reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hello.
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciuków za moją mame.
Bylam w szpitalu, niestety nadal nic nie wiem :-( lekarz który miał dyżur nic nie wiedział a i w karcie nic nie było napisane :baffled:
kazali mi przyjsc jurto koło południa jak bedzie ordynator i lekarz prowadzący to może cos mi powiedzą :baffled:
Mama miała dziś gasroskopiei prześwietlenie płuc,maja byc jeszcze wyniki krwi i jutro rano mam miec konsultacje z laryngologiem.
Tak wiec nadal czekamy i mam nadzieję,ze jutro sie coś wyjaśni i czegos sie dowiem

Trzymam kciuki Kochana:tak:Musi być dobrze:tak:

Pajkaa - ja niestety nic Ci nie poradzę, bo weszłam w trakcie Waszej dyskusji - ale wydaje mi się, że widać na tym wykresie, ze owu nie było:sorry:QUOTE]
nie było nie było :tak:dlatego ja juz nie wierze w moją temperaturkę ;-)bo ona płata mi figle :-)i przy takim wykresie teoretycznie moznaby mówić, że były dwie owulki a nie było ani jednej :-) bo był przerośnięty pęcherzyk;-)

Oleśku a Ty u siebie w pracy oprócz tych mebelków sprzedajesz tez te wszystkie dodatki?

wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio wybralam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)

wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio kupilam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)

NOooo całkiem ccałkiem, ale ja bym w nią nie weszła :-pza duży brzuch i boczki :-D

Haniu a Ty się nie przejmuj Twoim M facecvi czasami tacy są i się ich nie zmieni ;-)ważne, żeby kochał i szanował.No, ale szkoda, ze Cie nie wspiera w tym.

Badaicka trzymam kciuki za Twoją mamę, żeby wszystko było OK :-)

wszystko co tam wydac w tym katalogu mozesz u mnie kupic w sklepie lub zamowic, i jeszcze damskie ciuszki w ktorych musze pracowac. Ostatnio wybralam sobie spudniczke (BLOOMSBURY FINE CHECK PENCIL SKIRT at LAURA ASHLEY) i jest taka waska ze musze ja podciagac jak wchodze po schodach (nie mowiac nic o drabinie ;-) sexi)
U la,la szkoda tylko że taki wieloryb jak ja sie w taką nie wciśnie-eehh a jeszcze kilka lat temu nosiłam rozmiar 36-38 i ważyłam 50 kg :-(

Ostatnia edycja:

Jadźka normalnie jak szparka sekretarka. Ja cię serdecznię proszę ty się pilnuj kobieto bo w takiej kiecce to pokus co nie miara.

reklama
Ola a firmowe koszulki tyz nosicie tzn cos na styl mundurka firmowego?

naszczescie nie mamy "mundurka" ale musimy nosic cos z aktualnej kolecji. Dostajemy pieniadze z firmy na ciuszki, niewiele ale zawsze wystarcz na pare koszulek i pare spodni i spudnice (co 3 miesiace).

Smialam sie ostatnio do dziewczyn, ze powinnismy wydac nasz kaledarz ale ze mnia na 12 miesiacach hahahahahaha

Do góry