reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

I ja się Kinguś dołączam do życzeń - 100 lat wspólnie z mężem, samych szczęśliwych dni i dużo uśmiechu na twarzy!!​

Kingus - WSZYSTKIEGO NAJ

Dzięki :*

boshe jak tu dzis pusto??? co sie z wami dzieje babolce?????

do mnie zaraz kolezanka przylezie i bede chlac wino..... chyba wezme sobie wasze rady i bede je chlac chyba codziennie do owulki:-)
Rzeczywiście jakoś pusto :szok:
M pojechał odwieźć teściową i teraz sobie czekam na niego;-);-)
Teściowa kupiła dla małej wyprawkę- 3 body, 2 skarpetki, czapeczka i śliniaczek i wiecie, że ktoś wyciągnął z pudełka jedno body:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Co tu tak pusto?? Gdzieście się podziały Babeczki?:-):-)

Ja dzisiaj plany miesięczne tworzę i już nie mam siły ;-)

Dziś robiłam 4 test owu. Pierwsze dwa wątpliwe, wczorajszy już prawie, prawie, a dziś piękna tłuściuchna krecha, więc trzeba koniecznie pomęczyć małża :-):-):-)
Nektarynko, dzięki za podpowiedzi :-)

Przełączam się chwilowo na Worda :-):-):-) Buziaki :***

Aaaaa, bym zapomniała. Kinguś, wszystkiego naj, naj, naj!!!

Ja własnie sączę sobie winiunio czerwone :-p ychotka tam za mną chodziło od wczoraj, że :szok:
Kinguś Wasze zdrówko :-)
Kaprycha ja też znalazłam artykuł, ale wolałabym usłyszeć też opinie dziewczyn, które to miały ;-)bo to jednak co pisane to różnie bywa :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
Melduję się po wizycie...papiery podpisne, pierwsze leki odebrane...od 3 dc zaczynam.
Niech ta @ przychodzi!
Pajaka ja jestem po 3 IUI...niestety nie udanych !

a mozesz cos wiecej zdradzic?? czy to jest bolesne? czy sie jakies leki bierze? czy duzy jest koszt 1 IUI? bo wole się nastawić psychicznie i kasiasto :-)

Pajaka więc za IUI 750 zł +cykl monitoringu 150 zł.
Leki: ja brałam clo więc tanie + pregnyl na pęknięcie+ duphaston
Sam zabieg trwa ok 3 min... wkładają ci wziernik i potem wstrzykują ci taką strzykwaką z rureczką wczesniej oddane wywierowane nasienie M....leżysz sobie potem ok 10 min. i jedziesz do domku...potem po ok 12 h poprawisz naturalnie...
Sam zabieg nie boli potem mozesz odczuwać ból jajników...

Pajaka więc za IUI 750 zł +cykl monitoringu 150 zł.
Leki: ja brałam clo więc tanie + pregnyl na pęknięcie+ duphaston
Sam zabieg trwa ok 3 min... wkładają ci wziernik i potem wstrzykują ci taką strzykwaką z rureczką wczesniej oddane wywierowane nasienie M....leżysz sobie potem ok 10 min. i jedziesz do domku...potem po ok 12 h poprawisz naturalnie...
Sam zabieg nie boli potem mozesz odczuwać ból jajników...
Czyli nie jest tak źle. A moge zapytać w ktorej klinice to robiłaś?I czy oni doliczają jakieś koszty jezeli chodzi o przygtowanie nasienia? czy to juz jest wliczone w koszta?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześc dziewczyny:-)ja tak pózno,bo wróciłam od mojej siostry.Nie ma to jak w domku:tak:Kochane spytam sie Patrysi jak wstawic zdjecie mojego usg,bo ja nie wiem.Wtedy Wam pokaze.

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenixx i Pajka dajcie troche tego winczacha, bo tu oszaleje z mojej matki pomyslami :dry:

Marynka - no to czekamy na @ i do dziela
. Ale to stymulacje juz zaczynasz w 3 dc, tak? Bo ja dopiero przed wyciszaniem jestem :-(

A Ola PM i Gosia - dobrze, ze @ Was odwiedzila wreszcie i wzystko sie wyjasnilo. Teraz do dziela w nowym cyklu.

Co za obsrany dzien dzis mam, dziewczyny ratunku:no:

Do góry