reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć lasencje;-)

Marzenko podobne jesteście do siebie-Wy siostry;-) :-D
Asia ma Twoje oczy a z kolei Ty masz kształt twarzy taki jak Anetka :tak:;-)
a Twoja siostrzenica ma śliczne takie długie włoski-ile ona ma latek?
No i oczywiscie wszystkie laseczki, nawet Anetka z tym brzusiem to jak modelka,po porodzie to prosto na plażę w bikini może isc :-D
No to mi sie teraz oberwie za szpiegostwo ale co tam ładne kobiety to az miło się patrzy :tak::-D
heheh spoko kochana podglądaj sobie ile chcesz hihihi
No jestesmy podobne do sibie , każda coś z drugiej ma :-D A Aneta rzeczywiscie ma figurw modelki, ona zawsze najszczuplejsza byla, a po porodzie brzuch jej wygladal jakby sie najadla, a po kilku dniach juz miala wklęsły...:baffled: to ja mam wiekszy od zawsze heheh:-)
aska tez zreszta szczuplutka , ja zawsze najgrubsza bylam, ale juz sie to normuje heheh chociaz i tak mam najszerszy tylek :-D
A moja chrzesnica jest przecudowna az brak slow zeby to opisac:-) teraz we wrzesniu bedzie miala 3 latka, juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze:sorry2:

Ja dzis wstałam z zatkanym nosem i okropnym bólem głowy :baffled: za oknem szaro,buro i ponuro i leje :-:)-:)-(
Zapraszam na kawkę

No u mnie tez szaro, deszczowo .... ale ja sie ciesze, bo i tak musze siedziec w dimu i lutowac :-D
Dobry :-)

u mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie :-p czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? :dry:
ojoj evunia ty ztym cykle to masz przeboje :tak:
jak tam kochana praca nad inż. ???

reklama
to nie prowakacja a chec pokazania wam jakich cudownych mezczyzn mamy kolo siebie..inne maja gorzej :p

:-):-D;-) ale mi sie dzis geba smieje, jak wesolo ( dzieki Ola). Masz 100% racji az sie rozczulilam, ze mam takiego higienicznego skarba (o zeby dba niemal jak jakis dentysta zboczony z zawodu - nauczyl mnie uzywac irygatorka do oczyszczania lepszego zebow i plynu do plukania za kazdym razem po myciu, wczesniej ze studenckiego stypendium kupowalam najtansze pasty z auchan) normalnie cud miod , i NIE DLUBIE w nosie !!! Jak tylko wroci to go ladnie ucaluje z tej radosci:tak:

Bernardko oslabienie jak najbardziej, stres jak najbardziej, dieta jak najbardziej. Zamisat rutinoskorbinu zapodaj sobie lemoniade, duzo owockow i warzyw. Banany, banany, banany :tak:

Ola PM usmialam sie do lez z tego topiku co wkleilas. Mam tylko nadzieje ,z e to nie byla z Twojej strony prowokacja do opowiadania o naszych "smierdzioszkach" :-D;-) to by sie dopiero dzialo na bb:-)
Daria powiedz mi czy Ty się uczyłaś włoskiego zanim wyjechałaś czy zycie Cie zmusiło do nauki żeby móc sie komunikować?
Bo moja kuzynke sytuacja zmusiła :-D wyjechała do niemiec do pracy,tam niemiecki opanowała w 4 miesiace :tak: Pewnego dnia do własciciela knajpki w której pracowała przyjechał jego przyjaciel Włoch i tak juz został z moja kuzynką,a raczej ona z nim bo wyjechali do Włoch :happy2:
On umiał mówić po niemiecku,bo matke ma niemkę ale jak juz zamieszkali z Goską razem to Moreno w domu mówił do niej tylko po włosku i nie miała innej mozliwosci jak tylko nauczyc się tego jezyka

właśnie wczoraj na słońcu nic nie robiłam w domku siedziałam cały czas
rutinoscorbinu nie mogę brać bo jestem uczulona na niego niestety
a moze osłabienie bo od jakiegoś czasu mam tyle na glowie a do tego stres
dziekuję Eve a jak ty sie miewasz jak zabki???
Prosiem :-) pewnie to ten stresik z oslabieniem ma cos wspulnego :sorry2: tak jak makaronka radzi duzo warzywek owockow i bedzie gitus ;-) a zabki ok naprawde luzik na dzien dzisiejszy pobolewaja tylko przednie gdy chce ugryść cos twardszego wiec raczej jem z reguly krojac wsio :-)
Eva a nie podobała Ci się moja epopeja?? Z Mickiewiczem nie mam szans ile i tak nieźle wyszło :p
Bernardka, Madzia, Ewa i Makaronka :)) Heloł Kobity
Ależ pikna jak ty słonko! :-):-):-) zwezle i na temat! ja to jestem typowa waga i unikam wypowiadania sie na konfliktowe tematy chyba ze zaczynaja uderzac do mnie to nie popuszczam ale tak to siedze cicho a ze ty w zasadzie (+ pomoc Szafirka) wyrazilas sie tak jak ja bym to zrobila to wielkie brawo! ;-)
Cześć lasencje
ojoj evunia ty ztym cykle to masz przeboje :tak:
jak tam kochana praca nad inż. ???
oj jak ja bym posiedziala dzisiaj z moja udawana kawka w wyrku .... ehhhh.....
a moj cyklus nie no narazie sie jeszcze nie popitolil jest ok moim zdaniem tamto to byl jakis 1 razowy wybryk tempkowy sadze ze za jakies gora 3 dni powinnam miec skok bo tak zawsze mi mijalo od BJ :sorry2:

