reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jest ich 15mln czyli 13mln wyginelo.. i tylko 20% dobiega do celu reszta kreci sie w miejscu lub tez co innego robi.. wczesniej 30% dobiegało do mety

Nektarynko myśmy mieli 5 razy badania nsienia i każde było inne jedne lepsze, drugie :szok:, ze lekarze mowilą, ze w naturalną nie zajdziemy. Raz miał tyle chlopakow, ze szok, a z tego tylko 20 % żywych a raz miał za mało za to 60 % żywych .

Nektarynko - a dlaczego powtarzaliście badanie?
i po jakim czasie?
dokladnie po 4 miesiacach.. tylko ze moj M brał jakies 2 miechy ten androvit bo potem zle sie czul..
Wiec macie oligospermie....morfologia tez srednia jesli tylko 20 dobiega
a ile umarlakow ?
tzn tak 20 ruch postepowy, 30 ruch w miejscu i 50 w bezruchu (czyli chyba umarlaki) do tego te 15mln i 70% dobrej budowy czyli jak wszystko podoliczac aa i 5 ml.. czyli jak wszystko podoliczac to moze jeden jakis gdzies tak doplywa w okolice..
Nektarynko myśmy mieli 5 razy badania nsienia i każde było inne jedne lepsze, drugie :szok:, ze lekarze mowilą, ze w naturalną nie zajdziemy. Raz miał tyle chlopakow, ze szok, a z tego tylko 20 % żywych a raz miał za mało za to 60 % żywych .
teraz podejrzewam ze to po tym ze moj M jest alergikiem i zyrtec lyka.. chociaz tez moze to nie to.. trudno orzec

dokladnie po 4 miesiacach.. tylko ze moj M brał jakies 2 miechy ten androvit bo potem zle sie czul..

tzn tak 20 ruch postepowy, 30 ruch w miejscu i 50 w bezruchu (czyli chyba umarlaki) do tego te 15mln i 70% dobrej budowy czyli jak wszystko podoliczac aa i 5 ml.. czyli jak wszystko podoliczac to moze jeden jakis gdzies tak doplywa w okolice..
teraz podejrzewam ze to po tym ze moj M jest alergikiem i zyrtec lyka.. chociaz tez moze to nie to.. trudno orzec

Jak zyrtec to i sterydy. A ma pokarmową czy pylki czy wszystko razem??

Nektarynko a powiedz mi po tymleku co Twoj M brał cos mu sie polepszyło. Bo moj M też miał to przepisane, ale jak poczytalismy o skutkach ubocznych to nie stosowaliśmy tego.

...może weźmiecie mnie za wariatkę ale wole kochającego wiernego dzieciaka niż przystojnego jurnego kutasa. I weź teraz zacznij wszystko od nowa, zacznij szukać, ja wiem że niektórym laskom się udaje znajdują swojego księcia z bajki.

A czy ja muszę mieć takie same szczęście. może i bym trafiła na księcia a może i nie.

taka jest milosc NIEZROZUMIALA, WAZNE ZE KOCHASZ I JESTES KOCHANA

Ta on tylko chodzi i pierdoli jaką to on nie ma ciecz wspaniałą. Już czasami mam mu ochote walnąć w pysko żeby przestał.
Jest mało taktowny. Wie dobrze że jest mi ciężko ale ma węża w kieszeni i tyle a ja prosić po 10 razy nie mam się zamiaru. Dume swoją mam.
A jak mnie wkórwi i zaplodni to pierdolne mu drzwiami i tak wiem że na kolanach będzie błagał, bo rodziny nie ma i ja jestem jego całym światem.
Jadżka wiem o co ci chodzi i mnie to boli nie powiem. Ale mam swój cel. Jeżeli mnie ma to kosztować ból i pieniądze to ja zagryze zęby i wydam ostatni grosz.
Może on w końcu zrozumie, może przestanie być kawalerem i moim współlokatorem kiedyś a może nic się nie zmieni pod tym względem. Ale wole znosić to żeby dotrzeć do celu.
Wiem popierdolona jestem ale nigdy nie twierdzilam że ze mną jest wszystko ok.
Hanka - nie jesteś popierdolona - ja zapytałam o honor - bo ja z tych właśnie, co się honorem unoszą i ***** z tego mają - ale nie umiem się prosić kogoś, a nawet jak ktoś chce mi dac coś, to nie zawsze umiem to przyjąć - i czasami odmawiam - stąd pomyślałam, że piszę tu o tym, że facet powinien się dokładać, a moze On po prostu sobie nie zdaje z tego sprawy, że ma to zrobić:no: a Tobie głupio prosić i kółko się zamyka
Hanka - ale to musi zostać kiedyś nagrodzone i mam nadzieję, że jak najszybciej:tak:
lece dzieci....mecz ogladam....

a mowilam wam ze jade za 2 tygodnie do berlina ze swoja druzyna >? fajosko
Lolitko - a komu kibicujesz???
Bo rozumiem, że nie jedziesz do Berlina z polską drużyną, a dzisiaj w TV mecz Polska-Grecja:-D;-)
Kamila - a dlaczego powtarzaliscie badania - bo rozumiem, że wynik powtórnych jest gorszy i tak się zastanawiam co Was do tego skłoniło, skoro były dobre wyniki wcześniej:szok:

reklama
dziewczyny a tutaj wklejam 2 wykres i szczerze po nim zrezygnowałam z pomiarów aż do dziś drugi w 2008 - 28dni
wcześniej miałam takie długie cykle, ale od pół roku dzięki tej luteinie mam cykle do 30 dni :-)Ciekawe co wy na to :-) ten cykl też był bezowulacyjny :-)

Do góry