;-)

;-)
BABLLYS, a czy te twoje plamienia to nie czasem objwa zagniezdzania,moze owu sie przesunela albo jakos tak,ze teraz bylo by te zagniezdzenie i na test za wczesnie!

;-)
oj chyba nie:no: wczoraj zrobilam test i jedna kreska juz pewna...a dlaczego wczesniej by wychodzily II skoro teraz sie zagniezdza.Nie to chyba raczej nie mozliwe, mam nadzieję ze @ będzie szybko...teraz jak będę u lekarza t powiem mu o tych testach pozytywnych...

Jesli chodzi o cystę to tez slyszalam ze ciąża moze wyleczyc, tak samo jak torbiele jesli są...ale ponoc często wracaja:-(ale tez to slydszalam:tak:

jesli chdzi o tabletki to pewnie ze lepiej się zabezpieczyc niz potem miec problem, zycie nie jest takl piękne jak w filmach....:tak::no:

oj chyba nie:no: wczoraj zrobilam test i jedna kreska juz pewna...a dlaczego wczesniej by wychodzily II skoro teraz sie zagniezdza.Nie to chyba raczej nie mozliwe, mam nadzieję ze @ będzie szybko...teraz jak będę u lekarza t powiem mu o tych testach pozytywnych...

Jesli chodzi o cystę to tez slyszalam ze ciąża moze wyleczyc, tak samo jak torbiele jesli są...ale ponoc często wracaja:-(ale tez to slydszalam:tak:

jesli chdzi o tabletki to pewnie ze lepiej się zabezpieczyc niz potem miec problem, zycie nie jest takl piękne jak w filmach....:tak::no:

A ja tam testom niewierze;-)a kiedy masz miec @??

Ktoras z was tu pisala,ze jest na clo 4 tabletke uzadzila sobie przytulankowy wieczor,niewiem jak to jest ale mi lekarz zabronil przytulanek w ciagu tych dni gdy bralam clo,podobno zle wplywa na te pecherzyki nasz orgazm nasienie itd

O patrz... a mi lekarz nic nie powiedział... nawet dwóch lekrzy :szok: Myślalam, że problem moze byc z plemiczkami u M, ze beda slabsze, a nie z moimi pecherzykami... Wczoraj byl 5. dzien brania CLO, dzis juz nie biore, wiec moze troche za pozno, ale bedziemy wstrzemiezliwi do soboty ;-) W piatek ide na usg, moze jakies pecherzyki beda... a w sobote na kontrole do gin, pozniej w pon chce isc znowu na usg i we wtorek na wizyte juz do mojej glownej pani gin.

reklama
Do góry