reklama
[
hej co u Ciebie, jak dzidizuś?:-);-)
witam dziewczynki;-)
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
witaj Kasiu co tam u ciebie ?? jak się czujesz??
[
a dziękuję, dobrze, trochę mnie zgaga męczy
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Hanka tak mi przykro,nawet nie wiem co ci powiedziec, chciala bym cie zapewnic, ze nastepnym razem sie uda ale "life is a b...ch" wiem jak zawod bardzo boli, trzeba miec nadzieje ze kiedys bedziemy sciskac nasze bejbiki i cieszyc sie macierzynstwem.
WIELKIE BUZIAKI
HankaM
Fanka BB :)
Hanka witaj
tym razem na pewno sie uda nie ma innej opcji zobaczysz a jaka beta wyszła??
<1
Nie wiem co 3 testy wykryły. Z resztą to były jedyne testy w moim życiu ktore pokazaly 2 kreski.
Hanka tak mi przykro,nawet nie wiem co ci powiedziec, chciala bym cie zapewnic, ze nastepnym razem sie uda ale "life is a b...ch" wiem jak zawod bardzo boli, trzeba miec nadzieje ze kiedys bedziemy sciskac nasze bejbiki i cieszyc sie macierzynstwem.
WIELKIE BUZIAKI
Wiem laska i nie nastawia mnie to optymistycznie.
a dziękuję, dobrze, trochę mnie zgaga męczy
Nażarłaś się smakołyków to cię męczy
Będziecie NA PEWNO!!!!
badaicka
Paulusia i Filipek
Dzięki HaniaWpadłam tylko sie przywitać. We czwartek jade na wizytę czy wszysko ok w środku i zdecydowałam sie na jeszcze jedno podejście.
Jak macie jakieś specyfiki co pomagają przy zapłodnieniu czy zagnieżdżeniu to piszcie. W sensie jakieś leki albo witaminy wsio ryba.
Dostane mam nadzieje na powiekszenie endo i będę brać tylko 1 clo także już nie będzie Las Vegas na BB bo obstawiać można tylko jedno.
Zaraz lece do mamy tak więc się powoli żegnam.
Kurcze ja juz nie wiem o co u Was chodzi,Ty zdrowa,M zdrowy to czemu kutwa nie wychodzi? :-(
A mamie powiedz tak poprostu,zrozumie
badaicka
Paulusia i Filipek
Olu najlepsze jest to,ze po podpisaniu tego swistka że to ja jestem "opiekunem" to nawet mama nie ma wgladu do swojej dokumentacji tylko ja-to jest paranojaWkurza mnie ta "ochrona danych osobowych" przeciez twoja siostra to najblizsza rodzina!!!!!!!
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Olu najlepsze jest to,ze po podpisaniu tego swistka że to ja jestem "opiekunem" to nawet mama nie ma wgladu do swojej dokumentacji tylko ja-to jest paranoja
POZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA
Podziel się: