kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry :-)
Następnym razem wyjdzie pyszna ;-)
objętość, czas upłynnienia, ph, kolor, zapach, ilość, ruchliwość, żywotność, morfologia(budowa).
A ja wczoraj położyłam się o 23 i czytałam książkę do 1 ;-);-)
Nawet szybko się czyta "Martwe jezioro"
No to dobrze;-)
Kurczę czyli ja idę na pierwszy ogień...bo ja w czwartek już po leki idę.....:-)
Super, gratuluje ;-)acha pochwale sie wam bo...........
Troszkę adrenalinki i termin @ to pewnie torano troche bolał mnie brzuch....a teraz juz nic............tak patrzyłam na kaledarz ze gdyby nie "obcy" własnie miałabym @....wiec i od tego pewnie ten bol...........albo od przezyc.....
Wybaczamy ;-);-)Nie nadazam za Wami dziewczynki :-( Nie daje rady wszystkiego czytac :-( Moze jak wroce do domu to bedzie lepiej, az mi glupio, ze jestem taka nie na czasie :-(
Łomatko :-):-):-) co Wy tam tworzycie bombę ;-);-);-)jestem padnieta... 5 godzin lutowałam, szyja i kark mnie bola jak nie wiem.....
Udanego wypoczynku
u mnie ok,jutro smigam nad morze,nie ludze sie w tym cyklu ale jestem strasznie wyciszona w srodku,taki blogi stan....
Ja się chętnie zapiszę Mam nadzieje, że jesteś tańsza niż moja położna ;-)hm...........w tym roku to juz moj drugi poród............chyba otworze porodówkę w domu......
Mniam :-)A ja dzisiaj z teściową po raz pierwszy robiłam knedle ze śliwkami i wyszły nam mega dobre aż wstyd się przyznać, ale zjadłam 5 sztuk
Ja niedawno śniadanie jadłam a Wy znowu o pysznym jedzonku ;-);-)a moja mama robi takie pyszne knedle z morelami po "austryjacku" kostka cuktu zamiast pestki :-):-):-) i potem obtaczane w bulce tartej z orzechami mielonymi i maselkiem - pychota... a robi je pol godziny...szok
Jak juz jedzonku mowimyto tylko dodam, zewlasnie zjedlismy ta moja zupe.Smakowala szokujaco
Następnym razem wyjdzie pyszna ;-)
Nie wiem jak to się fachowo nazywa ale powinno byćdziewczyny mój M w czwartek idzie zrobić badania i w zwiazku z tym mam pytanie do specjalistek jakie parametry powinny być zbadane ??
objętość, czas upłynnienia, ph, kolor, zapach, ilość, ruchliwość, żywotność, morfologia(budowa).
A kiedy odstawiasz duphaston???ani nie seksik ani gołabki...wstałam dzisiaj rano o 5 z tak niesamowitym bólem brzucha że aż myślałam że umrę..
Witaj:-)Cześć dzewczynki ;-)
I trzeba się z tego cieszyć.Jak was tak czytam dziewczyny to widzę ile mam szczęścia.
Dzień dobry :-)DZIEŃ DOBRY BABECZKI
A ja wczoraj położyłam się o 23 i czytałam książkę do 1 ;-);-)
Nawet szybko się czyta "Martwe jezioro"