reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ania
dobrze gadasz. trza tempke mierzyc dla spokoju
ja zafasolkowac nie moge a mierze - bo czlowiek zawsze wie co sie dzieje....
ja też tak uważam ale dopiero ten cykl mnie w tym upewnił;-)
ja dalej bez @, umowilam sie do lekarza na piatek...
dzisiaj wieczór bez BB mimo ze mecz i mezus bedzie ogladal..
Ola - dlaczego bez BB? - i jak humor? - i co z tą Twoją @???????????
Andzia witaj wczasowiczko:)
Badaicka przykro mi z powodu mamy ale pamietaj głowka do gory a ze szpitalem i i nformacjami faktycznie pokopane u mnie jak wujek byl chory kazdy mogl pojsc sie zapytac i dostal info..
Cześć Kamila:-)

Co się dzieje z Magdy Mamą???????? Jest w szpitalu - coś poważnego to jest??????????
Magda - trzymaj się:tak:

reklama
Witam się !
I tylko na chwilkę:
Pajaka masz racje clo upośledza endo...więc wino + suszone morele+ orzechy...to ci pomorze na endo a i jeszcze omega 3 6 9 ...u mnie z 3 na 11 w ciągu 1,5 urosło.
Hanka dla ciebie ta sama rada na poprawe endo!
Badaicka kciuki za szybkie wyzdorowienie mamy!
OluPm oby jednak brak @ okazało się że to fasolką!
A trzymajcie za mnie jutro kciuki o 16...
Pozdrawiam

ano....toc jak jestes chora to tempka zaklocona i nie wiadomo kiedy skok jest...bo przy chorobie juz masz podwyzszona tempke

glupoty kolezanka opowiada. se pobiegaj z deka to ci przejdzie. zaraz sie poddawac bedzie....bedziesz mnie tu spokojnie czekac na dzidzie i tyle...troche sie powkur...iasz w miedzyczasie, ale sie doczekasz

I już jazda i opierdzielanko.

Hanka - nie poddawaj się - byłaś już u gina po IUI????
widzę, że na ten cykl już jakiś plan masz:tak:

Jade we czwartek. I ma być wszystko ok w środku bo rozpierdziele ten gabinet w drobny mak.

na moje prawdopodobna owu w 30dc

Ja pierdolę owu w 30dc idzie się zajebać.

To jakie ty masz te cykle. Jak ty masz cykle 45 dniowe to ty kobieto jeszcze spokojnie wychodujesz pęcherze.
Współczuję.

na moje prawdopodobna owu w 30dc

Dziewczyny wtedy miałam cykl bezowulacyjny :-) i miałam takie kloocki. Jakmąż bedzie meczyk oglądał dam wam jeszcze ciekawsze :-) też bez owu :-)

Nektarynko będę cierpliwie czekała na to, zeby pechole urosły. Niestety do lekarki bede szła dopiero 19 czyli to bedziemoj 20 dc wiec nie wiem czy jest sens

Witam się !
I tylko na chwilkę:
Pajaka masz racje clo upośledza endo...więc wino + suszone morele+ orzechy...to ci pomorze na endo a i jeszcze omega 3 6 9 ...u mnie z 3 na 11 w ciągu 1,5 urosło.
Hanka dla ciebie ta sama rada na poprawe endo!
Badaicka kciuki za szybkie wyzdorowienie mamy!
OluPm oby jednak brak @ okazało się że to fasolką!
A trzymajcie za mnie jutro kciuki o 16...
Pozdrawiam

Martynko - trzymać będę na pewno - czyli dobrze mi ta 13 po głowie chodziła:tak:

powiedz mi jak długo mam pić to wino???

Olesiu - a dlaczego miałabyś nie siedzieć??????
Co Wyście poszalały przez te 4 dni:szok:
Chcecie odejść z BB??????????

Nie no, nie na zawsze ale jakos tu teraz nie pasuje, nie staram sie nie mierze nie zagladam w ... itp wiec co ja moge wam powiedziec, tylko jakies pierdoly :sorry2:, ktore pewnie nikogo nie interesuja. Ale wpadne do was zobaczyc jak wam leci lub nie :-):-D
Jak na dzis to jeszcze z wami poplotkuje.

reklama
Do góry