reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się !
I tylko na chwilkę:
Pajaka masz racje clo upośledza endo...więc wino + suszone morele+ orzechy...to ci pomorze na endo a i jeszcze omega 3 6 9 ...u mnie z 3 na 11 w ciągu 1,5 urosło.
Hanka dla ciebie ta sama rada na poprawe endo!
Badaicka kciuki za szybkie wyzdorowienie mamy!
OluPm oby jednak brak @ okazało się że to fasolką!
A trzymajcie za mnie jutro kciuki o 16...
Pozdrawiam

Wina jak najbardziej. Proponuję podać ilości na dzień bo znając moje zacne koleżanki jak i mła to przeliczymy se na butelkę dziennie.

A co to jest omega 369 to jakieś tabletki czy zawartości w rybkach czy cóś.

13 okaże się szczęśliwa i będą o tobie pisać w podręcznikach szkolnych.
To ta co zmieniła bieg świata, to ta która dokonała rewolucji, to ta króra zmieniła 13 z pechowej na szczęśliwą.
Mówie ci.

Nie no, nie na zawsze ale jakos tu teraz nie pasuje, nie staram sie nie mierze nie zagladam w ... itp wiec co ja moge wam powiedziec, tylko jakies pierdoly :sorry2:, ktore pewnie nikogo nie interesuja. Ale wpadne do was zobaczyc jak wam leci lub nie :-):-D
Jak na dzis to jeszcze z wami poplotkuje.
Olesiu - rozumiem, że staranka odłożone z powodu wyjazdu M - mam nadzieję, że nic więcej:sorry:
a z nami możesz plotkowac o pierdołach zawsze:tak:
Andzia najlepiej po @ codziennie do owulacji
dzięki:-)

Wina jak najbardziej. Proponuję podać ilości na dzień bo znając moje zacne koleżanki jak i mła to przeliczymy se na butelkę dziennie.

13 okaże się szczęśliwa i będą o tobie pisać w podręcznikach szkolnych.
To ta co zmieniła bieg świata, to ta która dokonała rewolucji, to ta króra zmieniła 13 z pechowej na szczęśliwą.
Mówie ci.

Haniu - no ja narazie przeliczyłąm na lampkę dziennie;-) - dużą lampkę dziennie:tak:

A co masz o 16, bo chba cos przegapilam? Sorki:zawstydzona/y:
jadę po leki do stymulacji do IVF i ogólnie głowna wizyta dowiem się wszystkiego.

Hanka omega 3 6 9 to są tabletki które biorą dziewczyny przy IVF i IUI na poprawę endo rozmiar się poprawia nawet do 16 mm więc bliźniaki się zmieszczą...
mam nadziję że 13 będzie szczęśliwa...

takie tam male zalamanie ze strony M + wyjazd

fajnie wiedziec

przeciez nic nowego nie napisałam - zawsze powtarzamy, że jak ktoś na Bb musi zrezygnować ze staranek to nawet bez nich jest "nasz" - więc jestes "Nasza":tak:

A co do załamania M - życzę szybkiego pozbierania się - może wyjazd troszkę to podleczy:sorry:
A Ty kiedy jedziesz na Majorkę na stałe???

jadę po leki do stymulacji do IVF i ogólnie głowna wizyta dowiem się wszystkiego.

Hanka omega 3 6 9 to są tabletki które biorą dziewczyny przy IVF i IUI na poprawę endo rozmiar się poprawia nawet do 16 mm więc bliźniaki się zmieszczą...
mam nadziję że 13 będzie szczęśliwa...

Danke za info a czy wiesz może czy są na receptę?????

Ja Jadźka zaczyna się cała procedura, na bank jesteś podniecona jak mloda jurna nastolatka a zarazem przerażona.

Danke za info a czy wiesz może czy są na receptę?????

Ja Jadźka zaczyna się cała procedura, na bank jesteś podniecona jak mloda jurna nastolatka a zarazem przerażona.
nie są na recepte ...kosztują chyba ok 16 zł za 30 tabletek jesz jedną dziennie bez przerwy...nawet po owulacji...
Jestem przerażona a zarazem szczęśliwa i będę jutro lżejsza o 4 tyś zł a będę miała pokłuty cały brzuch ale i tak będzie zjebiście!

reklama
Do góry