reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki Eve84,
Właściwie nie sądzę żeby to mogła być ciąża gdyż pieczołowicie zabezpieczamy się (gumkami), aczkolwiek....
Prędzej w takim razie to drugie ( nie podejrzewałam wcześniej ze to się tak może poprzesuwac mocno) choć znowu powinnam wówczas mieć trochę śluzu, a tu nic szczeże mówiąć i szyjka twarda i zamknięta. Wogóle wszystko "tam" jakby zamknięte i jakby po swojemu żyje.
No ale sikańca pewnie zrobie jutro za Twoją radą, jeżeli temp nie spadnie, bo długo tak nie wytrzymam...

reklama
cześć dziewczynki jestem na chwilkę tylko bo nie mam za bardzo czasu
tyle napisałyście od wczoraj po połodniu ze nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać - przepraszam - moze mi któraś stresci co sie działo ?? plizz!!

Kingus śliczny brzuszek masz taki zgrabny!! a ile przytyłaś do tego czasu??

Badaicka 3mam kciuki za zdrówko Twojej mamy jestem z Tobą myślami kochana całuski

Ola PM jak tam @ rozkreciła sie juz ??

nie wiem czy zauwazyłyscie ża wracamy z M do staranek i dziś mam pierwsze podgladanko i zobaczymy jak mi te pecherzyki urosły od poniedziałku
M dzis zrobił badania wyniki beda w poniedziałek bardzo sie stresowałam a teraz to nie moge sie doczekać żeby juz odebrać te wyniki :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam buziaczki

nie wiem czy zauwazyłyscie ża wracamy z M do staranek i dziś mam pierwsze podgladanko i zobaczymy jak mi te pecherzyki urosły od poniedziałku
M dzis zrobił badania wyniki beda w poniedziałek bardzo sie stresowałam a teraz to nie moge sie doczekać żeby juz odebrać te wyniki :tak:
Kurcze dopiero w poniedziałek to dlugo myśmy mieli na dzień następny, no ale GRATULUJE, ze poszedł :-D:-D:-D:-D daj koniecznie znać co z pęcholami :-Da w ktorym dniu cyklu jestes teraz?? :-D

:-) ślicznie !!!! masz tak zgrabniutki brzuniu ze mi sie wydaje ze to 20tc a nie 31! mierzysz obwod? ile juz??? :-)
Chyba muszę się zacząć mierzyć ;-);-)

Kingus śliczny brzuszek masz taki zgrabny!! a ile przytyłaś do tego czasu??

Przytyłam 5 kg a jutro mam wizytę to mnie zważą ;-);-)
No to super, czekam na relacje z podglądania :-D

Kurcze dopiero w poniedziałek to dlugo myśmy mieli na dzień następny, no ale GRATULUJE, ze poszedł :-D:-D:-D:-D daj koniecznie znać co z pęcholami :-Da w ktorym dniu cyklu jestes teraz?? :-D
były by na jutro juz ale nie mam ich jak jutro odebrać i mi je dopiero na poniedziałek przygotują
ja mam dzis 11dc dopiero

reklama
Beatka śliczny brzuszek, mój ma 97 cm, a na plusie 8 kg w 27 tygodniu :-(
Powinnyśmy chyba na odwrót być z tymi kilogramami patrząc na ntygodnie ciąży....

Zaniepokojona trzymam kciuki !!!

Ostatnia edycja:
Do góry