reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Wiecie tak mi jakos lżej na sercu jak wiem,ze mam tu u Was takie wsparcie.
DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM
DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hello.
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciuków za moją mame.
Bylam w szpitalu, niestety nadal nic nie wiem :-( lekarz który miał dyżur nic nie wiedział a i w karcie nic nie było napisane
kazali mi przyjsc jurto koło południa jak bedzie ordynator i lekarz prowadzący to może cos mi powiedzą
Mama miała dziś gasroskopiei prześwietlenie płuc,maja byc jeszcze wyniki krwi i jutro rano mam miec konsultacje z laryngologiem.
Tak wiec nadal czekamy i mam nadzieję,ze jutro sie coś wyjaśni i czegos sie dowiem
Trzymam kciuki KochanaMusi być dobrze
R
RiSiA
Gość
Pajkaa - ja niestety nic Ci nie poradzę, bo weszłam w trakcie Waszej dyskusji - ale wydaje mi się, że widać na tym wykresie, ze owu nie byłoQUOTE]
nie było nie było dlatego ja juz nie wierze w moją temperaturkę ;-)bo ona płata mi figle :-)i przy takim wykresie teoretycznie moznaby mówić, że były dwie owulki a nie było ani jednej :-) bo był przerośnięty pęcherzyk;-)
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Oleśku a Ty u siebie w pracy oprócz tych mebelków sprzedajesz tez te wszystkie dodatki?
wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio wybralam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)
R
RiSiA
Gość
wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio kupilam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)
NOooo całkiem ccałkiem, ale ja bym w nią nie weszła za duży brzuch i boczki
Haniu a Ty się nie przejmuj Twoim M facecvi czasami tacy są i się ich nie zmieni ;-)ważne, żeby kochał i szanował.No, ale szkoda, ze Cie nie wspiera w tym.
Badaicka trzymam kciuki za Twoją mamę, żeby wszystko było OK :-)
badaicka
Paulusia i Filipek
U la,la szkoda tylko że taki wieloryb jak ja sie w taką nie wciśnie-eehh a jeszcze kilka lat temu nosiłam rozmiar 36-38 i ważyłam 50 kg :-(wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio wybralam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)
Ostatnia edycja:
HankaM
Fanka BB :)
wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio wybralam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)
Jadźka normalnie jak szparka sekretarka. Ja cię serdecznię proszę ty się pilnuj kobieto bo w takiej kiecce to pokus co nie miara.
badaicka
Paulusia i Filipek
Ola a firmowe koszulki tyz nosicie tzn cos na styl mundurka firmowego?
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ola a firmowe koszulki tyz nosicie tzn cos na styl mundurka firmowego?
naszczescie nie mamy "mundurka" ale musimy nosic cos z aktualnej kolecji. Dostajemy pieniadze z firmy na ciuszki, niewiele ale zawsze wystarcz na pare koszulek i pare spodni i spudnice (co 3 miesiace).
Smialam sie ostatnio do dziewczyn, ze powinnismy wydac nasz kaledarz ale ze mnia na 12 miesiacach hahahahahaha
Podziel się: