reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dzisiaj mnie bab masakrycznie wkurzyła w sklepie. Nie przyjeła mi banknota o wartości 50 zł, bo miał lekko naderwany róg, co za głupia pipa, wmawiała mi, że ją próbuję oszukać... szok...już nigdy do tego sklepu nie pójde, awanturę zrobiłam, zostawiłam wszystkie zakupy i poszłam do innego sklepu.

dziewczyny a ja mam pytanie do tych, które miały robione IUI jeżeli takowe w ogóle tutaj są. Jakie to są koszty takiego zabiegu. Bo na stronach klinik piszą , że 600-800 zł, ale pewnie cos do tego trza doliczyć.

hej laseczki;-)
ja skonczylam sprzatac chałupe i zasiadłam do was na troskze ale widze ze wszystkie gdzies uciekly.....

kingus sliczny brzusio taki malutki , zgrabniutki:tak:
olica kochana ty tez tak malutko przytylas i brzusio super !
badaicko i jak tam mama? daj znac koniecznie!
bernardko slonce a jak zes przekonala swojego małża zeby poszedl sie zbadac??? kurcze trzymam kciuki za super wyniki!!!
eve buziaczek :*
Ola PM mama nadzieje ze brzusio nie boli:sorry2:
Gosia:) to super ze @ przylazła, trzyam kciuki zeby sie udalo jak najszybciej!!

i dla reszty tez buziaczki oczywiscie :**********

hej!
Kingus i Olica-piękne macie brzusie!!!!! I rozmiary calkiem modelkowe!!!!
OluPM...mam nadzieje, ze brzusiu nie bedzie bolal...buziaki*** i ladne te wloski na nk;-)
Marzenixx-witaj talibanku!
Bernadko-daj znac! i trzymam kciuki za wyniki meza-buziaki!!!
Kaprysia-jaka zupke dzis gotujesz???...nie poddawaj sie, kazdy uczy sie na bledach:-)
Gosiu-hurrrraaaaaa...teraz szybko do celu! trzymam za ten cykl, podoba mi sie twoje podejscie do sprawy!
Eve...i ty jeszcze masz sile klikac...podziwiam cie tytanko pracy!
Pajka-dziewczyny podawaly koszt UIU wlasnie kolo 800 zl...ale nie wiem czy juz z lekami...
Lenka-witaj na forum...ja bym zaczela od sikniecia testa jutro rano i jak nic nie wyjdzie to do gina...bo cos Ci sie namieszalo jesli to nie ciaza...:confused:
Wikulaa-witaj...ale slodkie macie te blizniaczki...to te co sa w twojej galerii na nk, tak?

Badaicka-trzymam kciuki za mame!!!! Pisz jak sie cos dowiesz!

Buziaki for all******

gdzie jest Loree? mam nadzieje, ze wszystko jest ok?????
i Szafirek???...co Ty mi za pomysl dalas...sprecyzuj bo nie wiem co to????

o kropek heloł ;-) co u ciebie słychować??
heloł! obecnie słychowac jedynie wstretną muchę, ktorą probuje jakos wygonic z pokoju ale sie nie slucha...bzyk jeden paskudny:-D
a na powaznie...jakos leci...dzien lepiej, dzien gorzej...ale do przodu:-)

Jutro znikam na 4 dni z mezem do Kornwalii (mam nadzieje, ze pogoda dopisze i kolano wytrzyma...)-wiec nie bedzie mnie kilka dni na bb....wskoczylam dzis poczytac co tam u Was:-)
A co u Ciebie ??? jak konstrukcja bomby??? W Mielnie szykujesz zamach, tak? przyznaj sie...te lody ostatnio to takie "rozpoznanie terenu" tylko bylo, co???

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro znikam na 4 dni z mezem do Kornwalii (mam nadzieje, ze pogoda dopisze i kolano wytrzyma...)-wiec nie bedzie mnie kilka dni na bb....wskoczylam dzis poczytac co tam u Was:-)
A co u Ciebie ??? jak konstrukcja bomby??? W Mielnie szykujesz zamach, tak? przyznaj sie...te lody ostatnio to takie "rozpoznanie terenu" tylko bylo, co???
A le super ze sobie jedziecie , kolanko napewno wytrzyma i bedziecie sie super bawic! a to takie urlopowy wyjazd ?
U mnie narazie spokoj, bomba jeszcze nie dokonczona hehehe ale w trakcie , takze jeszcze poczekam z atakiem :-D
Dzis mi przyszly testy owulacyjne z allegro i bede w tym cyklu znowu je robic , mam nadzieje ze pomoga....:tak:
Teraz siedze w domu i sie nudze, małż zapomnial zaplacic za internet hahai na wyłączyli oczywiscie z zaskoczenia heheh wiec mam taki blueconnect i troche mi wolno chodzi...:dry:

Do góry