reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:-)Witam dziewczynki pogoda do bani leje i zimno :confused:

A tak Allegro potrafi wciągnąc :-D
Podjeliśmy decyzję,że idziemy na żywioł :-) nie mierzę temperatuty,nie mam suwaczka z dniami cyklu(staram się nie zerkac na Marzenki :-D) co ma byc to bedzie.Jak do końca listopada się nie uda to wtedy ide do G na rozmowę co dalej

I tak chyba najlepiej ;-) troche luzu :-) ja tez mysle, zeby nie mierzyc bo coś za bardzo mnie to nakręca :wściekła/y:i mysle tylko o tym jaka będzie temp. Ale sądzę, że owulki jeszcze nie było bo czuję lewy jajnik:-)

:-)Witam dziewczynki pogoda do bani leje i zimno :confused:

I tak chyba najlepiej ;-) troche luzu :-) ja tez mysle, zeby nie mierzyc bo coś za bardzo mnie to nakręca :wściekła/y:i mysle tylko o tym jaka będzie temp. Ale sądzę, że owulki jeszcze nie było bo czuję lewy jajnik:-)
Cieżko jest tak podchodzic do sprawy kiedy bardzo sie chce :-(
ale postaram się byc silna i nie robic nic na siłę

Cześć Kobitki ;-)Jak Wam mija dzień? U nas kurcze taka pogoda, że szok. Ostatnio ze dwa tygodnie upał był nie do zniesienia i dzisiaj leje masakrycznie. Buu, a ja muszę po zakupy skoczyć :wściekła/y:Wczoraj zakupiłam testy owulacyjne. Tak z ciekawości. Zobaczymy czy zdadzą egzamin ;-)
Podglądałam Was ostatnie dni, ale jakoś nie miałam weny do pisania.
Co do wymiany zdań, to ja uważam, że wszystkie tu jesteśmy dorosłe i każda z nas wie, na co może, a na co nie może sobie pozwolić. Oczywiście o dzidzię trzeba dbać, ale odrobina zdrowego rozsądku też jest potrzebna. Poza tym, ktoś może robić coś, co wg mnie nie jest wskazane a ja z kolei mogę robić coś, co się innym nie podoba (masło maślane ;-)), tak więc wzajemne wytykanie sobie błędów jest po porostu niepotrzebne :-):-) Rzekłam :-D

Witam was Kobitki:-)Ja tak na chwilke zeby Wam napisac jak było u lekarza.Mniałam robione USG i widziałam dzieciątko i jak bije serduszko,ciesze się bardzo;-):-)
Madzinku, super wiadomości!

tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
Ło matko... Gdzie oni się znaleźli????

Czesc kochane babeczki ja tylko na chwilunie, mam nadzieje ze pokaze wam sie usmiech na twrzy :-)

YouTube - JK Wedding Entrance Dance
Świetna sprawa :-):-) Szkoda, że u nas w Polsce wszystko musi być takie tradycyjne. Obawiam się, że na taki wstęp polski ksiądz by się nie zgodził. Chociaż takie nowości mi się podobają. My np. podczas Mszy ślubnej byliśmy na ogrodzie przy kościele posadzić małżeńskie drzewko. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, ale strasznie mi się to podobało. Taki symbol już na lata :-) A że ten kościół jest w wiosce w której pracuję, to często podglądam jak sobie rośnie :-D

Ja dzis wstałam z zatkanym nosem i okropnym bólem głowy :baffled: za oknem szaro,buro i ponuro i leje :-:)-:)-(
Zapraszam na kawkę

To ja się wpraszam :-)

A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(
Kochana, nie pomogę, ale jutro lekarz na pewno Ci wszystko wytłumaczy. Nie zamartwiaj się na zapas.

ASIQ

https://www.babyboom.pl/forum/[url=...et/pub/1041/1041771ps661eeqii.gif[/img][/url]

Spełnienia marzeń,fasolki pod serduszkiem,zdrówka szcześcia i miłosci
Jej, dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To ja chyba przywdzieję coś na siebie, bo jeszcze w piżamce siedzę i polecę do tego sklepu. Mąż drugi dzień w nowej pracy, więc muszę mu coś pysznego na obiadek zrobić.

Bernadko bo ja szpieg z krainy deszczowców jestem ;-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bernardko oslabienie jak najbardziej, stres jak najbardziej, dieta jak najbardziej. Zamisat rutinoskorbinu zapodaj sobie lemoniade, duzo owockow i warzyw. Banany, banany, banany :tak:
oj nie wiem czy dam rade bo w domu mam tylko pomidorki i ogórki:-D:-D
Prosiem :-) pewnie to ten stresik z oslabieniem ma cos wspulnego :sorry2: tak jak makaronka radzi duzo warzywek owockow i bedzie gitus ;-) a zabki ok naprawde luzik na dzien dzisiejszy pobolewaja tylko przednie gdy chce ugryść cos twardszego wiec raczej jem z reguly krojac wsio :-)
to fajnie ze ząbki coraz lepiej już :tak:
A tak a propo wielkich rzeczy, po tym Duphastonie piersi mi urosły..tzn takie pełniejsze się zrobiły a wieczorami straszliwie mnie bolą i mam nadzieję że dziś wieczorem nie będą bo serduszkowanie mnie czeka :))
ale Twój mąż ma dobrze teraz :-D:-D:-D
To ja chyba przywdzieję coś na siebie, bo jeszcze w piżamce siedzę i polecę do tego sklepu. Mąż drugi dzień w nowej pracy, więc muszę mu coś pysznego na obiadek zrobić.
STO LAT, STO LAT niech żyje żyje nam...........Wszystkiego dobrego kochana i szybko fasolki pod serduszkiem ci zyczę !!!!!!!!

Dzień dobry :-)
eee.... jakie badanka? mialam robic tylko progesteron w 7 dfl :sorry2: wiec jeszcze czas! :-)
Ok ;-);-)

Kinguś co tam? Dzidzia daje Ci spać?
W nocy najbardziej kopie a rano daje mi pospać :-D

Dostałam odpowiedź z BROSA :-(
Witam,
nie należy stosować elektrofumigatora w pomieszczeniu, w którym jest
akwarium z rybkami.
Dobrze, że odpisali :tak:
Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano:baffled:
Zazdroszczę ;-);-)

A ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(
Ja specjalistą nie jestem ale podobno najniebezpieczniejszy jest śluz z "żywą" krwią. Ale każde plamienie trzeba skonsultować z ginem.

u mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie :-p czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? :dry:
Trzymam kciuki za owulkę:tak:

nie ma któraś z Was informacji dlaczego leci krew z nosa bo mi dziś rano zaraz po przebudzeniu zaczęła lecieć i tak mnie niemiłosiernie głowa boli że szok
Nie mam pojęcia:-(

Asiq wszystkiego najlepszego :-)

I już ostatnia sprawa..Jesteśmy na wątku staraczki – ok., to jest myśl przewodnia tego wątku – STARANIA, a ja mam wrazenie ze niektóre ciężarne koleżanki zachowuja się jakby wszystkie rozumy pozjadaly i te starające się traktowane są z gory. Zaznaczam ze tylko niektóre.. 10.000 rad na temat tego jak zajsc w ciaze..Kurde jeszcze niedawno niektóre z nich podpytywaly o wszystko a teraz normalne encyklopedie wiedzy staraniowej się zrobily..No ale co ja mogę powiedziec – przeciez nie mam ciazy prawda??
Jakby nie było zaliczam się do zaciążonych i chyba ten post był skierowany do mnie. Wiem, że powinnam siedzieć na innym wątku ale tu jestem od marca 2008 i jakby nie było bardzo się do Was przywiązałam, walczyłam o ten wątek żeby nas nie łączyli(niektóre pamiętają jakie toczyłyśmy o to boje).
Jeśli oczywiście wolą większości jest bym nie wypowiadała się na tym wątku to oczywiście odejdę.....

kinguś nie przeczytalas chyba dokladnie tego co napisalam...napisalam NIEKTORE..i wcale nie mialam na mysli ciebie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry