badaicka
Paulusia i Filipek
No ja mam nadzieje,że się uda samo a jak nie to trzeba bedzie wtedy cos działac inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak Allegro potrafi wciągnąc
Podjeliśmy decyzję,że idziemy na żywioł :-) nie mierzę temperatuty,nie mam suwaczka z dniami cyklu(staram się nie zerkac na Marzenki ) co ma byc to bedzie.Jak do końca listopada się nie uda to wtedy ide do G na rozmowę co dalej
Cieżko jest tak podchodzic do sprawy kiedy bardzo sie chce :-(:-)Witam dziewczynki pogoda do bani leje i zimno
I tak chyba najlepiej ;-) troche luzu :-) ja tez mysle, zeby nie mierzyc bo coś za bardzo mnie to nakręca i mysle tylko o tym jaka będzie temp. Ale sądzę, że owulki jeszcze nie było bo czuję lewy jajnik:-)
Madzinku, super wiadomości!Witam was Kobitki:-)Ja tak na chwilke zeby Wam napisac jak było u lekarza.Mniałam robione USG i widziałam dzieciątko i jak bije serduszko,ciesze się bardzo;-):-)
Ło matko... Gdzie oni się znaleźli????tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
Świetna sprawa :-):-) Szkoda, że u nas w Polsce wszystko musi być takie tradycyjne. Obawiam się, że na taki wstęp polski ksiądz by się nie zgodził. Chociaż takie nowości mi się podobają. My np. podczas Mszy ślubnej byliśmy na ogrodzie przy kościele posadzić małżeńskie drzewko. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, ale strasznie mi się to podobało. Taki symbol już na lata :-) A że ten kościół jest w wiosce w której pracuję, to często podglądam jak sobie rośnieCzesc kochane babeczki ja tylko na chwilunie, mam nadzieje ze pokaze wam sie usmiech na twrzy :-)
YouTube - JK Wedding Entrance Dance
To ja się wpraszam :-)Ja dzis wstałam z zatkanym nosem i okropnym bólem głowy za oknem szaro,buro i ponuro i leje :---(
Zapraszam na kawkę
Kochana, nie pomogę, ale jutro lekarz na pewno Ci wszystko wytłumaczy. Nie zamartwiaj się na zapas.A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(
Jej, dziękujęASIQ
https://www.babyboom.pl/forum/[url=...et/pub/1041/1041771ps661eeqii.gif[/img][/url]
Spełnienia marzeń,fasolki pod serduszkiem,zdrówka szcześcia i miłosci
Bernadko bo ja szpieg z krainy deszczowców jestem ;-):-)
oj nie wiem czy dam rade bo w domu mam tylko pomidorki i ogórkiBernardko oslabienie jak najbardziej, stres jak najbardziej, dieta jak najbardziej. Zamisat rutinoskorbinu zapodaj sobie lemoniade, duzo owockow i warzyw. Banany, banany, banany
to fajnie ze ząbki coraz lepiej jużProsiem :-) pewnie to ten stresik z oslabieniem ma cos wspulnego tak jak makaronka radzi duzo warzywek owockow i bedzie gitus ;-) a zabki ok naprawde luzik na dzien dzisiejszy pobolewaja tylko przednie gdy chce ugryść cos twardszego wiec raczej jem z reguly krojac wsio :-)
ale Twój mąż ma dobrze terazA tak a propo wielkich rzeczy, po tym Duphastonie piersi mi urosły..tzn takie pełniejsze się zrobiły a wieczorami straszliwie mnie bolą i mam nadzieję że dziś wieczorem nie będą bo serduszkowanie mnie czeka )
STO LAT, STO LAT niech żyje żyje nam...........Wszystkiego dobrego kochana i szybko fasolki pod serduszkiem ci zyczę !!!!!!!!To ja chyba przywdzieję coś na siebie, bo jeszcze w piżamce siedzę i polecę do tego sklepu. Mąż drugi dzień w nowej pracy, więc muszę mu coś pysznego na obiadek zrobić.
Ok ;-);-)eee.... jakie badanka? mialam robic tylko progesteron w 7 dfl wiec jeszcze czas! :-)
W nocy najbardziej kopie a rano daje mi pospaćKinguś co tam? Dzidzia daje Ci spać?
Dobrze, że odpisaliDostałam odpowiedź z BROSA :-(
Witam,
nie należy stosować elektrofumigatora w pomieszczeniu, w którym jest
akwarium z rybkami.
Zazdroszczę ;-);-)Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano
Ja specjalistą nie jestem ale podobno najniebezpieczniejszy jest śluz z "żywą" krwią. Ale każde plamienie trzeba skonsultować z ginem.A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(
Trzymam kciuki za owulkęu mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!?
Nie mam pojęcia:-(
nie ma któraś z Was informacji dlaczego leci krew z nosa bo mi dziś rano zaraz po przebudzeniu zaczęła lecieć i tak mnie niemiłosiernie głowa boli że szok
Jakby nie było zaliczam się do zaciążonych i chyba ten post był skierowany do mnie. Wiem, że powinnam siedzieć na innym wątku ale tu jestem od marca 2008 i jakby nie było bardzo się do Was przywiązałam, walczyłam o ten wątek żeby nas nie łączyli(niektóre pamiętają jakie toczyłyśmy o to boje).I już ostatnia sprawa..Jesteśmy na wątku staraczki – ok., to jest myśl przewodnia tego wątku – STARANIA, a ja mam wrazenie ze niektóre ciężarne koleżanki zachowuja się jakby wszystkie rozumy pozjadaly i te starające się traktowane są z gory. Zaznaczam ze tylko niektóre.. 10.000 rad na temat tego jak zajsc w ciaze..Kurde jeszcze niedawno niektóre z nich podpytywaly o wszystko a teraz normalne encyklopedie wiedzy staraniowej się zrobily..No ale co ja mogę powiedziec – przeciez nie mam ciazy prawda??
Ja teraz trochę nie kumata jestem i trzeba do mnie prosto z mostu;-)kinguś nie przeczytalas chyba dokladnie tego co napisalam...napisalam NIEKTORE..i wcale nie mialam na mysli ciebie