Cześć lasencje;-)
heheh spoko kochana podglądaj sobie ile chcesz hihihi
No jestesmy podobne do sibie , każda coś z drugiej ma :-D A Aneta rzeczywiscie ma figurw modelki, ona zawsze najszczuplejsza byla, a po porodzie brzuch jej wygladal jakby sie najadla, a po kilku dniach juz miala wklęsły...:baffled: to ja mam wiekszy od zawsze heheh:-)
aska tez zreszta szczuplutka , ja zawsze najgrubsza bylam, ale juz sie to normuje heheh chociaz i tak mam najszerszy tylek :-D
A moja chrzesnica jest przecudowna az brak slow zeby to opisac:-) teraz we wrzesniu bedzie miala 3 latka, juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze:sorry2:
Nie no ja Cie prosze kochana.Mam oczy-fakt wzrok mam słaby-ale jeszcze widzę.Na wczorajszych fotkach na n-k widziałam dwie szczuplutkie laseczki w miniówkach :tak:
Pomyśl sobie kochana,że niektóre kobiety bula niesamowite pieniadze na operacje plastyczne zeby mieć tyłeczek jak Jej Loł ;-):-D

Daria powiedz mi czy Ty się uczyłaś włoskiego zanim wyjechałaś czy zycie Cie zmusiło do nauki żeby móc sie komunikować?
Bo moja kuzynke sytuacja zmusiła :-D wyjechała do niemiec do pracy,tam niemiecki opanowała w 4 miesiace :tak: Pewnego dnia do własciciela knajpki w której pracowała przyjechał jego przyjaciel Włoch i tak juz został z moja kuzynką,a raczej ona z nim bo wyjechali do Włoch :happy2:
On umiał mówić po niemiecku,bo matke ma niemkę ale jak juz zamieszkali z Goską razem to Moreno w domu mówił do niej tylko po włosku i nie miała innej mozliwosci jak tylko nauczyc się tego jezyka

Behhh moja historia jest podobnie zakrecona. My sie poznalismy w Szkocji gdzie ja pojechalam na zarobke a Davide przyjechal jako turysta i spotkalismy sie w hostelu w ktorym oboje mieszkalismy przez krotki czas. Przez 1szy rok porozumiewalismy sie po angielsku. Ja sie zaczelam uczyc wlsokiego sama odkad Go poznalam. Uczylam sie z netu i z ksiazek i nauczylam sie podstaw w rok, potem sie przeprowadzilam tutaj i poszlam na kurs dla obcokrajowcow no i tez niejako nie mialam wyboru bo z Davide rodzina TYLKO po wlosku, nawet znajomi ktorzy znali troche angielski , mieli blokade i nie gadali ze mna po angielski, chyba sie bali. Takze tutaj na miejscu nauczylam sie dosyc szybko porozumeiwac w stopniu komunikatywnym. Po roku pobytu , zaczelam tez ogladac filmy po wlosku i czytac ksiazki. Szlo to wolno i rozumialam 5/10 ,z a to teraz (po 2 latach) wszytskie prawie filmy ogladamy po wlosku i czytam ksiazki no i zdaje na studia pielegniarskie ;-) Gramatyka nie jest latwa wiec mam problemy z kilkoma czasami (ale sa to czasy z ktorymi maja problemi sami wlosi i wieeelu z nich ich nie uzwa bo nie umie) ktore sa w zasadzie potzrebne do "eleganckiego i gramatycznie poprawnego" wyslawiania sie. A tak w ogole to wloski jest bardzo prosty i wpadajacy w ucho. Jak ktos zna rowniez angielski ( co do niemieckiego to nie wiem) to jest to duzym ulatwieniem bo wiele slowek jest podobnych, wszytskie maja korzenie lacinskie ( nawet w jezyku polskim).

Uff ale sie rozpisalam. POBUDKA:-D;-)

Nie no weźcie mnie trzymajcie bo jak tej Marzence przyleje w ten wielki tyłek to się zdziwi..

A tak a propo wielkich rzeczy, po tym Duphastonie piersi mi urosły..tzn takie pełniejsze się zrobiły a wieczorami straszliwie mnie bolą i mam nadzieję że dziś wieczorem nie będą bo serduszkowanie mnie czeka :))

Witam się..

u mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie :-p czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? :dry:
Gdyby nie barc tej tempki wysokiej pod uwage to jestes przed owu.. a nawet jesli wziasc ja pod uwage to takze przed owu..:) popatrz sobie na moje dwa ostatnie wykresy te takie gorki byly i tez mslalam ze to juz owu a po kilku dniach zdawalam sobie sprawe ze jednak to nie owu..
A tak a propo wielkich rzeczy, po tym Duphastonie piersi mi urosły..tzn takie pełniejsze się zrobiły a wieczorami straszliwie mnie bolą i mam nadzieję że dziś wieczorem nie będą bo serduszkowanie mnie czeka :))

nie ma to jak seksik po jakims czasie postu.. jest calkiem inny:)

Jak to?? Jeszcze Ci urosly?? Nie dosc ze sa wystrzalowe to jeszcze urosly?? Gdzie tu sprawiedliwosc:tak::-D No mnie tez ostatnio urosly pewnie z jeden numer mniej wiecej ( z 1 na 2 ) i nie moge przestac sie macac i ich ogladac w lustrze, taka jestem zadowolona. hehe

reklama
Do góry