reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hello.
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciuków za moją mame.
Bylam w szpitalu, niestety nadal nic nie wiem :-( lekarz który miał dyżur nic nie wiedział a i w karcie nic nie było napisane :baffled:
kazali mi przyjsc jurto koło południa jak bedzie ordynator i lekarz prowadzący to może cos mi powiedzą :baffled:
Mama miała dziś gasroskopiei prześwietlenie płuc,maja byc jeszcze wyniki krwi i jutro rano mam miec konsultacje z laryngologiem.
Tak wiec nadal czekamy i mam nadzieję,ze jutro sie coś wyjaśni i czegos sie dowiem

reklama
dziewczyny a tutaj wklejam 2 wykres i szczerze po nim zrezygnowałam z pomiarów aż do dziś drugi w 2008 - 28dni
wcześniej miałam takie długie cykle, ale od pół roku dzięki tej luteinie mam cykle do 30 dni :-)Ciekawe co wy na to :-) ten cykl też był bezowulacyjny :-)

Pajkaa - ja niestety nic Ci nie poradzę, bo weszłam w trakcie Waszej dyskusji - ale wydaje mi się, że widać na tym wykresie, ze owu nie było:sorry:

AsiQ - spóźnione, ale szczere - najlepsze życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń i duuuużo szczęścia w życiu

Ostatnia edycja:
Hello.
Bylam w szpitalu, niestety nadal nic nie wiem :-( lekarz który miał dyżur nic nie wiedział a i w karcie nic nie było napisane :baffled:
kazali mi przyjsc jurto koło południa jak bedzie ordynator i lekarz prowadzący to może cos mi powiedzą :baffled:
Mama miała dziś gasroskopiei prześwietlenie płuc,maja byc jeszcze wyniki krwi i jutro rano mam miec konsultacje z laryngologiem.
Tak wiec nadal czekamy i mam nadzieję,ze jutro sie coś wyjaśni i czegos sie dowiem

Trzymamy kciuki żeby badania były dobre

dziewczyny a tutaj wklejam 2 wykres i szczerze po nim zrezygnowałam z pomiarów aż do dziś drugi w 2008 - 28dni
wcześniej miałam takie długie cykle, ale od pół roku dzięki tej luteinie mam cykle do 30 dni :-)Ciekawe co wy na to :-) ten cykl też był bezowulacyjny :-)
Ja bym obstawiła 20dc ale ja sie na tym kompletnie nie znam :baffled:

Hello.

Magda - ja jestem bardzo mało zorientowana, ale mocno trzymam kciuki za Twoja Mamę:tak: trzymaj się, musi być dobrze

co ty nam tu za wykresy gieldowe wstawiasz ;-):-D

dlatego widze, ze w tym cyklu jest podobnie jak w tych poprzednich no i jeszcze śluziku nie ma wiec na dwoje babka wróżyła. Chociaz ten obecny przynajmniej nie ma takich właśnie "giełdowych"wykresików

reklama
Do góry